הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאחר כמעט שבוע באנאבוליק דיאט

• פותח/ת השרשור adam13
  • פורסם בתאריך

adam13

משתמש מתחיל
213
7
נק' מוניטין:
14
213
7
אז ככה... אני מיום שבת שעבר אוכל ע"פ עקרונות הAD
אני אומר עקרונות כי הבנתי שאני לא אוכל מספיק שומנים( אוכל עם הגבינה בצבא או טונה או גבנצ חופן שקדים ולא יותר).

רציתי להתייעץ.
א. לא מצאתי בתפריט במאמר על הad באתר כל כך עניין והוא יחסית לא מגוון אז אשמח אם יש למישהו רעיונות.
ב. אני אוכל תמיד מעט, פירכיות ופייבר 1 הם הפחמימות שלי(פירות לפעמים גם) אבל נמנע מלחם וכד'... בכל זאת אני הולך ביומיים האחרונים ברוב היום רעב, כמעט סחרחורת לפעמים וחלש...

מה אני אוכל?
כתבתי את זה בפוסט אחר תו"כ השבוע כדי להתייעץ אבל אוסיף כאן שוב:
שם המאכלכמותקלוריותחלבוןשומןפחמימותכולסטרולסיבים
תזונתיים

סלט ירקות350 גרם1342.4 גרם7.3 גרם14.7 גרם0 מ"ג2.1 גרם
גבינה לבנה 5%700 גרם70166.5 גרם35 גרם30.1 גרם105 מ"ג0 גרם
טונה בשמן (משומר)110 גרם20931.9 גרם9 גרם0 גרם0 מ"ג0 גרם
חזה עוף מבושל250 גרם36072.5 גרם7.5 גרם0 גרם187.5 מ"ג0 גרם
אגוזי מלך10 כפיות1383 גרם13 גרם2.7 גרם0 מ"ג0.6 גרם
גבינה צהובה 28%50 גרם17212 גרם14 גרם0.1 גרם42 מ"ג0 גרם

סה"כ
קלוריות 1714 חלבון 188 שומן 85 פחמימות 47

ג. לא הבנתי כמה לקחת ברצינות את ה"אל תלחץ מלאכול שומן (כמה אני אמור לאכול שקדים אגוזים וכאלה שזה מה שמשביע באפשרויות כאן בתפריט בעצם).

הצעות? תודה רבה! לא מסתדר עם זה כל כך אבל לא מתייאש;)

אז ככה... אני מיום שבת שעבר אוכל ע"פ עקרונות הAD
אני אומר עקרונות כי הבנתי שאני לא אוכל מספיק שומנים( אוכל עם הגבינה בצבא או טונה או גבנצ חופן שקדים ולא יותר).

רציתי להתייעץ.
א. לא מצאתי בתפריט במאמר על הad באתר כל כך עניין והוא יחסית לא מגוון אז אשמח אם יש למישהו רעיונות.
ב. אני אוכל תמיד מעט, פירכיות ופייבר 1 הם הפחמימות שלי(פירות לפעמים גם) אבל נמנע מלחם וכד'... בכל זאת אני הולך ביומיים האחרונים ברוב היום רעב, כמעט סחרחורת לפעמים וחלש...

מה אני אוכל?
כתבתי את זה בפוסט אחר תו"כ השבוע כדי להתייעץ אבל אוסיף כאן שוב:
שם המאכלכמותקלוריותחלבוןשומןפחמימותכולסטרולסיבים
תזונתיים

סלט ירקות350 גרם1342.4 גרם7.3 גרם14.7 גרם0 מ"ג2.1 גרם
גבינה לבנה 5%700 גרם70166.5 גרם35 גרם30.1 גרם105 מ"ג0 גרם
טונה בשמן (משומר)110 גרם20931.9 גרם9 גרם0 גרם0 מ"ג0 גרם
חזה עוף מבושל250 גרם36072.5 גרם7.5 גרם0 גרם187.5 מ"ג0 גרם
אגוזי מלך10 כפיות1383 גרם13 גרם2.7 גרם0 מ"ג0.6 גרם
גבינה צהובה 28%50 גרם17212 גרם14 גרם0.1 גרם42 מ"ג0 גרם

סה"כ
קלוריות 1714 חלבון 188 שומן 85 פחמימות 47

ג. לא הבנתי כמה לקחת ברצינות את ה"אל תלחץ מלאכול שומן (כמה אני אמור לאכול שקדים אגוזים וכאלה שזה מה שמשביע באפשרויות כאן בתפריט בעצם).

הצעות? תודה רבה! לא מסתדר עם זה כל כך אבל לא מתייאש;)

ה"אל תלחץ" מדבר למי שעושה AD למסה, אתה בצורה של חיטוב, גם אני בצבא ועשיתי תכנית על בסיס AD לחיטוב(ירדתי מ19% שומן ל13% שומן בחודש וחצי - הייתי על 70 גרם פחמימה)
מבחינת רעב בצבא זה קורה, תנסה להעמיס ירקות.

אני לא יודע מה המשקל שלך אבל אם אתה שוקל מתחת ל90, תוריד טיפה בחלבון.
פתרון לשומן איכותי בצבא? טחינה טחינה טחינה.

עוד שאלות אני אענה בכיף.(תעשה את השאלות ממוספרות אם יש לך שיהיה נוח לענות)
בהצלחה אחי

• פותח/ת השרשור
ה"אל תלחץ" מדבר למי שעושה AD למסה, אתה בצורה של חיטוב, גם אני בצבא ועשיתי תכנית על בסיס AD לחיטוב(ירדתי מ19% שומן ל13% שומן בחודש וחצי - הייתי על 70 גרם פחמימה)
מבחינת רעב בצבא זה קורה, תנסה להעמיס ירקות.

אני לא יודע מה המשקל שלך אבל אם אתה שוקל מתחת ל90, תוריד טיפה בחלבון.
פתרון לשומן איכותי בצבא? טחינה טחינה טחינה.

עוד שאלות אני אענה בכיף.(תעשה את השאלות ממוספרות אם יש לך שיהיה נוח לענות)
בהצלחה אחי

75 קג, 9% א.ש גובה 179
אני עדיין צריך קצת הכוונה וגיוונים בתפריט

נערך לאחרונה:

75 קג, 9% א.ש גובה 179
אני עדיין צריך קצת הכוונה וגיוונים בתפריט

אתה בטוח שאתה 9%? ואתה רוצה לרדת עוד? בשביל מה?
לעניין, תוריד ל150גם חלבון.

מבחינתי אני חייתי על הרבה ירקות,טחינה, מנות בשר כפולות(לא שניצל[!]) שקדים אגוזים טחינה, גבינות צהובות28% ועוד כל דבר שהיה משמין בלי פחמימות

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה לרדת בכלל! לשמר מסת שריר ולא להשמין, אפילו לגדול בשריר אבל לא להשמין זה הכי חשוב.(הייתי שמן פעם ויש לי נטייה להשמנה)
כן יש לי 9 א.ש בוודאות

בגלל זה אני מחפש עזרה בלהבין כמה שומנים ומה החוקים הבסיסיים... התפריט לא כזה מגוון באתר

נערך לאחרונה:
אתה לא חייב להיות על Ad כדי לא להשמין
אתה באחוז שומן נמוך יחסית תאכל רגיל במאזן קלורי נטרלי וזהו לדעתי
אם אתה רוצה לגדול אם עליה מזערית בשומן תאכל בפלוס קלורי של 300-500 וזהו
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה לא חייב להיות על Ad כדי לא להשמין
אתה באחוז שומן נמוך יחסית תאכל רגיל במאזן קלורי נטרלי וזהו לדעתי
אם אתה רוצה לגדול אם עליה מזערית בשומן תאכל בפלוס קלורי של 300-500 וזהו
בהצלחה
שמע... אם אני אוכל פחמימות אני לא מעז לאכול שומנים...ככה אני...אני אוכל ביום 2300-2500 קלוריות גג ומוציא כמו בהמה...
ברגע שאני אוכל קצת יותר פחמימה או שומן אני מרגיש שאני משמין + רואה גם על המשקל...גם אם זה לא הבדל מהותי...
לכן החלטתי לנסות את הAD.

מבולבל קצת חחח

המשקל שאתה רואה שעולה זה בסך הכול נוזלים לדעתי

אחי אני בדיוק כמוך אבל שאת החיטובים שלי עשיתי ב Ad אני חושב שאתה צריך לגעת בפחמימות מורכבות אם אתה רוצה לגדול לך על שיבולת שועל בבוקר וזהו אם אתה לא רוצה להגזים אם פחמימות

• פותח/ת השרשור
אחי אני בדיוק כמוך אבל שאת החיטובים שלי עשיתי ב Ad אני חושב שאתה צריך לגעת בפחמימות מורכבות אם אתה רוצה לגדול לך על שיבולת שועל בבוקר וזהו אם אתה לא רוצה להגזים אם פחמימות
נראה לי קודם אני אתן צ׳אנס ליותר שומן לא?

תוכל מלא מלא גבינה צהובה 28 וביצים.
תוכל איזה 5 ביצים ביום.

שמע אחשלי אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה (או במקרה שלך לשתות את האבקה ולהשאיר אותה שלמה חח), הגעת ל-9 א.ש שאם זה באמת האחוז (כי עפ"י מדידה במכשירי שעומדים עליהם בחדרי כושר וכל אלה זה מאוד לא אמין ומושפע מאוד מנוזלים ששתית) אז שיחקת אותה וזה מאוד נמוך.
עכשיו אתה צריך להחליט, אם אתה רוצה לעלות מסת שריר, תצא מנקודת הנחה שאתה תשמין כי ככה הגוף בנוי...לבנות שריר אתה צריך מאזן קלורי חיובי (אלא אם אתה באמת במסת שריר מאוד נמוכה) ועם המאזן הקלורי החיובי באה עלייה גם בשומן, אומנם יש תוכניות יותר קפדניות כמו AD שאמורות למעזר את העלייה בשומן אבל גם שם תהיה עלייה.
המלצה שלי, תחליט אם עצמך מה המטרה שלך, להישאר על המשקל שלך כרגע וא.ש נוכחי ולאכול תפריט מאוזן ולהמשיך להתאמן או לבנות תפריט ותוכנית אימונים לעלייה במסת שריר ולהבין שזה כולל גם עלייה במשקל.
לגבי התפריטים, יש מדריכים מצויינים בפורטל קילוגרם שמסבירים גם על AD וגם על עקרונות לעלייה במסה וכו', תקרא שם זה מאוד יעזור.
בהצלחה גבר

• פותח/ת השרשור
שמע אחשלי אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה (או במקרה שלך לשתות את האבקה ולהשאיר אותה שלמה חח), הגעת ל-9 א.ש שאם זה באמת האחוז (כי עפ"י מדידה במכשירי שעומדים עליהם בחדרי כושר וכל אלה זה מאוד לא אמין ומושפע מאוד מנוזלים ששתית) אז שיחקת אותה וזה מאוד נמוך.
עכשיו אתה צריך להחליט, אם אתה רוצה לעלות מסת שריר, תצא מנקודת הנחה שאתה תשמין כי ככה הגוף בנוי...לבנות שריר אתה צריך מאזן קלורי חיובי (אלא אם אתה באמת במסת שריר מאוד נמוכה) ועם המאזן הקלורי החיובי באה עלייה גם בשומן, אומנם יש תוכניות יותר קפדניות כמו AD שאמורות למעזר את העלייה בשומן אבל גם שם תהיה עלייה.
המלצה שלי, תחליט אם עצמך מה המטרה שלך, להישאר על המשקל שלך כרגע וא.ש נוכחי ולאכול תפריט מאוזן ולהמשיך להתאמן או לבנות תפריט ותוכנית אימונים לעלייה במסת שריר ולהבין שזה כולל גם עלייה במשקל.
לגבי התפריטים, יש מדריכים מצויינים בפורטל קילוגרם שמסבירים גם על AD וגם על עקרונות לעלייה במסה וכו', תקרא שם זה מאוד יעזור.
בהצלחה גבר
דבר ראשון תודה על ההשקעה!
דבר שני קראתי בפורטל ואני מבין אני רק מחפש אזכרה תפריט כי מה שכתוב באתר די משעמם לאכול... ובגלל שאני לא מספיק יודע להגיד כמה שקדים אגוזים אני צריך לאכול ביום חיפשתי פה עזרה קצת יותר ספציפית...וטיפים...
האחוז שומן שלי נמדד עם קליפר ולא במשקל כזה שמשקר...במשקלים יוצא לי אפילו 14-13 א.ש אבל זה לא מדויק זה שקר רציני שמקבל גיל גובה ונותן משהו ממוצע... אני נע כל כמה זמן בין 8-10 א.ש...

הבעיה אצלי שבגלל שאני :
לבן+ עם קצת עודף עור מפעם
אז קשה לי להיראות חטוב..

Back
למעלה תחתית