starting strange

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך
תקשיב אתה עושה משהו לא בסדר.
בדרך כלל ככול שאתה שוקל פחות הכוח היחסי גדול יותר אז גם אם אתה שוקל 60-50 קילו אתה לא אמור להיתקע מקפיצות של 5 לפני 75-95 סקוואט ל-3X5.
חבר שלי בגובה זהה לשלך התחיל SS מ-55 בערך ועבר לקפיצות של 2.5 במשקל של 58 בערך עם 85 סקוואט ל-3X5.
אתה עושה משהו לא בסדר, זה לא הגיוני להיתקע במשקל כזה בסקוואט, גם אם אתה שוקל 40 אתה תוכל להגיע ל-65-70 עם קפיצות של חמש.
תחשוב טוב עם עצמך-
אתה אוכל טוב? ישן טוב? מתאושש טוב? טכניקה נכונה?
תהיה ממש כנה עם עצמך ואיתנו, זה לא שמישהו יצחק עליך או משהו כזה, זה רק יעזור לך להתקדם.
תחשוב טוב טוב איפה הפאק שלך בנוסחת קצת (Eat lift sleep repeat) ותתקן את זה.
הנתונים שלך בדרך כלל מעידים אל גנטיקת שחיפים, אז אולי כדאי לך לאכול ממש הרבה, גו מאד רק קצת יותר רגוע כדי להעלות במשקל (3000-3500 קלוריות ביום עם 120-130 גרם חלבון איכותי) ולהצליח להתקדם, תדאג ל-8-10 שעות שינה יעילות (לקחת מלטונין ודומיו אם אתה לא נרדם, לישון בלילה כשהגוף בטמפ' הכי נמוכה ולא בצהריים כשהוא חם, אם אתה לא מצליח כלום והשינה שלך לא יעילה תנסה את התוסף SOMNIDREN-GH- כמה שהוא יקר ונשמע חרטא קראתי עליו המוןןן ביקורות חיוביות ומחקר שעשיתי עליו הראה שיש הסתברות של 99% שהוא יעיל לפי המרכיבים), אל תרוץ ותפריז באירובי ופעילות גופנית ביום מנוחה ותדאג לטכניקה טובה ויעילה.
להוציא 150-300 ש"ח על אימונים עם מאמן אישי לסדר טכניקה זו ההוצאה הכי משתלמת למתאמן מתחיל, יותר מאולסטאר וכל דבר אחר. זה ימנע פציעות ותסכולים מיותרים.
פה זה השלב שאתה עושה חושבים מה לא בסדר ודואג לתקן את זה בשביל להפציץ ב-SS:sporty074-39:

• פותח/ת השרשור
תקשיב אתה עושה משהו לא בסדר.
בדרך כלל ככול שאתה שוקל פחות הכוח היחסי גדול יותר אז גם אם אתה שוקל 60-50 קילו אתה לא אמור להיתקע מקפיצות של 5 לפני 75-95 סקוואט ל-3X5.
חבר שלי בגובה זהה לשלך התחיל SS מ-55 בערך ועבר לקפיצות של 2.5 במשקל של 58 בערך עם 85 סקוואט ל-3X5.
אתה עושה משהו לא בסדר, זה לא הגיוני להיתקע במשקל כזה בסקוואט, גם אם אתה שוקל 40 אתה תוכל להגיע ל-65-70 עם קפיצות של חמש.
תחשוב טוב עם עצמך-
אתה אוכל טוב? ישן טוב? מתאושש טוב? טכניקה נכונה?
תהיה ממש כנה עם עצמך ואיתנו, זה לא שמישהו יצחק עליך או משהו כזה, זה רק יעזור לך להתקדם.
תחשוב טוב טוב איפה הפאק שלך בנוסחת קצת (Eat lift sleep repeat) ותתקן את זה.
הנתונים שלך בדרך כלל מעידים אל גנטיקת שחיפים, אז אולי כדאי לך לאכול ממש הרבה, גו מאד רק קצת יותר רגוע כדי להעלות במשקל (3000-3500 קלוריות ביום עם 120-130 גרם חלבון איכותי) ולהצליח להתקדם, תדאג ל-8-10 שעות שינה יעילות (לקחת מלטונין ודומיו אם אתה לא נרדם, לישון בלילה כשהגוף בטמפ' הכי נמוכה ולא בצהריים כשהוא חם, אם אתה לא מצליח כלום והשינה שלך לא יעילה תנסה את התוסף SOMNIDREN-GH- כמה שהוא יקר ונשמע חרטא קראתי עליו המוןןן ביקורות חיוביות ומחקר שעשיתי עליו הראה שיש הסתברות של 99% שהוא יעיל לפי המרכיבים), אל תרוץ ותפריז באירובי ופעילות גופנית ביום מנוחה ותדאג לטכניקה טובה ויעילה.
להוציא 150-300 ש"ח על אימונים עם מאמן אישי לסדר טכניקה זו ההוצאה הכי משתלמת למתאמן מתחיל, יותר מאולסטאר וכל דבר אחר. זה ימנע פציעות ותסכולים מיותרים.
פה זה השלב שאתה עושה חושבים מה לא בסדר ודואג לתקן את זה בשביל להפציץ ב-SS:sporty074-39:
אני בא לסמינר.
הגעתי ל55 קילו 3X5 בשיאי, שקלתי אז 52 קילו.
אני אנסה את מה שאמרת, תודה!
דרך אגב שכחתי לציין,מה היה משקלו של חבר שלך?
אני שוקל 51 קילו עכשיו.

אני בא לסמינר.
הגעתי ל55 קילו 3X5 בשיאי, שקלתי אז 52 קילו.
אני אנסה את מה שאמרת, תודה!
דרך אגב שכחתי לציין,מה היה משקלו של חבר שלך?
אני שוקל 51 קילו עכשיו.
הוא התחיל על משהו כמו 55 (בין 53 ל-56) ועכשיו שוקל 60 ועולה.
יש עוד חבר שאני מתאמן איתו שהוא באותו גובה כמו שלך התחיל על 60 ועכשיו שוקל 74 עם 192.5 דדליפט ל-5 אבל זה כבר יותר ממך בצורה משמעותית.

• פותח/ת השרשור
הוא התחיל על משהו כמו 55 (בין 53 ל-56) ועכשיו שוקל 60 ועולה.
יש עוד חבר שאני מתאמן איתו שהוא באותו גובה כמו שלך התחיל על 60 ועכשיו שוקל 74 עם 192.5 דדליפט ל-5 אבל זה כבר יותר ממך בצורה משמעותית.
חבר שלך מוכשר בצורה רצינית, דרך אגב הוא היה בתחרות נכון? שמעתי עליו לא הלך לך לא אי אי. שכחתי לציין. אני לא עושה SS עכשיו אני במאזן של פלוס קלורי קל, המטרה לבנות טכניקה, ריסט ואז להתקדם בחמישיות כמו שאתה מתכוון. אל תדאג, אני מודע לעניין הזה, תודה ויום טוב!

• פותח/ת השרשור
קיבל ;)
זילזול זה מעצבן...
אחי, אולי אני אעבור לעמוד כמוך בסקוואט, נראה אולי זה יעזור לי. אני סובל מתסמונת אוקטומורפית שכיחה, רגליים ארוכות בטירוף כמו ספגטי ופלג גוף עליון של ילדה בת 10.
אחי באמת שאני לא מזלזל, אני גם שקלתי ככה פעם. לא פשוט בכלל להרים יותר ממך על משקל כזה.
קיבל ;)
זילזול זה מעצבן...
לא היית צריך לתת, הוא סתם פוץ.

אי יא אי, אי אפשר להשתמש בקצת הומור בפורום הזה יותר, אתם נעלבים מכל שטות.

אי יא אי, אי אפשר להשתמש בקצת הומור בפורום הזה יותר, אתם נעלבים מכל שטות.

הפעם כתבת את זה מזלזל 😃
יש לו חרא רטיו... אם כל האהבה שלי לבחור 😍
הוא מודע לזה....👑
זה מזלזל... אם לא התכוונת אני מצטער על המוניטין...
הפעם זה היה נראה מזלזל.. בעיקר שזה חוזר על עצמו...
פעם הבאה? כתוב את ההסבר שרשמת לי כבר בתגובה הראשונה...
שתיהיה יותר מובן...
אתה לא משתמש בסמיילים אז אפחד לא יכול להבין את ה"טון" של הדברים שלך ✌️

• פותח/ת השרשור
הפעם כתבת את זה מזלזל 😃
יש לו חרא רטיו... אם כל האהבה שלי לבחור 😍
הוא מודע לזה....👑
זה מזלזל... אם לא התכוונת אני מצטער על המוניטין...
הפעם זה היה נראה מזלזל.. בעיקר שזה חוזר על עצמו...
פעם הבאה? כתוב את ההסבר שרשמת לי כבר בתגובה הראשונה...
שתיהיה יותר מובן...
אתה לא משתמש בסמיילים אז אפחד לא יכול להבין את ה"טון" של הדברים שלך ✌️
😍🤬

תמיד שאלתי את עצמי למה ללוג שלך קוראים starting strange
זו שגיאת כתיב או שיש פירוש מאחורי הכותרת?

סליחה עם פגעתי במישהו או שאני יוצא פה grammar nazi

הוא ממש בהתחלה של הלוג רשם שזה בכוונה

• פותח/ת השרשור

ניסיתי לקבל מוניטין על הכותרת של הלוג, יש פה משחק מילים. strange זה מוזר באנגלית. אז רציתי כיאלו מתחיל להיות מוזר. כי אני עושה SS חחח. ביינתים אני אשמח אם תשנו למ|ילד רטיו לצפוף עצם".

טכניקה סקוואט דחוף.
2X5X50 קל רצח אבל הטכניקה הרגה לי תיידים.
חייב לעבור על הסרט של ריפ. לא מחשיב תסט האחרון ככשל, היה לי אותו מבחינת משקל(ניסיתי לשנות אחיזה והרגשתי שעוד שנייה המוט נופל לי מהגב.)
יום ראשון אני אדאג לעלות טכניקה לפורום. ביינתים נסתפק במוטי. לא הייתי צריך להגיע לאימון במיוחד שאני עדיין לא אי אי פיזית-רגשית-מנטלית.
נמדדתי היום בגובה מסתבר שאני 1.65.5 אבל אצלינו במרפאה הסיפורים הם שמנמיכים ב2 ס"מ. ככה שיכול להיות שאני טועה.
דרך אגב, הפסקתי להתאמן מפת חוסר זמן. לא יקרה יותר, מעכשיו אני אפנה יותר זמן לאימונים.
מתחיל SS עוד 4 שבועות ובתקווה לטוב.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית