נק' מוניטין:
10,325
- 5,583
- 318
טוב בלי הרבה בלבולי מוח , התחלתי דיאטה על 18 אחוז אחרי 3 חודש בערך הגעתי ל11 לפי הערכתי והערכת מושון וMOONLIGHT תודה לשניהם! תודה לכל מי שעזר במהלך החיטוב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זהו שהלפני זה לא ממש בתחילת חיטוב, עבר קצת זמן , אבל אצלי קוביות רואים המון זמן [גנטי ככה] גם באחוז שומן גבוה. אני זוכר שמון לייט העריך אותי 18.אתה בטוח שאתה 18% בBEFORE? נראה הרבה פחות(רואה קצת קוביות או שאני מדמיין)
בכול מקרה אחלה חיטוב עבודה יפה!(במיוחד שראיתי שלא איבדת הרבה כוח)
חח הכל בשביל פסיכו <3שובבני, שמור לי מקום בתור לייעוץ, אחרי דימונה אני אצטרך את עזרתך ;)
תותחחחחח! 193ek
תודה רבה, וגם הוכחתי לכל הבילדרים המפגרים שקוביות זה לא עניין של מיליון כפיפות סטן ביום.תוצאות יפות מאוד!
ומי שאומר שפאוורליפטרים סתם שמנים בלי שום מסת שריר יכול להמשיך לזיין בשכל, אתה ועוד רבים הוכחה שזה שטויות.
תאכלס אני חייב להודות שאתה ההוכחה היחידה שאימוני כוח עובדים , באמת שאתה היחיד אבל שוב אתה אחד ל....תודה רבה, וגם הוכחתי לכל הבילדרים המפגרים שקוביות זה לא עניין של מיליון כפיפות סטן ביום.
אתה מקפיד על תזונה בריאה מאוד בלי אוראו וגלון חלב ביום .
לינארית 5*5 של ביל סטאר עם תרגילי עזר , אני אכן מאוד מקפיד על תזונה נקייה גם במהלך המסה. אני פשוט מאמין שזה מביא גם לתוצאות טובות יותר. תודה לך!! ואני מאמין שיש עוד המון כמוני עם גוף חטוב גם שהם פאוורליפטרים כמו למשל שום כלום כאן בפורום.תאכלס אני חייב להודות שאתה ההוכחה היחידה שאימוני כוח עובדים , באמת שאתה היחיד אבל שוב אתה אחד ל....
או שהגנטיקה שלך פשוט מפחידה או שאתה מקפיד על תזונה בריאה מאוד בלי אוראו וגלון חלב ביום .
בכל מקרה אני חייב להודות שאתה עשית שיפור עצום !
על איזה תכנית אתה ?
תודה רבה.כל הכבוד!
א] תודה!א. תותח, ראיתי את ההרמות שלך גם ובאמת כל הכבוד.
ב. בגלל שלא עקבתי אחרי הלוג אשמח אם תרשום איזה חיטוב עשית ובאיזה תוספים וויטמינים השתמשת על הדרך.
מוניטין.
תאכלס אני חייב להודות שאתה ההוכחה היחידה שאימוני כוח עובדים , באמת שאתה היחיד אבל שוב אתה אחד ל....
או שהגנטיקה שלך פשוט מפחידה או שאתה מקפיד על תזונה בריאה מאוד בלי אוראו וגלון חלב ביום .
בכל מקרה אני חייב להודות שאתה עשית שיפור עצום !
על איזה תכנית אתה ?