הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחיל תוכנית SS

• פותח/ת השרשור
סקוואט 50 קילו 3X5
בנץ 50 קילו 3X5
דד ליפט 50 קילו 1X5

אימון הבא אני מעלה בסקוואט ובבנץ ב2.5 כל אימון ובדד ליפט אני עובר לעליות של 5 .

• פותח/ת השרשור
סקוואט 52.5 קילו 3X5
מילטרי 35 קילו 3X5
מתח +5 קילו 3X5

המילטרי היה ממש קשה , המתח היה ממש קשה , בהחלט היה אימון טוב , הסקוואט אני נשאר בזמן האחרון במשקל הזה מכיוון שיש לי פציעה ברגליים (בקע דו מפשעתי , שבשבוע האחרון קצת הציקה לי , היום כבר הרגשתי יותר טוב אני מאמין שאני יעלה משקל בשבוע הבא ויראה איך אני ירגיש )

דרך אגב אם מישו יכול לעזור לי אני ישמח , מומלץ לעשות סקוואט סומו יותר מאשר סקוואט שהרגליים במרחק יותר קטן מהמרחק של הסומו ? (סקוואט רגיל כביכול )

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סקוואט - 55 קילו 3X5 (בעליה אני מרגיש כאילו הברך שלי קצת בורחת לצדדים בשביל לקבל תנופה לעלות )
בנץ - 50 קילו 3X5
דד ליפט - 50 קילו 1X5

אחרי הדד ליפט אני מרגיש את הגב התחתון , כאילו השריר עבד חזק כזה ואני הולך יותר זקוף למשך זמן (ממש אחרי התרגיל) זה בסדר או שיש מצב שזה קורה בגלל שאני עושה בטכניקה לא נכונה ?

• פותח/ת השרשור
החוצה ולצד כזה... אני משתדל מאוד שהיא לא תעבור את הסוף של האצבעות בכף רגל , ואני חושב שזה גם לא עובר .

• פותח/ת השרשור
משו קטן בקשר לדד ליפט , אחרי אימון דד ליפט , כואב לי הגב , עכשיו אני בנאדם שהולך בדר"כ מכופף (הכתפיים נופלות כזה קדימה) ולאחר האימון יש רגעים שבגלל הכאב הזה אני הולך זקוף , הכאב הוא לא כאב שהורג אותי אך אני לא רוצה להגיע למצב של פציעה , למישו פעם קרה דבר כזה ? מישו יודע על מה אני מדבר ומזה אומר ? יש מצב זה נובע מטכניקה לא נכונה ?

קודם כל תנסה ללכת זקוף, זה טוב.
יתכן ומה שאתה חווה זה DOMS, שאלו כאבים לאחר אימון ופשוט מאוד אתה הולך זקוף יותר כי הם נוקשים.

• פותח/ת השרשור
הרגשתי מצויין באימון שאני מתקדם ועובד טוב , הרגשתי גם שאני יכול עוד לעלות משקלים , למרות שהמשקלים יחסית גדולים לרמת העבודה שהייתי עובד .

סקוואט 58.5 קילו 3X5
מילטרי פרס 38.5 3X5
מתח 5 קילו 3X5

כל הכבוד גבר, לא יודע אני דווקא אחרי תרגילי בטן מרגיש שיותר קל ללכת זקוף, בכללי בזמן האחרון אני הולך יותר זקוף, אבל אחרי תרגילי בטן דווקא אני מרגיש את זה, בדדליפט אני גם מרגיש כאב קל, אבל לא משהו רציני בגב התחתון והתחת חח, נראה לי זה סבבה.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 60 קילו 3X5
בנץ 52.5 קילו 3X5
דד ליפט 55 קילו 3X5

הרגשתי בסדר גמור בהכל , יכול להמשיך לעלות במשקלים , אבל קצת כאב לי בפרק כף היד לא יודע למה , ננוח ונאכל טוב מקווה שמחר זה כבר יעבור .

מתקדם יפה.כל הכבוד 😃
איך הדדליפט? אני זוכר שכתבת שאתה רק לומד את הטכניקה לפני פחות מחודש או משהו כזה.ייש שיפור,או שהמשקל בא על חשבון הטכניקה?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה.
ובקשר לדד ליפט אני לאט לאט לומד את הטכניקה , יש הרבה רגעים שבתרגיל עצמו אני לא מרגיש את המתיחה בהמסטרינג ומרגיש יותר את הגב , אבל אני מרגיש שהשתפרתי , אני ישתדל אולי בשבוע הבא לצלם סירטונים של הדד ליפט והסקוואט ולעלות .

• פותח/ת השרשור
סקוואט 65 קילו 3X5 היה כבר קשה מאוד ....
בנץ 55 קילו 3X5
דד ליפט 60 קילו 1X5

בדד ליפט שאני עושה נגיד חימום 40 קילו , אני מרגיש את ההמסטרינג עובד וכשהעלתי ל60 קילו הרגשתי את הגב עובד ובקושי את ההמסטרינג ... אבל אני מרגיש שאני עושה בטכניקה נכונה מוזר קצת לא ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית