הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחיל תוכנית SS

דווקא צריך להיות טעם טוב (בננה נחשב לטעם מוצלח, לי היה של צ'מפיון). בכל מקרה תנסה עם חלב זה אמור להיות יותר טעים.

• פותח/ת השרשור
כן אבל אני רוצה משו מיד אחרי אימון ... שאפשר כביכול עם מים חשבתי אולי להוסיף משו .. אני ינסה עוד פעם עם מנה גדולה יותר של סוכר ענבים , תודה אחי .

• פותח/ת השרשור
קודם כל אתמול הייתי מלא בשמש ונשרפתי ממש בגב ובכתפיים אז היה לי מאוד קשה באימון כי שרף לי ...

סקוואט - 45 קילו 3X5
מילטרי - 30 קילו 3X5
מתח - 2.5 קילו עליי 3X5

זה כל האימון להיום , הסקוואט היה קשה ולא רק בגלל ששרף לי מהמוט .
המילטרי גם היה קשה פעם הבאה אני נראלי יעלה ב2.5 קילו ולא ב5 , ובמתח אפשר להמשיך לעלות 2.5 קילו באימון הבא .

• פותח/ת השרשור
דרך אגב היום שתיתי את התוסף מזון עם קצת מים ומים יותר קרים וגם יותר סוכר ענבים , הטעם היה בסדר היה אפשר לשתות אבל עדיין זה כאילו עשה לי רפלקס הקיאה אחרי כל שלוק , הרגשתי שאני צריך להקיא .. (לא הקאתי )

מישו יודע למה זה ומה אפשר לעשות בשביל למנוע את זה ?

שתה את זה עם חלב,
באמת שטעם בננה אחד המוצלחים אני לא מבין על מה אתה מדבר:s59:
אולי אתה שם יותר מידי סוכר ענבים וזה מתוק מידי?

• פותח/ת השרשור
אבל כל העניין שאני ישתה שניה אחרי האימון , אי אפשר לקחת איתי חלב לאימון עד סוף האימון לחלב יהיה טעם מגעיל ...

אני ינסה אולי פעם הבאה לשים פחות סוכר ענבים , תודה .

אז תשתה אותו אחרי שתגיע לבית...
אל תדאג לא תפרק שריר 😃
תגיד למה העלת בבבנץ' ובפרס 5 ק"ג כל אימון?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
mishel איזה ספר אחי ?

ואזולאי , הבנץ היה סבבה הרגשתי שאפשר לעלות ב5 , יש מצב שגם אימון הבא אני יעלה ב5 , ובמילטרי מאימון הבא אני מעלה ב2.5 .

• פותח/ת השרשור
אין הבנתי שהוא באנגלית (לפחות בכל אתרי האינטרנט שמצאתי) , בוא נגיד שאני ואנגלית זה לא הולך ביחד .

גם אני לא מסתדר עם אנגלית, נעזרים קצת בבילון\מורפיקס וזה לוקח יותר זמן אבל זה עדיף מלא לקרוא וזה משפרמאוד את האנגלית.
בכל מקרה, לפי זה שהעלתה 5 ק"ג בבנצ' ובפרס כל אימון אני מבין שגם את המאמר שיש באתר על התוכנית לא קראת.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
דווקא אותו קראתי , וגם שאלתי פה והבנתי שצריך להגיע תוך 3 שבועות למשקלי עבודה שהתחלתי איתם , אז בגלל זאת הייתה העלאה שעשיתי , לעלות 2.5 בבנץ נראלי לא רציני , אני מעדיף שמתי שאני ירגיש שקשה לי לעלות 5 אני יעלה 2.5 . ובפרס אני מעכשיו מתחיל לעלות ב2.5 .

" לעלות 2.5 בבנץ' לא נראה לי רציני"
אם אתה רוצה תעלה 5, גם 10 רק אל תתפלא שתתקע מהר מאוד.

• פותח/ת השרשור
לא התכוונתי ללא נראלי רציני , פשוט הבנתי שצריך להגיע למשקלי עבודה תוך 3 שבועות , ואם אני יעלה 2.5 קילו זה לא יהיה רציני כי אז אני לא יגיע .

אני לבנתיים מרגיש טוב עם התוכנית דווקא , אתה חושב שממש כדאי לי לעבור לעלייות של 2.5 במקום של 5 ?
אני בסה"כ מתכוון לעלות ב5 עד 55 קילו ואז להתחיל עליות של 2.5 (אני מדבר על הבנץ ) .

• פותח/ת השרשור
סקוואט - 50 קילו 3X5 היה קשה בטירוף , הרגשתי ממש חזק את הגב תחתון , נראלי אני ימשיך באימון הבא עוד פעם עם 50 קילו .

בנץ - 45 קילו 3X5 היה קל

דד ליפט - 45 קילו 1X5 , כמו בסקוואט הרגשתי המון את הגב התחתון וראיתי במראה שמולי שהגב שלי מתעגל ומתעקם , לדעתי זה בגלל המשקל , אני נראלי ימשיך באימון הבא לעשות עם המשקל הזה על מנת לתרגל את הטכניקה .

קטע מוזר מאוד שהיה לי היום באימון , נשקלתי לפני האימון שקלתי 53.6 (ששבוע שעבר שקלתי 53.9) אחרי האימון אמרתי לא יכול להיות אני הולך למדוד משקל שוב (באותו מכשיר , יש לציין ששתית את האבקת חלבון) אני בא עולה על המשקל רואה 54 , יורד עולה שוב עוד פעם 54 .

איך אתם מסבירים את זה ? אין מצב שהאבקה העלתהה אותי ככה , זה כמעט לעלות חצי קילו רק מלשתות את האבקה .

בקשר לSS נראלי אני לא מעלה משקלים בצורה נכונה , והתוכנית כבר נהיית לי בעייתית , אני ימשיך איתו עוד שבוע וחצי שבועיים נראה מה תיהיה ההרגשה שלי בזמן האימונים ואחריהם .

הדדליפט זה ממש לא בגלל המשקל. 45 קילו זה לא משקל שאפשר לחשוב אפילו על להגיד את זה.
אתה פשוט לא מושך את החזה אחורה.

בנוגע לאבקה - ה400 גרם שעלית זה בדיוק החצי ליטר-ליטר מים שבאו עם השייק והמים ששתית בזמן אימון, אל תהיה ילד.

• פותח/ת השרשור
בסקוואט ממש שורף לי בבטן למטה בצד .. מישו יודע אולי למה זה? אבל שורף ממש שאני יורד ואני למטה זה שורף לי בטירוף ..

סקוואט 50 קילו 3X5
מילטרי - 32.5 קילו 3X5
מתח - 3.75 קילו 3X5

אני ממש שונא תתרגיל דד ליפט , יש אפשרות להחליף אותו בתרגיל אחר ? (אני מדבר בשביל האימון הבא)

• פותח/ת השרשור
יש לך מושג למה שורף לי כל כך בבטן למטה כשאני למטה בתרגיל סקוואט ?

כזה שהאיזור הזה מתכווץ בזמן הירידה זה שורף לי ברמה מטורפת , מה אפשר לעשות נגד זה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית