הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב בגב תחתון

• פותח/ת השרשור alexss
  • פורסם בתאריך

alexss

משתמש פעיל
599
31
נק' מוניטין:
77
599
31
אהלן,
אני חודש וחצי בערך במכון ולפעמים כואב לי אחרי אימון הגב התחתון רציתי לדעת האם זה בסדר או לא?
כי אמרו לי שלא יכאב לי כשאני יחזק קצת את השרירים בגב התחתון כי בחיים לא התאמנתי על הגב התחתון ורק במכון לפני חודש וחצי התחלתי.

אז אני מעוניין לשמוע קצת חוות דעת מאנשים עם ניסיון.

תודה!

אהלן,
אני חודש וחצי בערך במכון ולפעמים כואב לי אחרי אימון הגב התחתון רציתי לדעת האם זה בסדר או לא?
כי אמרו לי שלא יכאב לי כשאני יחזק קצת את השרירים בגב התחתון כי בחיים לא התאמנתי על הגב התחתון ורק במכון לפני חודש וחצי התחלתי.

אז אני מעוניין לשמוע קצת חוות דעת מאנשים עם ניסיון.

תודה!

תן קצת יותר פרטים, כמה זמן כואב אחרי האימון, כואב בשינה? באיזה תרגיל כואב לך?

• פותח/ת השרשור
תן קצת יותר פרטים, כמה זמן כואב אחרי האימון, כואב בשינה? באיזה תרגיל כואב לך?

אהלן,
כואב לי בערך יום עד יום וחצי אחרי האימון לא כואב לי בזמן השינה רק כשאני מתאמץ...
כואב לי בתרגיל V סקוואט....

במידה ואתה מבצע את התרגילים נכון ללא שימוש בעמוד השדרה אז לא אמורה להיות בעיה וכנראה הכאבים הם כאבי DOMS. במידה ואתה מבצע את התרגילים בצורה לא נכונה יכול להיות שאתה עושה נזק. תכתוב את כל התרגילים שאתה עושה, ותרגילים מורכבים (סקוואט, דדליפט, וכו') תפרסם סרטון.

טכניקה טכניקה טכניקה,היו לי לא מעט בעיות גב כשהגעתי לחדר כושר והיום אין לי שום בעיה לעשות סקוואט עם 140 קילו זה באמת הכל עניין של טכניקה

טכניקה טכניקה טכניקה,היו לי לא מעט בעיות גב כשהגעתי לחדר כושר והיום אין לי שום בעיה לעשות סקוואט עם 140 קילו זה באמת הכל עניין של טכניקה

שים לב איך הכנסת הטרלה בהודעה תמימה כביכול. עכשיו אין לנו ברירה אלא לבקש ממך להעלות סרטון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית