הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה המושבניק מסיים חיטוב!!!

צודק אחי דני שובבני הוא היחיד בעולם!!!
שמע אתה יותר דביל ממה שחשבתי, לא נתנו לך באן שלא נצטרך לשמוע את השטויות שלך?
אתה מאוד קטנוני איתי ,
אני התכוונתי שהוא היחיד" שלי "יצא לפגוש שבנוסף גם ראיתי תתהליך שלו מההתחלה ועד הסוף ובנוסף גם יש לו תוצאות" שלי אישית" לא יצא לראות אצל מתאמני כוח ,
וכן נתנו לי באן בגלל שאמרתי למישהו דביל או משהו כזה כמו שאתה קראת לי עכשיו אבל משום מה אני קיבלתי באן ואתה לא

כל הכבוד שובבני! הרגל שלך כמו 2 שלי:D
בהצלחה במאסה! יודע איזה תוכנית תעשה עד לתחרות?

• פותח/ת השרשור
ק
כל הכבוד שובבני! הרגל שלך כמו 2 שלי:D
בהצלחה במאסה! יודע איזה תוכנית תעשה עד לתחרות?
תודה רבה. וכן כבר היום התחלתי אותה. טקסס עם פיצול של יום הנפח הקלאסי ליום נפח תחתון ויום נפח עליון.

אתה מאוד קטנוני איתי ,
אני התכוונתי שהוא היחיד" שלי "יצא לפגוש שבנוסף גם ראיתי תתהליך שלו מההתחלה ועד הסוף ובנוסף גם יש לו תוצאות" שלי אישית" לא יצא לראות אצל מתאמני כוח ,
וכן נתנו לי באן בגלל שאמרתי למישהו דביל או משהו כזה כמו שאתה קראת לי עכשיו אבל משום מה אני קיבלתי באן ואתה לא

זאת בידיוק הבעיה שלי איתך בחיים שלך בטח לא ראית אף מתאמן כח (בטח שלא במציאות) ואתה מפזר פה את ההסקות שלך בנוגע לאימוני כח על סמך זה שאתה נכשלת בזה.
ואל תגיד לי שראית איזה ילד בן 15 שעושה 100 קילו סקוואט כי לא לזה הכוונה שלי אלא לאנשים חזקים באמת שמתחרים, ולא חסרים פה כאלה בפורום.

זאת בידיוק הבעיה שלי איתך בחיים שלך בטח לא ראית אף מתאמן כח (בטח שלא במציאות) ואתה מפזר פה את ההסקות שלך בנוגע לאימוני כח על סמך זה שאתה נכשלת בזה.
ואל תגיד לי שראית איזה ילד בן 15 שעושה 100 קילו סקוואט כי לא לזה הכוונה שלי אלא לאנשים חזקים באמת שמתחרים, ולא חסרים פה כאלה בפורום.
למה אתה חייב כל פעם שאני מגיב להפוך את כל הדיון לספאם אחד גדול של ריבים ?
בוא נסכים שלא נסכים בסדר?
אני לא נכשלתי בכלום אני כולה סיימתי ss , לא ראיתי אף אחד אחרי ss נראה כמו מר עולם מה שכן ראיתי איך אחרים אחרי תקופות של ביל סטאר וכאלה וזה הוריד לי תחשק , מה שכן דני ממש ממש נתן לי מוטיבציה להכניס איזה 5x5 רק לתרגילים המורכבים ,
ושוב בוא לא נמשיך להתווכח חלב דיון יפה , בן אדם עשה שיפור אדיר אל תהרוס לו תתגובות בבקשה .
שבוע טוב .

יפה מאוד,, אחלה עבודה.!

אתה עם קוביות ללא כיווץ?
מה הכוונה שהורדת פחמימות עם הזמן? הרי מורידים ככל שמתקדמים עם הירידה במשקל גם חלבון גם שומן וגם פחמימה, לא?
כמה פחמימה התחלת וכמה סיימת?

כל הכבוד
מה הויכוח? ידוע שבכוח עולים במסת שריר אבל לא ביחס ישיר למשקלי עבודה שלך, קחו כדוגמא מישהו כמו אביב שדופק משקלים של סקוואט ודדליפט באיזור ה200 ק"ג, אבל בתכלס המראה שלו כמו מישהו שמשקלי העבודה הם בטווח של 140-150
מה שכן, אתה מתקדם בצורה נהדרת, אחד התותחים.

• פותח/ת השרשור
אחלה חיטוב אתה מתכננן לרדת ל חד ספרתי ?
תודה , לא מתכוון לרדת עוד, היום יצאתי לניטרלי כבר.
יפה מאוד,, אחלה עבודה.!

אתה עם קוביות ללא כיווץ?
מה הכוונה שהורדת פחמימות עם הזמן? הרי מורידים ככל שמתקדמים עם הירידה במשקל גם חלבון גם שומן וגם פחמימה, לא?
כמה פחמימה התחלת וכמה סיימת?
יש קוביות גם ללא כיווץ אבל פחות ברורות מן הסתם. ככל שהאחוז שומן ירד והמשקל נתקע קצת הורדתי פחמימות התחלתי עם 150-180 אם אני זוכר נכון וסיימתי עם 60
כל הכבוד
מה הויכוח? ידוע שבכוח עולים במסת שריר אבל לא ביחס ישיר למשקלי עבודה שלך, קחו כדוגמא מישהו כמו אביב שדופק משקלים של סקוואט ודדליפט באיזור ה200 ק"ג, אבל בתכלס המראה שלו כמו מישהו שמשקלי העבודה הם בטווח של 140-150
תודה אלי.

אדם מתחיל חיטוב על 100 ק"ג לדוג', לאחר חודשיים שוקל 90, אז הוא לא אמור להוריד גם את החלבון מ 200 ל 180? כנ"ל השומן,להוריד מ 80 ל~70?
מן הסתם שגם יצטרך להוריד פחמימה. אבל גם את החלבון והשומן.

• פותח/ת השרשור
אדם מתחיל חיטוב על 100 ק"ג לדוג', לאחר חודשיים שוקל 90, אז הוא לא אמור להוריד גם את החלבון מ 200 ל 180? כנ"ל השומן,להוריד מ 80 ל~70?
מן הסתם שגם יצטרך להוריד פחמימה. אבל גם את החלבון והשומן.
לא בהכרח לרדת בחלבון , בחיטוב אין בעיה לצרוך יותר מפי 2. ובדל פחמימה השומן עולה עקב הורדת הפחמימה. החוק שהשומן צריך להיות פי 0.8 לכל קילו מהמשקל גוף לא תקף פה.

אבל אתה לא עשית דל פחמימה. או שאני טועה?
אז אתה אומר שגם בחיטוב רגיל נישארים עם סך החלבון שהיה בהתחלה, ומה שמשנים בהמשך החיטוב זה רק את השומן (שמעלים אותו) והפחמימה (שמורידים)? אני לא מדבר על דל פחמימה.

אין ממש טעם בלהעלות את החלבון בחיטוב שעבר את השלושה שבועות, ע"פ לייל כל החלבון שמעבר ל פי 1.8\2 הופך לגלוקוז.

אין ממש טעם בלהעלות את החלבון בחיטוב שעבר את השלושה שבועות, ע"פ לייל כל החלבון שמעבר ל פי 1.8\2 הופך לגלוקוז.

עם כל הכבוד (ויש) הבן אדם עשה פה כמה חיטובים + הגיע למשקלים מפחידים למשקל גוף שלו ככה שלתת לו טיפים לפי מה שלייל אומר לא תופס פה, מילא אם לא היה מצליח בחיטוב או בתוכניות כוח הוא יותר חזק וחטוב מכולנו פה אז כנראה שיש דברים שעובדים עליו למרות שהם לא כתובים בספר של לייל והקלישאה שכל גוף עובד ומגיב אחרת לכל מיני דברים (למרות שהם מדעיים) היא נכונה במקרה הזה אז בוא ניתן לו את הכבוד הרצוי.

כל הכבוד
אתה רציני או שאתה עושה את עצמך?

• פותח/ת השרשור
אבל אתה לא עשית דל פחמימה. או שאני טועה?
אז אתה אומר שגם בחיטוב רגיל נישארים עם סך החלבון שהיה בהתחלה, ומה שמשנים בהמשך החיטוב זה רק את השומן (שמעלים אותו) והפחמימה (שמורידים)? אני לא מדבר על דל פחמימה.
כתבתי שהייתי בסוף גם על 60 פחמימה.. אם זה לא דל אז מה זה כן דל?

עם כל הכבוד (ויש) הבן אדם עשה פה כמה חיטובים + הגיע למשקלים מפחידים למשקל גוף שלו ככה שלתת לו טיפים לפי מה שלייל אומר לא תופס פה, מילא אם לא היה מצליח בחיטוב או בתוכניות כוח הוא יותר חזק וחטוב מכולנו פה אז כנראה שיש דברים שעובדים עליו למרות שהם לא כתובים בספר של לייל והקלישאה שכל גוף עובד ומגיב אחרת לכל מיני דברים (למרות שהם מדעיים) היא נכונה במקרה הזה אז בוא ניתן לו את הכבוד הרצוי.
תודה על הפרגון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית