הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל Anabolic Diet כמה שאלות.

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
בגלל התזונה בצבא ושקשה לעקוב שם החלטתי ללכת על AD למסה,
גם ככה אני עושה חמשושים אז יוצא לי לבוא הביתה ולהתפנק.
אני בן 21.5 1.80 83.5 קג 13% שומן.

לפני שאני מתחיל יש לי כמה שאלות:

1)יש פה מישהו שעשה את הדיאטה ויש לו טיפים להביא? עליתם באמת "נקי"?
2)אני מתסף באומגה 3, סיבים תזונתיים בנפייבר ואבקות חלבון, האם זה מספיק? יש משהו קריטי נחוץ בנוסף?
3)הבנתי נכון? שאני צריך לאכול משקל גוף*37-40? זה יוצא 3100-3400 קלוריות 😲
4) אני רוצה להתחיל מחר את ה"ימי הסתגלות", אבל בעוד 12 ימים בדיוק אני יוצא לתגלית(טיול מסויים risus)
זה בסדר להתחיל את ה12 ימי דל-פחמימה עד לטיול שהולך להיות 5 ימים בלי להתאמן יותר מדי, בלי לישון יותר מדי,ממש לא דלי פחמימה(אני אגיע לקלוריות הנדרשות)?

:stop:

1. אם תדבוק בתזונה תעלה נקי. תאכל את הדברים הכי שמנים שיש כל עוד זה לא ג'אנק ופחמימה.
2. תתסף במה שאתה מרגיש. לי תוספים לא עוזרים ואני כמה חודשים טובים בAD. אבקת חלבון- אולי לא תצטרך בכלל. התוסף הכי טוב זה חמאה :happy:
3. כן. אתה תגיע לזה בלי בעיה.

שמע, אני לא עשיתי ימי התרגלות והרגשתי בסדר גמור. אבל אף פעם לא הייתי אוכל הרבה פחמימות. לא יכול להמליץ בכל מקרה

איך אתה מתכנן לשמור על תזונה ויקינגית בצבא?

• פותח/ת השרשור
1. אם תדבוק בתזונה תעלה נקי. תאכל את הדברים הכי שמנים שיש כל עוד זה לא ג'אנק ופחמימה.
2. תתסף במה שאתה מרגיש. לי תוספים לא עוזרים ואני כמה חודשים טובים בAD. אבקת חלבון- אולי לא תצטרך בכלל. התוסף הכי טוב זה חמאה :happy:
3. כן. אתה תגיע לזה בלי בעיה.

שמע, אני לא עשיתי ימי התרגלות והרגשתי בסדר גמור. אבל אף פעם לא הייתי אוכל הרבה פחמימות. לא יכול להמליץ בכל מקרה

איך אתה מתכנן לשמור על תזונה ויקינגית בצבא?

קבבים\המבורגרים\נקניקיות\בקר יש לנו את זה בשבע, ובוא נגיד שאין לי הגבלה על כמות המנות שאני לוקח,
*זה אמור להיות מספיק לא?
ובקשר להתרגלות, לפני שבועיים סיימתי דיאטה דלת פחמימה(70 גרם פר יום) לחיטוב,
* מה שאומר שאני לא צריך את הימי הסתגלות האלה?
* וכדאי להמתין עד אחרי הטיול או שבסדר להתחיל עכשיו?

:91:תודה תודה

קבבים\המבורגרים\נקניקיות\בקר יש לנו את זה בשבע, ובוא נגיד שאין לי הגבלה על כמות המנות שאני לוקח,
*זה אמור להיות מספיק לא?
ובקשר להתרגלות, לפני שבועיים סיימתי דיאטה דלת פחמימה(70 גרם פר יום) לחיטוב,
* מה שאומר שאני לא צריך את הימי הסתגלות האלה?
* וכדאי להמתין עד אחרי הטיול או שבסדר להתחיל עכשיו?

:91:תודה תודה

לא יכול להעיד לגבי בשר מעובד, תבדוק את הנושא. אם אתה מגיע לחיובי מכובד ללא פחמימה ועם מספיק חלבון זה מה שצריך.
לא יכול להמליץ לך על זה, אם יש לך את הביצים תנסה. אני מאמין שהמקסימום שיקרה זה פלוצים

החלטה שלך להתחיל לפני או אחרי, אף אחד לא יודע באמת מה יצא. תנסה לסדר לעצמך משהו בטיול.

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה רבה!
עוד שאלה אחרונה קטנה, אם אני מגיע ל50~ פחמימה בגלל חמאת בוטנים ורוטב של הבשר בצבא וכו וכו,
לא עד כדי כך קריטי נכון?

סגור תודה רבה לכולם!
מחר מתחיל AD נראה איך יילך 😃
בהצלחה
בעיקרון בספר הוא אומר לנסות עד 30 ולראות איך אתה מסתדר ואם אתה לא מסתדר עם זה טוב לעלות ל60 ולראות איך אז..ככה ש50 זה בסדר אם זה קריטי לך

• פותח/ת השרשור
עשיתי AD בחיטוב על 70, בסוף גם 50 הלך ממש טוב.
אני פשוט אתחשב בזה בהעמסות, תודה במבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית