הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחיל תוכנית SS

• פותח/ת השרשור
דרך אגב

שקניתי אבקת חלבון המלצו לי לקחת בבוקר , וביום של אימון גם בבוקר וגם אחרי אימון .

קצת קשה לי לקחת בבוקר , אני יכול במקום בבוקר לקחת בלילה ? וביום של אימון לקחת אחרי אימון ובלילה ?

תיקח רק אם חסר לך חלבון בתפריט.
אמרו לך תיקח 7 פעמים ביום כדי שתחזור לחנות עוד שבועיים, אל תהיה תמים.

מדוזה מזל טוב על האבקה...

תתייחס לאבקה כאל מוצר מזון לכל דבר, אם חסר לך בתפריט היומי חלבון פשוט תשתה שייק בנוסף לארוחה רגילה, אין חשיבות למועד שתיית השייק (אתה לא חייב על הבוקר).

אם לא חסר לך חלבון בתפריט היומי אז זה מיותר לשתות שייק סתם.

בתאבון

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה רבה על התגובות והעזרה, את האמת שהיא לא חדשה כל כך , פשוט חשבתי לעצמי אולי עדיף לאכול על הבוקר ארוחה שמזינה חלבון אם זה חביתה עם גבינה וכדו' , ולראות בערב אם אני צריך לצרוך את האבקה , במקום שבערב בשעה מאוחרת אני יכין לי ארוחה אם צריך ...

תודה רבה , דרך אגב הסקוואט שלי ניהיה לי כבר ממש כבד ואני כבר חושב לכיוון של ריסט , בריסט אני צריך תוך כמה זמן להגיע למשקל סקוואט שלי כיום ?

מדוזה לפי דעתך התוכנית הזאת טובה להיפרטרופיה?

אתה עולה בה בהיקפים?

ובכלל אתה רואה שינוי בגוף?

• פותח/ת השרשור
כן אחי תוכנית מצויינת לדעתי .

אני חייב להגיד לך שלעלות בהיקפים ולראות שינוי בגוף לא קשור בהכרח לתוכנית אלא גם בתזונה , אם תדע לבחור את התוכנית שמתאימה לך ואם תזונה נכונה אתה תגדל בהיקפים ותראה שינוי בגוף , בכל אופן אם שאלת כי אתה רוצה לתחיל בתוכנית הזאת והמטרה שלי היא SS אז אני ממליץ , אני חושב שזאת תוכנית מצויינת שיהיה בהצלחה אחי .

• פותח/ת השרשור
סקוואט 67.5 קילו 3X5
מילטרי פרס 42.5 קילו 3X5
מתח 7.5 קילו 3X5

המתח היה קשה , אחריו הרגשתי כבר שכאילו נתפס לי בית השיח' מוזר מאוד אבל את האמת שכואב קצת, מקווה שמחר בבוקר יעבור .

• פותח/ת השרשור
סקוואט 70 קילו 3X5 (נפלתי בסקוואט , זהו אין זה המשקל המקסימלי שאני יכול , נראה מה נעשה אימון הבא)
בנץ 57.5 קילו 3X5
דד ליפט 65 קילו 1X5

הסקוואט גמר אותי אבל הבנץ היה סבבה אני יכול להעמיס עוד .

סקוואט 70 קילו 3X5 (נפלתי בסקוואט , זהו אין זה המשקל המקסימלי שאני יכול , נראה מה נעשה אימון הבא)
בנץ 57.5 קילו 3X5
דד ליפט 65 קילו 1X5

הסקוואט גמר אותי אבל הבנץ היה סבבה אני יכול להעמיס עוד .
ממש סקוואט יפה אחי במיוחד למשקל שלך!
תעלה סרטון של סקוואט ודדליפט ונוכל לבקר את הטכניקה לפני שתתקדם עוד במשקלים
בסה"כ יש לך היתקדמות מטורפת ישר כוח !✌️

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לצלם אבל אין לי איך ..... ולא חושב שיש משו לא נכון ביקשתי הרבה פעמים ממדריכים שיסתכלו עליי וגם מאנשים שהם לא מדריכים והם אמרו לי שהכל בסדר , פשוט שמתי משקל ושירדתי לא הצלחתי לעלות היה לי כבד בטירוף .... אני נראלי עכשיו יעשה ירידה ל80 אחוז ושוב פעם יעלה לאט לאט .

זה לא אומר כלום. עוד לא פגשתי בן אדם אחד בחדר כושר שיודע לעשות סקוואט. בטח שלא מדריכים.

• פותח/ת השרשור
הדד ליפט קל , בעיקר שמודבר בסט אחד , אני מאמין שאני יכול להרים 80 גם ... אבל חבל לי לעשות קפיצה כזאת אני יתקדם בעליות של 5 , בכל מיקרה בדד ליפט , אחרי כל חזרה צריך להניח את המוט או לא ?

• פותח/ת השרשור
סקוואט 50 קילו 3X5
מילטרי 30 קילו 3X5
מתח 5 קילו 3X5

אין לי זמן בגרוש ... יוצא מצב שאני ישן איזה 4 שעות בלילה ... ואין לי זמן להקפיד על ארוחות ואימונים , לא התאמנתי גם איזה כמה ימים , החלטתי לעשות ריסט (נראלי שככה קוראים לזה) במילטרי ובסקוואט , במתח ירדתי במשקל כי לא יכלתי לעשות יותר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית