נק' מוניטין:
932
- 1,911
- 431
- בית
- פותח/ת השרשור
שאלה: מה הקטע של דדליפט עם הוק גריפ? למה כולם עובדים עם משולבת ולא עם הוק גריפ שהוא הרבה יותר נוח ושומר על איזון? @Beast and cheat
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא נוח לכולם, צריך כף יד גדולה בדרך כלל כדי שזה יהיה נוח.שאלה: מה הקטע של דדליפט עם הוק גריפ? למה כולם עובדים עם משולבת ולא עם הוק גריפ שהוא הרבה יותר נוח ושומר על איזון? @Beast and cheat
זה לא נוח לכולם, צריך כף יד גדולה בדרך כלל כדי שזה יהיה נוח.
כי כולם פוסיות.שאלה: מה הקטע של דדליפט עם הוק גריפ? למה כולם עובדים עם משולבת ולא עם הוק גריפ שהוא הרבה יותר נוח ושומר על איזון? @Beast and cheat
כן, יש לי כף יד קטנה וזה מאוד לא נוח לי. (אני לא מצליח לתפוס כדור 5 - של כדורסל)יצא לך לנסות? אני פשוט לא סובל את המשולבת ויש לי יד לא קטנה
חשוב לציין שהוא לא נשבר מההוק גריפ, שלא איכשהו יוולד כאן מיתוס שהוק גריפ שובר אגודלים 😵הייתי עושה הוק גריפ עד ששברתי את האגודל, באמת שזה הרבה יותר נוח ממשולבת
איך אתה יודע ? אתה רופא ? אתה מדריך קאנטרי מוסמך ? יש לך תעודה ?חשוב לציין שהוא לא נשבר מההוק גריפ, שלא איכשהו יוולד כאן מיתוס שהוק גריפ שובר אגודלים 😵
אל תקרע את המוט מהרצפה.
אל תסתכל כלכך למעלה.
אל תשאר מכווץ כל הזמן, אלא עד שאתה מתחיל את המשיכה.
אל תעשה רייסט
תאכל עוד.
לקראת המשיכה, אתה נשאר בכיווץ בערך כ- 4 שניות. זה גוזל ממך כוח.אתה מדבר על הדדליפט האחרון? אני פשוט לא יכול להרים את המשקל הזה. ואני באמת לא עושה ריסט. אני מוריד ל120.
לא הבנתי למה אתה אומר לא להישאר מכווץ בזמן החזרה. זה חדש לי.
לקראת המשיכה, אתה נשאר בכיווץ בערך כ- 4 שניות. זה גוזל ממך כוח.
תנסה לכווץ רק לקראת החזרה.
בנוסף, האגן עולה למעלה. שים לב שהחזה שלך נמוך משמעותית מהאגן.
*מחכה לאימון.
זה כי כל דדליפט נראה אחרת, בהתאם לאנתרופומטריה שלך. אולי במקרה שלו הוא לא מתחיל כמו שצריך, וזה אכן המצב (הערתי לו על כך), אבל מה שאתה אומר משתמע כאילו אתה חושב שיש זווית אחת מסויימת שבה מושכים. וזה לא נכון, זה תלוי אנתרופומטריה. השכמה, המוט ומרכז כף הרגל צריכים להיות בקו אנכי ישר כשעמוד השדריה במנח ניטרלי והידיים ישרות. כשזה מתקיים, יכולה להתקיים משיכה. וכל אתרופומטריה תתן זווית גב אחרת תחת התנאים הללו, שבלעדיהם המוט לא יעזוב את הריצפה אם הוא מספיק כבד.שים לב שהחזה שלך נמוך משמעותית מהאגן.
אני ממש לא אומר שישנה זווית מסוימת שאיתה צריך למשוך.זה כי כל דדליפט נראה אחרת, בהתאם לאנתרופומטריה שלך. אולי במקרה שלו הוא לא מתחיל כמו שצריך, וזה אכן המצב (הערתי לו על כך), אבל מה שאתה אומר משתמע כאילו אתה חושב שיש זווית אחת מסויימת שבה מושכים. וזה לא נכון, זה תלוי אנתרופומטריה. השכמה, המוט ומרכז כף הרגל צריכים להיות בקו אנכי ישר כשעמוד השדריה במנח ניטרלי והידיים ישרות. כשזה מתקיים, יכולה להתקיים משיכה. וכל אתרופומטריה תתן זווית גב אחרת תחת התנאים הללו, שבלעדיהם המוט לא יעזוב את הריצפה אם הוא מספיק כבד.
אני אהיה איתך בקשר. אולי אני אלך לחבר בראש פינה שיצא לרגילה. אז אולי לפני אני אקפוץ לאימון.אולי תגיע מחר? יש דדליפט
אני ממש לא אומר שישנה זווית מסוימת שאיתה צריך למשוך.
בתור אחד שמזדהה עם הגובה ופחות או יותר המבנה שלו, התחת לא צריך להיות גבוה כמו בסרטון. והוא כן יכול למשוך כמו שצריך עם תחת נמוך מהחזה.
אני אהיה איתך בקשר. אולי אני אלך לחבר בראש פינה שיצא לרגילה. אז אולי לפני אני אקפוץ לאימון.
מקבילים יש?
הגובה לא מעניין, מעניין היחס בין החלקים. ואני לא חושב שאת יודע אם היחס בין הטורסו שלך לרגליים שלך הוא כמו שלו. ומה ההבדלים ביניכם בין האורך של הידיים ביחס לגובה. ומה היחס בין השוק לירך. ההערה שלך פשוט לא יוצאת מתוך הבנה, זה הכל.בתור אחד שמזדהה עם הגובה ופחות או יותר המבנה שלו
לא קשה לראות לפי הסרטונים. צא מנקודת הנחה שהטורסו מתחיל מסוף המכנס ( סנטימטר לפה ולשם ). וככה כן אפשר לדעת ( לא קשה להבין ).הגובה לא מעניין, מעניין היחס בין החלקים. ואני לא חושב שאת יודע אם היחס בין הטורסו שלך לרגליים שלך הוא כמו שלו. ומה ההבדלים ביניכם בין האורך של הידיים ביחס לגובה. ומה היחס בין השוק לירך. ההערה שלך פשוט לא יוצאת מתוך הבנה, זה הכל.
האימון באזור 8 כי אני צריך לתת שנץ לפני.