הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מתחיל תוכנית SS

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
09\5\17

דבר ראשון מנהלים אפשר לנעול ולמחוק את הלוג הקודם שלי החלפתי לתוכנית SS
התוכנית תיהיה כזאת 3 פעמים בשבוע , ABA ושבוע לאחר מכן BAB .
התוכנית עצמה
A
סקוואט - 3X5
בנץ - 3X5
דד ליפטט - 1X5

B
סקוואט - 3X5
מילטרי פרס - 3X5
מתח + משקל עליי - 3X5

עוד מעט הולך לעשות אימון ראשון , אני מתחיל במשקלים נמוכים מאוד כי המשקלי שיא שלי לא כאלה גבוהים .

• פותח/ת השרשור
היום עשיתי אימון ראשון היה קל מאוד , הסקוואט לא דרש מאמץ אבל עדיין אחרי האימון אני מרגיש את הירך הקדמית .

אימון A
סקוואט - 30 קילו 3X5
בנץ - 35 קילו 3X5
דד ליפט - 30 קילו 1X5

אני ישתדל לצלם סירטונים בקרוב ולעלות , תודה רבה .

• פותח/ת השרשור
אימון B
סקוואט - 35 קילו 3X5
מילטרי פרס - 25 קילו 3X5
מתח - ללא משקל אבל אחיזה הכי רחבה שיש 3X5

בסה"כ היה אימון בסדר גמור , אני יעשה עליות של 1.25 במילטרי , המתח אני ינסה לעלות 2.5 קילו ולהישאר באחיזה הכי רחבה שיש , אם אני יראה שזה קשה אני פשוט יעשה אחיזה ברוחב הכתפיים או טיפה יותר .

דרך אגב הגעתי לשיא חדש , שוקל 53.9 , נתן לי אדרנלין ומוטביציה בטירוף להמשיך לאכול בלי סוף .

• פותח/ת השרשור
היה לי ממש קל , רציתי שיהיה טיפה יותר קשה לכן עשיתי הכי רחב , לפי התגובה שלך אני רואה שזה לא עוזר במשו , פעם הבאה אני יעשה קצת מעבר לרוחב הכתפיים , תודה רבה על התגובות והעזרה .

• פותח/ת השרשור
אז ככה קניתי היום תוסף מזון , של אופטימום וואי (אבקת חלבון ) מספורט-פארם שירות מעולה ממש מספר 1 בארץ ! מקווה רק שאני יתרגל לטעם ושאני יצליח לשתות את זה גם רק עם מים .
האימון עצמו

סקוואט - 40 קילו 3X5
בנץ - 40 קילו 3X5
דד ליפט - 40 קילו 1X5

זה בסדר קצב ההתקדמות של המשקלים ?

למה הדלדליפט קפץ ב-10?
חשבתי שמעלים בתור התחלה 5 קילו מאימון לאימון,ושמתחיל להיות קשה מעלים 2.5

• פותח/ת השרשור
הדד ליפט היה מאוד קל , אני יעלה ב10 קילו , מתי שיהיה קצת קושי אני יעבור לעלות ב5 ואז ב2.5 .

שאר הדברים העלייה במשקל בסדר נעשיית בצורה נכונה ?

אבל אם אני לא טועה לא עשית לפני זה דדליפט ואתה עדיין לומד את הטכניקה.
לא חבל?
בכל מקרה,לא יצא לי לעבוד עם תוכנית SS וגם לא קראתי עליה יותר מדיי,אז נחכה לתגובה של מישהו מנוסה

בדד ליפט בעיקרון מעלים 7-9 קילו.. לפחות בהתחלה..
ואתה אומר שקל לך אז אתה יכול להעלות בסקוואט במקום 5 קילו 7 קילו

• פותח/ת השרשור
אבל הסקוואט לא כזה קל , אני דיברתי על הדד ליפט , וראיתי שצריך לעלות 7-9 קילו בדד ליפט אז החלטתי ללכת על 10 , תכלס אין צלחות של 4.5 ...

מה אתם אומרים לגבי האבקת חלבון , קניתי גם סוכר ענבים , איזה דבר אני יכול לעשות בשביל שזה יהיה לי טעים ?בבית אני שם בזה מלא דבר בבליינדר אז זה יוצא בסדר, אבל אחרי אימון שאני צריך לשים את זה רק עם מים , אז זה לא טעים , אם אני ישים את זה בקבוק גדול וימלא עד הסוף במים זה יעזור ? עוד סוכר ענבים ? תודה לעוזרים .

אבל הסקוואט לא כזה קל , אני דיברתי על הדד ליפט , וראיתי שצריך לעלות 7-9 קילו בדד ליפט אז החלטתי ללכת על 10 , תכלס אין צלחות של 4.5 ...

מה אתם אומרים לגבי האבקת חלבון , קניתי גם סוכר ענבים , איזה דבר אני יכול לעשות בשביל שזה יהיה לי טעים ?בבית אני שם בזה מלא דבר בבליינדר אז זה יוצא בסדר, אבל אחרי אימון שאני צריך לשים את זה רק עם מים , אז זה לא טעים , אם אני ישים את זה בקבוק גדול וימלא עד הסוף במים זה יעזור ? עוד סוכר ענבים ? תודה לעוזרים .
אתה יכול גם להעלות 5 ק"ג כל אימון.
בנוגע לאבקה, איזה טעם קנית? איזה חברה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית