סרטון 272KG Squat, 282KG Deadlift - 6 weeks out GPC Worlds

• פותח/ת השרשור obzion
  • פורסם בתאריך

obzion

איש הלילה
677
493
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,669
677
493
Team Active
בעוד 6 שבועות אני טס להונגריה להתחרות באליפות העולם של ארגון הGPC.
אני אתחרה בקטגורית ה110 OPEN. תהיה תחרות קשה עם כמה מהפאוורליפטרים הכי טובים בעולם.

סרטונים מהשבוע:
Deadlift 282x3

Squat 272x3

Bench Press 150x4

מי שמתעניין בהכנה, יכול להיכנס ללוג ולראות את הכל האימונים מהחודשיים האחרונים, וכמובן את המשך ההכנות עד ליום התחרות ה25/9.
http://www.lbs.co.il/threads/42070/

יש מצב שנראה 300 קילו סקוואט raw? 193ek

למה אני לא איש הלילה!!!!!! (ברקע קול של זכוכיות מתנפצות)

תגיד, מי מבטיח שאין לך שם אנשים על חומרים? יש בדיקות כלשהם או שזה 'שכונה' וכל אחד בא מרים והולך..?

תגיד, מי מבטיח שאין לך שם אנשים על חומרים? יש בדיקות כלשהם או שזה 'שכונה' וכל אחד בא מרים והולך..?

There are no drug test, some federation have (USAPL,IPF,100% RAW) but GPC doesn't, and for your wondering - yes. They are all using (But Ofek)

השאלה למה אופק לא משתמש בחומרים ?!
הרי אתה גם ככה מתאמן לזה בצורה רצינית ומקצועית אז למה לא ?איך אתה מסוגר להתמודד אם אנשים שכן שמתמשים ?

משקלים מטורפים זה לא צריך להזכיר

השאלה למה אופק לא משתמש בחומרים ?!
הרי אתה גם ככה מתאמן לזה בצורה רצינית ומקצועית אז למה לא ?איך אתה מסוגר להתמודד אם אנשים שכן שמתמשים ?

משקלים מטורפים זה לא צריך להזכיר

כנראה הוא לא רוצה להרוס את הכבד בשביל משהו כמו משקלים על המוט? הרי בארץ אין בזה כסף/ספונסרים(בקושי בארה"ב יש)

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם.
300 סקוואט בהחלט אחת המטרות העיקריות שלי בתחרות הקרובה, הגיע הזמן כבר להחליף קידומת.
לגבי חומרים, יש לי את השיקולים שלי למה אני לא לוקח, מבין את החסרונות שבכך כמובן.
@avrahm90 - גם בתחרויות בארץ אף אחד לא מבטיח שהמתחרים נקיים ואפילו בתחרויות עם בדיקות יש בעיה גדולה עם העניין.

תודה לכולם.
300 סקוואט בהחלט אחת המטרות העיקריות שלי בתחרות הקרובה, הגיע הזמן כבר להחליף קידומת.
לגבי חומרים, יש לי את השיקולים שלי למה אני לא לוקח, מבין את החסרונות שבכך כמובן.
@avrahm90 - גם בתחרויות בארץ אף אחד לא מבטיח שהמתחרים נקיים ואפילו בתחרויות עם בדיקות יש בעיה גדולה עם העניין.
יש גם עדכונים מהקבוצה בחיפה? וממש אדיר שיש לכם שם מונוליפט!

בעזהי"ת

כרגיל, אופק, אתה קובע סטנדרטים חדשים בשביל כולנו. מקווה שכבר בתקופה שלך פאוורליפטינג יהפוך לספורט אולימפי, ותוכל לייצג את ישראל באירוע היוקרתי מכולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית