עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מוט 1.80 לא יכול להיות אולימפי, נקודה.אוקי אז הזמנתי מוט 180 אולימפי עכשיו כבר אצלי והצלחות אולימפיות קניתי זוג מכל משקל 1.25,2.5,5,10,20 והם יהיו אצלי גם כנראה היום או מחר
מאיפה אני יכול ללמוד את התרגילים בצורה הכי מדויקת או אולי כל מיני טיפים להתחלה על מנת שאני לא אעשה טעויות של מתחילים
תודה רבה
אוקי אז הזמנתי מוט 180 אולימפי עכשיו כבר אצלי והצלחות אולימפיות קניתי זוג מכל משקל 1.25,2.5,5,10,20 והם יהיו אצלי גם כנראה היום או מחר
מאיפה אני יכול ללמוד את התרגילים בצורה הכי מדויקת או אולי כל מיני טיפים להתחלה על מנת שאני לא אעשה טעויות של מתחילים
תודה רבה
תלך ותחזיר את המוט לא יקרה כלום. מה שיקרה אם לא תלך אתה תפסיד.חבל שרק עכשיו אני יודע את זה. חבל, הייתי משקיע וקונה 2.20 אבל מאוחר מידי כבר אני לא אסע עד חיפה כדי להחזיר ואז לקנות שוב אבל אם אתם אומרים שזה בסדר אז לא נורא.. והמוט שוקל 12 ק"ג ככה שיוצא עם כל המשקלים 89.5 ק"ג, ומישהו יכול להפנות אותי לסרטונים טובים של התרגילים של SS כי חיפשתי קצת והסתבכתי לא נראה לי שמצאתי עם הסברים טובים, תודה