הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה המושבניק מסיים חיטוב!!!

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
טוב בלי הרבה בלבולי מוח , התחלתי דיאטה על 18 אחוז אחרי 3 חודש בערך הגעתי ל11 לפי הערכתי והערכת מושון וMOONLIGHT תודה לשניהם! תודה לכל מי שעזר במהלך החיטוב.

קבצים מצורפים

• IMG_3786.JPG
    IMG_3786.JPG
    KB 85.5 · צפיות: 1,392
  • IMG_3801.JPG
    IMG_3801.JPG
    KB 79.7 · צפיות: 1,344
  • IMG_3816.JPG
    IMG_3816.JPG
    KB 68.1 · צפיות: 1,428
  • IMG_3818.PNG
    IMG_3818.PNG
    KB 141 · צפיות: 1,341
  • IMG_3823.JPG
    IMG_3823.JPG
    KB 58.5 · צפיות: 1,337
  • IMG_3824.PNG
    IMG_3824.PNG
    KB 145.2 · צפיות: 1,130
אתה בטוח שאתה 18% בBEFORE? נראה הרבה פחות(רואה קצת קוביות או שאני מדמיין)
בכול מקרה אחלה חיטוב עבודה יפה!(במיוחד שראיתי שלא איבדת הרבה כוח)

שובבני, שמור לי מקום בתור לייעוץ, אחרי דימונה אני אצטרך את עזרתך ;)
תותחחחחח! 193ek

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שאתה 18% בBEFORE? נראה הרבה פחות(רואה קצת קוביות או שאני מדמיין)
בכול מקרה אחלה חיטוב עבודה יפה!(במיוחד שראיתי שלא איבדת הרבה כוח)
זהו שהלפני זה לא ממש בתחילת חיטוב, עבר קצת זמן , אבל אצלי קוביות רואים המון זמן [גנטי ככה] גם באחוז שומן גבוה. אני זוכר שמון לייט העריך אותי 18.
שובבני, שמור לי מקום בתור לייעוץ, אחרי דימונה אני אצטרך את עזרתך ;)
תותחחחחח! 193ek
חח הכל בשביל פסיכו <3

• פותח/ת השרשור
תודה ^^ חח ואין לי מושג איך להוריד את המתקן האוטומטי באייפון המעצבן הזה...

תוצאות יפות מאוד!
ומי שאומר שפאוורליפטרים סתם שמנים בלי שום מסת שריר יכול להמשיך לזיין בשכל, אתה ועוד רבים הוכחה שזה שטויות.

• פותח/ת השרשור
תוצאות יפות מאוד!
ומי שאומר שפאוורליפטרים סתם שמנים בלי שום מסת שריר יכול להמשיך לזיין בשכל, אתה ועוד רבים הוכחה שזה שטויות.
תודה רבה, וגם הוכחתי לכל הבילדרים המפגרים שקוביות זה לא עניין של מיליון כפיפות סטן ביום.

תודה רבה, וגם הוכחתי לכל הבילדרים המפגרים שקוביות זה לא עניין של מיליון כפיפות סטן ביום.
תאכלס אני חייב להודות שאתה ההוכחה היחידה שאימוני כוח עובדים , באמת שאתה היחיד אבל שוב אתה אחד ל....
או שהגנטיקה שלך פשוט מפחידה או שאתה מקפיד על תזונה בריאה מאוד בלי אוראו וגלון חלב ביום .
בכל מקרה אני חייב להודות שאתה עשית שיפור עצום !
על איזה תכנית אתה ?

• פותח/ת השרשור
תאכלס אני חייב להודות שאתה ההוכחה היחידה שאימוני כוח עובדים , באמת שאתה היחיד אבל שוב אתה אחד ל....
או שהגנטיקה שלך פשוט מפחידה או שאתה מקפיד על תזונה בריאה מאוד בלי אוראו וגלון חלב ביום .
על איזה תכנית אתה ?
לינארית 5*5 של ביל סטאר עם תרגילי עזר , אני אכן מאוד מקפיד על תזונה נקייה גם במהלך המסה. אני פשוט מאמין שזה מביא גם לתוצאות טובות יותר. תודה לך!! ואני מאמין שיש עוד המון כמוני עם גוף חטוב גם שהם פאוורליפטרים כמו למשל שום כלום כאן בפורום.
תודה רבה.

א. תותח, ראיתי את ההרמות שלך גם ובאמת כל הכבוד.
ב. בגלל שלא עקבתי אחרי הלוג אשמח אם תרשום איזה חיטוב עשית ובאיזה תוספים וויטמינים השתמשת על הדרך.

מוניטין.

• פותח/ת השרשור
א. תותח, ראיתי את ההרמות שלך גם ובאמת כל הכבוד.
ב. בגלל שלא עקבתי אחרי הלוג אשמח אם תרשום איזה חיטוב עשית ובאיזה תוספים וויטמינים השתמשת על הדרך.

מוניטין.
א] תודה!
ב] בהתחלה הייתי על CBL ראיתי שהירידות שם ממש איטיות ולא התאימו לי , עברתי לחיטוב רגיל עם גירעון של 400 לאט לאט קיצצתי פחמימות ועליתי בגירעון. לא עשיתי אירובי [פעם אחת רק 20 דקות] בכל החיטוב , אבל אני ממלצר ככה שזה האירובי שלי אני חושב.
התוספים שהשתמשתי אלה הם התוספים שאני לוקח גם במסה :
חלבון,קריאטין, ויטמין C,D , מולטי ויטמין , אבץ מגנזיום , אומגה 3 ,קפאין.

על איזה תכנית אתה ?

צודק אחי דני שובבני הוא היחיד בעולם!!!
לא נתנו לך באן שלא נצטרך לשמוע את השטויות שלך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית