אהלן,
היום הייתי בחדר כושר חדש ורציני מאוד ופגשתי שם מדריך שעושה רושם רציני מאוד (וגם עם קבלות מה שנקרא...).
התייעצתי לגבי תוכנית אימונים וסיפרתי לו קצת את הרקע שלי וזאת לאחר שהוא ראה אותי מתאמן...
עשיתי לחיצת כתפיים (press) ושאלתי אותו מה עוד לעשות כדי לגוון...
הוא אמר לי " תעשה 5 סטים במשקל הזה וזהו! אתה לא צריך יותר מזה לכתפיים...".
ועוד כמה משפטים מהסוג הזה שהבנתי שדומים לרעיון של הss.
רקע שלי: מתאמן אך נמצא בצבא...מבצע "תחזוקה" במהלך השבוע בtrx בצבא וסופשים עבודה במכון.
אשמח אם תתנו את דעתכם על התוכנית שהוא כתב לי שמתבססת על עוד משפטים כמו "אין לך מה לעבוד על הבייספס זה לא יגדל כי תעבוד על זה המון בצורה מבודדת ותטחן אותה".
A
מתח עד 5 סטים למצוא את ה RM5 שלי מחדש בכל אימון וברגע שהגעתי אליו אני מפסיק(גם אם זה בסט שלישי)
מקבילים 5x5 ב-80%RM5 דקה מנוחה.
-
בכל שבוע עובד לסירוגין בשיטה: השבוע מתח rm5 ושבוע הבא המקבילים יהיה rm5. והשני יהיה 80%.
לחיצת כתפיים בעמידה עם משקולות (חזרות לכל סט פירמידה יורדת 21-15-9)
בסופר סט עם לאנצ'ים בלי משקל - שניהם בעבודה מהירה.
B
לחיצת כתפיים 5x5 דקה מנוחה (כוח, משקל קבוע כל הסטים).
דדליפט + מתח עם משקל בסופר סט - חז' 10+10 3 סטים -
פותח שעון וזמן עבודה = זמן מנוחה.
לחיצת חזה (בנץ') + סקוואט באותה השיטה 10+10 3 סטים זמן מנוחה = זמן עבודה.
נראה לי מעניין אך מוזר. אשמח לשמוע את דעתכם.
בנוסף דיברתי איתו על התזונה שלי. הוא אמר לי "פחמימות תאכל רק לאחר האימון... עם הגבינה שאתה אוכל בבוקר תעמיס שומן (אבוקדו\אגוזים\שקדים) אבל לא את הפייבר 1 שאתה אוכל. משמינים מפחמימות ולא משומן ".
בקיצור....אשמח לתגובה!
תודה רבה ושבת שלום.
היום הייתי בחדר כושר חדש ורציני מאוד ופגשתי שם מדריך שעושה רושם רציני מאוד (וגם עם קבלות מה שנקרא...).
התייעצתי לגבי תוכנית אימונים וסיפרתי לו קצת את הרקע שלי וזאת לאחר שהוא ראה אותי מתאמן...
עשיתי לחיצת כתפיים (press) ושאלתי אותו מה עוד לעשות כדי לגוון...
הוא אמר לי " תעשה 5 סטים במשקל הזה וזהו! אתה לא צריך יותר מזה לכתפיים...".
ועוד כמה משפטים מהסוג הזה שהבנתי שדומים לרעיון של הss.
רקע שלי: מתאמן אך נמצא בצבא...מבצע "תחזוקה" במהלך השבוע בtrx בצבא וסופשים עבודה במכון.
אשמח אם תתנו את דעתכם על התוכנית שהוא כתב לי שמתבססת על עוד משפטים כמו "אין לך מה לעבוד על הבייספס זה לא יגדל כי תעבוד על זה המון בצורה מבודדת ותטחן אותה".
A
מתח עד 5 סטים למצוא את ה RM5 שלי מחדש בכל אימון וברגע שהגעתי אליו אני מפסיק(גם אם זה בסט שלישי)
מקבילים 5x5 ב-80%RM5 דקה מנוחה.
-
בכל שבוע עובד לסירוגין בשיטה: השבוע מתח rm5 ושבוע הבא המקבילים יהיה rm5. והשני יהיה 80%.
לחיצת כתפיים בעמידה עם משקולות (חזרות לכל סט פירמידה יורדת 21-15-9)
בסופר סט עם לאנצ'ים בלי משקל - שניהם בעבודה מהירה.
B
לחיצת כתפיים 5x5 דקה מנוחה (כוח, משקל קבוע כל הסטים).
דדליפט + מתח עם משקל בסופר סט - חז' 10+10 3 סטים -
פותח שעון וזמן עבודה = זמן מנוחה.
לחיצת חזה (בנץ') + סקוואט באותה השיטה 10+10 3 סטים זמן מנוחה = זמן עבודה.
נראה לי מעניין אך מוזר. אשמח לשמוע את דעתכם.
בנוסף דיברתי איתו על התזונה שלי. הוא אמר לי "פחמימות תאכל רק לאחר האימון... עם הגבינה שאתה אוכל בבוקר תעמיס שומן (אבוקדו\אגוזים\שקדים) אבל לא את הפייבר 1 שאתה אוכל. משמינים מפחמימות ולא משומן ".
בקיצור....אשמח לתגובה!
תודה רבה ושבת שלום.