הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

starting strange

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך
שבוע 3 אימון 3
ריסט.
סקוואט 60XF
פרס 22.5X3X5-טכניקה חרא.
פאוורקלין 30X5X3-גם.
אוקיי.
הבנתי שאני אידיוט, חלש, יהיר, שחצן ובעיקר חלש. בגלל הלוז של החגים וכל זה אני חוזר להתאמן רק ביום ראשון/שישי.
מתחיל ריסט.
סקוואט 45 קילו
בנץ 30 קילו
דדליפט 60 קילו
פרס 22.5
פאוורקלין 30 קילו
משקל גוף 52.5, חייב לישון יותר, לאכול יותר ולהיות חזק יותר, נוותר על החלום להתחרות, קפצתי מעל הפופיק.
המטרה היחידה שיש לי עד סוף החודש זה להגיע ל54 קילו.
ננצל את החופש עד שישי/ראשון להכרת הטכניקות בכל תרגיל של התוכנית. אני לא מאוכזב, אני שמח, אני יותר חכם ממקודם, אני יודע שיש לי עוד דרך ארוכה לעבור בתחום ופשוט צריך להשקיע עכשיו הרבה בשביל שהטכניקה תהיה טובה והמשקלים יעלו.
לדעתי מתח הרבה יותר מתאים לך בשלב הזה של התוכנית מאשר פווארקלין, מה גם שאני בספק גדול מאוד אם הטכניקה שלך נכונה

שבוע 3 אימון 3
ריסט.
סקוואט 60XF
פרס 22.5X3X5-טכניקה חרא.
פאוורקלין 30X5X3-גם.
אוקיי.
הבנתי שאני אידיוט, חלש, יהיר, שחצן ובעיקר חלש. בגלל הלוז של החגים וכל זה אני חוזר להתאמן רק ביום ראשון/שישי.
מתחיל ריסט.
סקוואט 45 קילו
בנץ 30 קילו
דדליפט 60 קילו
פרס 22.5
פאוורקלין 30 קילו
משקל גוף 52.5, חייב לישון יותר, לאכול יותר ולהיות חזק יותר, נוותר על החלום להתחרות, קפצתי מעל הפופיק.
המטרה היחידה שיש לי עד סוף החודש זה להגיע ל54 קילו.
ננצל את החופש עד שישי/ראשון להכרת הטכניקות בכל תרגיל של התוכנית. אני לא מאוכזב, אני שמח, אני יותר חכם ממקודם, אני יודע שיש לי עוד דרך ארוכה לעבור בתחום ופשוט צריך להשקיע עכשיו הרבה בשביל שהטכניקה תהיה טובה והמשקלים יעלו.

יופי גבר, אתה מתחיל להבין כמה התחום הזה קשה לילד בן 16 שמנסה להסתדר כמעט לבדו.
תיזכור לפני שבועיים ניסיתי להזהיר אותך מזה. אבל יפה, קיבלת את הסטירה מהר, אני סחבתי במצב שלך הרבה יותר זמן.
חשוב שתבין, שכאחד שאין לו מאמן צמוד, אתה צריך לתת יותר מהכל. אתה חייב לקרוא את כל הספר. חובה! תירשם לייעוץ אישי אצל משה ותשמור על צניעות. תבין שכל קילו שאתה מוסיף לסקוואט הוא ברכה ואל תבוא בגישה של החודש אני מוסיף שלושים קילו. כל אימון הוא מלחמה חדשה שאתה מכין את עצמך אליה ספציפית. האימון שאחריו לא מעניין אותך עד לסוף האימון. אל תסיק מסקנות לבד וגם לא בעזרת החברה שמתאמנים איתך או חברה שלא עושים סקוואט ברמה גבוהה-כלומר תסמוך בעיקר על המנהלים. אני מאוד מעריך את ביסט, אני חושב שהוא חולל קסמים בטכניקה שלי. גם משה מאוד מבין. מעכשיו אתה סומך רק על אנשים שאתה בטוח באלף אחוז שהם יודעים מה שהם אומרים ועל כל מילה שריפטו אומר. ריפטו הוא המלך, רק זהב יוצא לו מהפה וחבל שהבנתי את זה כל כך מאוחר. חוץ מזה, אתה מצלם כל סט עבודה ומעלה לפה. שוב, אתה לא מסיק שום מסקנה לגבי הטכניקה שלך בשלב הזה. אתה מעלה תסירטון בלי לנתח אותו ומבקש ביקורת מאחד המבינים הגדולים כאן. המון בהצלחה תותח, עם המוטיבציה שלך אתה תגיע רחוק, אל תדאג, פשוט תרים ראש ואל תמעיט בערך של התחום הזה. כי הוא באמת תחום לאנשים קשוחים.

אגב, שחר צודק, תחליף את הפאוורקלין במתח בסופינציה, אתה לא יודע לעשות דדליפט עדיין, אתה לא לומד פאוורקלין עד שיש לך דדליפט 120 קילו. ותתעסק בארבעת המורכבים, הם מספיק קשים לביצוע, אתה לא צריך להכביד על עצמך עם עוד תרגיל שהוא קרוב לוודאי, הכי קשה מבחינה טכנית.

• פותח/ת השרשור
יופי גבר, אתה מתחיל להבין כמה התחום הזה קשה לילד בן 16 שמנסה להסתדר כמעט לבדו.
תיזכור לפני שבועיים ניסיתי להזהיר אותך מזה. אבל יפה, קיבלת את הסטירה מהר, אני סחבתי במצב שלך הרבה יותר זמן.
חשוב שתבין, שכאחד שאין לו מאמן צמוד, אתה צריך לתת יותר מהכל. אתה חייב לקרוא את כל הספר. חובה! תירשם לייעוץ אישי אצל משה ותשמור על צניעות. תבין שכל קילו שאתה מוסיף לסקוואט הוא ברכה ואל תבוא בגישה של החודש אני מוסיף שלושים קילו. כל אימון הוא מלחמה חדשה שאתה מכין את עצמך אליה ספציפית. האימון שאחריו לא מעניין אותך עד לסוף האימון. אל תסיק מסקנות לבד וגם לא בעזרת החברה שמתאמנים איתך או חברה שלא עושים סקוואט ברמה גבוהה-כלומר תסמוך בעיקר על המנהלים. אני מאוד מעריך את ביסט, אני חושב שהוא חולל קסמים בטכניקה שלי. גם משה מאוד מבין. מעכשיו אתה סומך רק על אנשים שאתה בטוח באלף אחוז שהם יודעים מה שהם אומרים ועל כל מילה שריפטו אומר. ריפטו הוא המלך, רק זהב יוצא לו מהפה וחבל שהבנתי את זה כל כך מאוחר. חוץ מזה, אתה מצלם כל סט עבודה ומעלה לפה. שוב, אתה לא מסיק שום מסקנה לגבי הטכניקה שלך בשלב הזה. אתה מעלה תסירטון בלי לנתח אותו ומבקש ביקורת מאחד המבינים הגדולים כאן. המון בהצלחה תותח, עם המוטיבציה שלך אתה תגיע רחוק, אל תדאג, פשוט תרים ראש ואל תמעיט בערך של התחום הזה. כי הוא באמת תחום לאנשים קשוחים.

אגב, שחר צודק, תחליף את הפאוורקלין במתח בסופינציה, אתה לא יודע לעשות דדליפט עדיין, אתה לא לומד פאוורקלין עד שיש לך דדליפט 120 קילו. ותתעסק בארבעת המורכבים, הם מספיק קשים לביצוע, אתה לא צריך להכביד על עצמך עם עוד תרגיל שהוא קרוב לוודאי, הכי קשה מבחינה טכנית.
אני אוהב אותך כמו את אמא שלי, :kiss:. ניראלי שבאמת נלך על היעוץ אישי! תודה רבה, באמת שמגיע לך מוניטין. כמה חבל שאני לא יכול לתת.

• פותח/ת השרשור
עדכון: לאחר כמעט שבוע של מנוחה חוזר להתאמן, עם יעוץ אישי.
מחר אימון קל וביום שלישי חוזרים עם ריסט.

תכנון.
מחר קל כנראה אימון שנעבוד על כל הגוף או שאולי נעשה אימון A

סקוואט:40 קילו-מתקדם ב5 כל אימון
בנץ:30 קילו-מתקדם ב5 בשלוש-ארבע אימונים הראשונים וחותך.
דדליפט:60 קילו-מתקדם ב10 ביינתים.
פרס:20 קילו-מתקדם ב2.5
צ'ין אפ/פול אפ עד הכשל.
ביינתים אין פאוורקלין.

• פותח/ת השרשור
שבוע 1 אימון 1-BACK TO BASIC
סקוואט 40X3X5-קל מאוד, בקרוב אעלה סרטונים ואשמח לקבל את הביקורת.
בנץ פרס 30X3X5-כנ"ל, טכניקה
דדליפט 60X1X5-כנ"ל, טכניקה

שיהיה לי המון בהצלחה, עשיתי ריסט וחזרתי לשבוע הראשון של התוכנית(מבחינתי)
מקווה להפיק את המקסימום בעזרת הייעוץ אישי.

• פותח/ת השרשור
Squat 3X5 - 45KG - משקל קל, הסרטונים עולים ליוטיוב.
Press 3X5 - 20KG - משקל התחלה, קליל.
Pull Up 3X3 - בסדר.

ביינתים בייעוץ, אני במחתרת עם משה. רק מעדכן פה תמשקלים.

• פותח/ת השרשור
אחרי קצת מחתרת :D
המשקלים עלו טיפה
חוזר לעלות במשקלים כעת עם המשקלים הבאים את התוכנית.
סקוואט 50KG
בנץ פרס 40KG
פרס 27.5KG
דדליפט 60KG
מתח באימונים הקרובים אני מקווה לשים משקל.
אימון הבא בשלישי אימון A

• פותח/ת השרשור
חודשיים טכניקה->SS
שבוע 1 אימון 1 PRE SS-קצת להזרים דם-בילדינג וכו'.
בנץ פרס 35 2X5 1X3
מתח 3, 2
פולי עליון-לא משנה.
באק ממש כאב לי בכתף ובפרונט היה יותר נוח.
פרונט סקוואט לא היה זמן אז:
20X5
30X5
דדליפט
60X3
65X3
70X2F-ניסיתי חמיישיה אבל הגב היה עגול לחלוטין.
בייספס-לא זוכר כבר.
בעיקר רציתי לראות איפה אני עומד.
יום שיש סקוואט בנץ דדליפט פרס ומתח. וכנ"ל ביום ראשון וחמישי(שלישי אני אצל חברים)

חודשיים טכניקה->SS
שבוע 1 אימון 1 PRE SS-קצת להזרים דם-בילדינג וכו'.
בנץ פרס 35 2X5 1X3
מתח 3, 2
פולי עליון-לא משנה.
באק ממש כאב לי בכתף ובפרונט היה יותר נוח.
פרונט סקוואט לא היה זמן אז:
20X5
30X5
דדליפט
60X3
65X3
70X2F-ניסיתי חמיישיה אבל הגב היה עגול לחלוטין.
בייספס-לא זוכר כבר.
בעיקר רציתי לראות איפה אני עומד.
יום שיש סקוואט בנץ דדליפט פרס ומתח. וכנ"ל ביום ראשון וחמישי(שלישי אני אצל חברים)
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
שבוע 1 אימון 2
סקוואט 3X5X40 קקקקקקקקקקקל-+5
פרס 3X5X20 קל-טכניקה חרא +2.5 כי זה לא משקל שאפשר לבדוק בו טכניקה.
מתח 3X3-נעזר לטעמי יותר מיידי ברגליים.
בנץ 35Xf-כשל כללי, לא הייתה בעייה עם המשקל, אלא הטכניקה, הפסקתי באמצע כי הבנתי שאני פשוט לא יודע איך ללחוץ.
שישי הבא סרטון.
דדליפט 1X5X60 - רציתי ללכת על 75 קילו, אבל הטכניקה הייתה כ"כ עקומה שהוחלט שלא. נשאר על המשקל.

• פותח/ת השרשור
לא מרגיש כל כך טוב, משלשל וכו' וכו'. נמצא על איזור ה52 קילו.
סקוואט 50X5 60X2XF (עשיתי פרמידה שקופצים 10 קילו כל סט, עד שהגעתי ל50) לא נורא, לפחות שמרתי על הכוח שלא ממש היה לי.
המטרה זה 70 קילו עם טכניקה טובה, ואז להתחיל SS. אימון הבא בשישי 45X3X5 ומתחיל לעלות ב2.5 כל אימון.
פרס 3X5x20 טכניקה.
בנץ- 3X5X30 טכניקה
מקבילים 2X2
דדליפט 2X5X60

לא מרגיש כל כך טוב, משלשל וכו' וכו'. נמצא על איזור ה52 קילו.
סקוואט 50X5 60X2XF (עשיתי פרמידה שקופצים 10 קילו כל סט, עד שהגעתי ל50) לא נורא, לפחות שמרתי על הכוח שלא ממש היה לי.
המטרה זה 70 קילו עם טכניקה טובה, ואז להתחיל SS. אימון הבא בשישי 45X3X5 ומתחיל לעלות ב2.5 כל אימון.
פרס 3X5x20 טכניקה.
בנץ- 3X5X30 טכניקה
מקבילים 2X2
דדליפט 2X5X60

תראו מי חזר!!! 👏
בהצלחה תותח!
אימון משותף בקרוב ככבר דיברנו על זה בפיייס...
תן בראש הפעם!
אם אתה צריך עזרה כלשהי דבר איתי...
בסקוואט ודדליפט אני עוד יכול לעזור איכשהו בטכניקה 😃

• פותח/ת השרשור
אחלה רטיו, בחור חזק!
אומנם עכשיו אתה לא רואה אתזה, אבל ההבדל ביני ובינך זה שאני ממשיך לנסות ולא פורש כי קשה לי.
אני אתן בראש, אתחזק, אעשה טעויות, אפול, אבל אני אקום חזרה. בשביל להוכיח לעצמי שאני יכול 😵‍💫🥊

אתה כל כך תתחרט על מה שאמרת.
תראו מי חזר!!! 👏
בהצלחה תותח!
אימון משותף בקרוב ככבר דיברנו על זה בפיייס...
תן בראש הפעם!
אם אתה צריך עזרה כלשהי דבר איתי...
בסקוואט ודדליפט אני עוד יכול לעזור איכשהו בטכניקה 😃
מעולה אז עוד שבועיים תעשה לי אימון אישי COACH

• פותח/ת השרשור
מתחיל להחלים לאט לאט,ף מקווה שבראשון אני אעשה אימון קל-בילדינג.
וביום שלישי/חמישי נחזור לדגרה.
מעריך את עצמי באיזור ה50 קילו, אבל תיאבון אדיר.

• פותח/ת השרשור
חוזר להתאמן.
על הפרק 45 קילו סקוואט לשלוש חמישיות-אני בדיחה מהלכת. מתקדם ב2.5 מעכשיו כל אימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית