האם כדאי להתחיל לקנות אבקת חלבון או ש..?

Strawberry

משתמש קבוע
1,818
952
נק' מוניטין:
2,605
1,818
952
EGO
התחלתי לפני שלושה שבועות להתעמל בחד"כ (משקולות/מכשירים וספינינג/פילאטיס) ורציתי לדעת אם כדאי לי להתחיל להתעסק עם אבקות חלבון?
אני רואה כל כך הרבה המלצות על זה ומתכונים עם זה.. (בייחוד כתבות שאומרות שזה חשוב לקחת את זה בתחילת הדרך)..
מה הפרמטרים שצריך לקחת בחשבון ולהסתכל עליהם בשביל זה? או... פשוט אין לי כל כך מושג בזה 😃

כל עזרה תתקבל בברכה!:embarrassed:

התחלתי לפני שלושה שבועות להתעמל בחד"כ (משקולות/מכשירים וספינינג/פילאטיס) ורציתי לדעת אם כדאי לי להתחיל להתעסק עם אבקות חלבון?
אני רואה כל כך הרבה המלצות על זה ומתכונים עם זה.. (בייחוד כתבות שאומרות שזה חשוב לקחת את זה בתחילת הדרך)..
מה הפרמטרים שצריך לקחת בחשבון ולהסתכל עליהם בשביל זה? או... פשוט אין לי כל כך מושג בזה 😃

כל עזרה תתקבל בברכה!:embarrassed:

להתחיל להתעסק עם זה? זה כמו לאכול גבינה או קוטג', זה נועד לאנשים שלא יכולים להשלים את צריכת החלבון היומית שלהם.. מחוסר תיאבון, חוסר זמן וכד'. זה הכל.

• פותח/ת השרשור
להתחיל להתעסק עם זה? זה כמו לאכול גבינה או קוטג', זה נועד לאנשים שלא יכולים להשלים את צריכת החלבון היומית שלהם.. מחוסר תיאבון, חוסר זמן וכד'. זה הכל.

חוסר תיאבון וזמן זה בידיוק בשבילי!
אני חושב שכדאי להתחיל עם תפריט מסודר

תפריט מסודר ייכתב מחר - בתקווה.
אבל בכל מקרה, עדיף לראות כמה חלבון אני צורכת ביום קודם, או שanyway אצטרך את האבקה?

חוסר תיאבון וזמן זה בידיוק בשבילי!

תפריט מסודר ייכתב מחר - בתקווה.
אבל בכל מקרה, עדיף לראות כמה חלבון אני צורכת ביום קודם, או שanyway אצטרך את האבקה?

תאכלי להתאים לעצמך תפריט עם כמות החלבון הנדרשת מראש, במשקל שלך זאת לא בעיה

אני דווקא בעד אבקת חלבון אבל לא כתחליף לאוכל אלא בנוסף

מניסיון אישי שלי אני אגיד לך ת'אמת- בכל מה שנוגע לאוכל להכנה וחשיבה אני עצלן, מודה "באשמה".

בתור שבנאדם שבממוצע צריך לאכול כל שעתיים, שלוש קשה לי כל הזמן לחשוב "מה אני אוכל עכשיו ?"

ולהתחיל להכין ולהשקיע בארוחות. מספיק שיש לך אבקת חלבון בתוספת לאוכל המוצק שאת צורכת וזה יכול מאוד להקל עלייך

סה"כ לשים אבקת חלבון עם מים או חלב(מה שיותר טעים לך) ואם בא לך אפשר להוסיף כמה חתיכות בננה או סוכר ענבים

ולשקשק ביד או כמו שאני עושה למקסס את זה בבלנדר סטיק שמערבב אותו יותר טוב, ועם חלב גם יוצא חבל על הזמן וזהו.

• פותח/ת השרשור
אני דווקא בעד אבקת חלבון אבל לא כתחליף לאוכל אלא בנוסף

כן, ברור לי בנוסף.. ואני מאמינה שזה יעלה לי גם קצת את הקלוריות כמו שאני צריכה, נכון? (כמובן שיש עוד דרכים שאני מנסה אבל אם גם זה אז למה לא)
מניסיון אישי שלי אני אגיד לך ת'אמת- בכל מה שנוגע לאוכל להכנה וחשיבה אני עצלן, מודה "באשמה".

בתור שבנאדם שבממוצע צריך לאכול כל שעתיים, שלוש קשה לי כל הזמן לחשוב "מה אני אוכל עכשיו ?"

ולהתחיל להכין ולהשקיע בארוחות. מספיק שיש לך אבקת חלבון בתוספת לאוכל המוצק שאת צורכת וזה יכול מאוד להקל עלייך

סה"כ לשים אבקת חלבון עם מים או חלב(מה שיותר טעים לך) ואם בא לך אפשר להוסיף כמה חתיכות בננה או סוכר ענבים

ולשקשק ביד או כמו שאני עושה למקסס את זה בבלנדר סטיק שמערבב אותו יותר טוב, ועם חלב גם יוצא חבל על הזמן וזהו.

הבעיה שלי דומה לשלך, אך זה לא עצלנות - זה חוסר תאבון.. נורא קשה לי לאכול שאני לא רעבה ואני בכלל לא מתקרבת ל"לאכול כל שעתיים".. לכן אני חושבת שבנוסף לשינויי תזונה שאני אעשה, התוסף הזה יעשה טוב.. בייחוד שהוא בא במשקה - יותר קל להכניס מאשר מוצק.

יש המלצה לאבקה מסויימת?
אני לא כל כך מבינה אבל מצאתי
"Super Effect סופר אפקט אבקת חלבון" במחיר שנראה לי קצת לא הגיוני וזול מדי.. אבל שוב - איני מבינה באבקות ואתה כבר מבין למה זה משך לי את העיינים...

ככל שתרגילי את הגוף שלך למצב שאת אוכלת כל שעתיים את תצליחי לעשות את זה.

יש אבקות מצויינות, אני מניח שבחרת בסופר אפקט בגלל שהיא אבקה כשרה(תקני אותי אם אני טועה...) ?

אישית, אני לא מכיר את החברה ולא יצא לי להתנסות במוצרים שלהם. האבקות הכשרות היחידות שאני מכיר הן pro whey של חברת פרובודי

ואבקת חלבון בשם whey tropin. וכן, אבקות חלבון במדינת ישראל(כמו כל מוצר במדינה) הם עסק יקר.

אבל לבנאדם שאוכל כל שעתיים וצורך כמויות גדולות של אוכל יותר מהבנאדם הממוצע אבקת חלבון מבחינה כלכלית יכולה אף להועיל לך.

• פותח/ת השרשור
ככל שתרגילי את הגוף שלך למצב שאת אוכלת כל שעתיים את תצליחי לעשות את זה.

יש אבקות מצויינות, אני מניח שבחרת בסופר אפקט בגלל שהיא אבקה כשרה(תקני אותי אם אני טועה...) ?

אישית, אני לא מכיר את החברה ולא יצא לי להתנסות במוצרים שלהם. האבקות הכשרות היחידות שאני מכיר הן pro whey של חברת פרובודי

ואבקת חלבון בשם whey tropin. וכן, אבקות חלבון במדינת ישראל(כמו כל מוצר במדינה) הם עסק יקר.

אבל לבנאדם שאוכל כל שעתיים וצורך כמויות גדולות של אוכל יותר מהבנאדם הממוצע אבקת חלבון מבחינה כלכלית יכולה אף להועיל לך.

האמת שאין שום קשר לכשרות, היא תפסה לי את העין בגלל המחיר הזול (*או שיש פשוט טעות באתר. אני לא יודעת, אינני מבינה במחירים).
אני נורא אשמח להמלצות על אבקות חלבון שיהיו לי טובות, לא משנה לי כשרות או דבר כזה או אחר..!

קבצים מצורפים

• SuperEffect.png
    SuperEffect.png
    KB 32.8 · צפיות: 168
אם נראלך שלא תצליחי לאכול מספיק אז כדאי לך גיינר

• פותח/ת השרשור
אם נראלך שלא תצליחי לאכול מספיק אז כדאי לך גיינר

אני לא חושבת שאני ברמה של גיינר, אני צריכה לעלות רק בכמה מאות קלוריות ואני עושה זאת לאט לאט.. אבל עושה! 😃

את לא צריכה אבקה במצב שלך
גבינה צהובה 28 אחוז/חלב הרבה קלוריות וחלבון

• פותח/ת השרשור
את לא צריכה אבקה במצב שלך
גבינה צהובה 28 אחוז/חלב הרבה קלוריות וחלבון

חלב בעייתי לי לשתות בגלונים - רק חלב עיזים עוד איכשהו בסדר.. אבל זה 17 ש"ח לליטר אז אוותר בעניין..
ולגבי גבינה צהובה - אי אפשר לאכול הרבה סתם ככה, זה צריך לבוא עם משהו ופה כבר הבעיה - אין לי תאבון רוב היום וקשה לי להכריח את עצמי לאכול, בגלל זה פתחתי את הנושא של אבקות חלבון.

תודה

חלב בעייתי לי לשתות בגלונים - רק חלב עיזים עוד איכשהו בסדר.. אבל זה 17 ש"ח לליטר אז אוותר בעניין..
ולגבי גבינה צהובה - אי אפשר לאכול הרבה סתם ככה, זה צריך לבוא עם משהו ופה כבר הבעיה - אין לי תאבון רוב היום וקשה לי להכריח את עצמי לאכול, בגלל זה פתחתי את הנושא של אבקות חלבון.

תודה
את לא צריכה גלונים את יכולה כמה כוסות ביום זה ממש לא קשה
אבל אם את מתעקשת ממליץ לקנות מחברה מוכרת כמו דיימיטז/סאן וכו' שלא תיפלי על איזה משהו עם טעם של אקונומיקה(אחחמ powertech)

האבקה של ברובודי טעימה וזולה 😃 ממליצה את השוקו

• פותח/ת השרשור
את לא צריכה גלונים את יכולה כמה כוסות ביום זה ממש לא קשה
אבל אם את מתעקשת ממליץ לקנות מחברה מוכרת כמו דיימיטז/סאן וכו' שלא תיפלי על איזה משהו עם טעם של אקונומיקה(אחחמ powertech)

חלב רגיל גם כוס קשה לי! אבל עיזים.. שוב-כמה כוסות זה כבר קרטון וזה יוצא מלא כסף.
ותודה על ההמלצה! 😃
האבקה של ברובודי טעימה וזולה 😃 ממליצה את השוקו
תודה!

• פותח/ת השרשור
את רגישה ללקטוז?

ת'אמת כל החיים שלי עשיתי בדיקות ושום דבר לא הראה את זה. אבל בכמות קטנה זה ישר לשירותים ובכמות גדולה זה כאבי בטן (שעוד לא הגעתי למשהו רציני עדיין חח).

אז אם ככה לכי על איזו 100 של דיינטיז יקר אבל מצויין וללא לוקטוז

Back
למעלה תחתית