הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ארוחת שחיתות

Tomer_x8

משתמש מתחיל
65
2
נק' מוניטין:
2
65
2
האם ארוחת שחיתות אחת (לצורך העניין: המבורגר, צ'יפס, טבעות בצל, קינוח, וכו') יכולה להרוס חודשיים של חיטוב, או שבשל העובדה שהגוף כבר חודשיים מקבל רק אוכל בריא וספור, ומתאמן כל יום, אותה ארוחה תהיה חסרת השפעה?

שאבין, בהעמסת פחמימות, עדיף פחמימות פשוטות(שתיה קלה,פירות, גלידה רזה) על אף ההקפצות אינסולין?

כשעושים העמסה פעם בשבועיים לכמה זמן מומלץ שהעמסה תתפרס? איך מומלץ לתכנן אותה מבחינת התחלה וסיום (בוקר\ערב)?

שאבין, בהעמסת פחמימות, עדיף פחמימות פשוטות(שתיה קלה,פירות, גלידה רזה) על אף ההקפצות אינסולין?

כשעושים העמסה פעם בשבועיים לכמה זמן מומלץ שהעמסה תתפרס? איך מומלץ לתכנן אותה מבחינת התחלה וסיום (בוקר\ערב)?
ל24 שעות עדיף פחמימות בעלות IG גבוה (לא פרות כי זה פרוקטוז ובהעמסות אנחנו מחפשים גליקוגן) , ממליץ על 24 שעות בכללי , לפי דעתי אין מה לתכנן לי אישית זה גורם רק לחרוג.

ל24 שעות עדיף פחמימות בעלות IG גבוה (לא פרות כי זה פרוקטוז ובהעמסות אנחנו מחפשים גליקוגן) , ממליץ על 24 שעות בכללי , לפי דעתי אין מה לתכנן לי אישית זה גורם רק לחרוג.

תודה אריאל.
תיכנון הכוונה להתחיל בבוקר\ערב ולסיים בןקר\ערב. ?
שתייה מתוקה,עוגות תופס? פרות לא כדאי בכלל?

טוב אם כולם מעלים את הארוחות שחיתות שלהם גם אני יעלה את שלי מהסופ"ש האחרון:
6-fat-man.jpg

אם כבר מדברים אל ארוחת שחיתות מה דעתכם על זה ? אני בחיטוב כבר 7 חודש ממש בסוף
הורדתי 8-9 קג והולך טוב
כמובן שזה הקינוח והמנה העיקרית לא צלמתי שהיא טורטיות עם פרגיות ובשר טחון סלט אבוקדו וסלט קטן לצערי לא הצלחתי לחסל את הכל והבטן שלי התפוצצה ורציתי עוד לאכל . לצערי אי אפשר לעשות 2 ארוחות שחיתות אחת אחרי השני ח. ומי שחושב שזה יותר מדי אז מניסיון שלי עד היום המשכתי לרדת ולא הייתה עצירה ואני כבר על 8 אחוז והתחלתי עם 12. יש כאלה אולי יגידו זה יותר מדי זמן אבל אני בעד זה
.
צפה בקובץ המצורף 11995
1. 7 חודשים וירדת 8-9 קילו???? אתה עושה מאזן שלילי של 20 קלוריות?

ההגדרה שלך ל"המשכתי לרדת" זאת לא ירידה...מצטער מאוד

1. 7 חודשים וירדת 8-9 קילו???? אתה עושה מאזן שלילי של 20 קלוריות?

ההגדרה שלך ל"המשכתי לרדת" זאת לא ירידה...מצטער מאוד

מה רע ב-9 קילו ב7 חודשים ? בחיטוב כמה צריך להוריד בממוצע כול חודש כדי שזה יקרא מצויין ?

ד"א כל מי שבאשכול פה פרסם שוקולדים סופגניות וכל החרא שביניהם זה לא העמסה , זה אכילת חרא טהור בתוך עטיפות ממוסחרות .

מה רע ב-9 קילו ב7 חודשים ? בחיטוב כמה צריך להוריד בממוצע כול חודש כדי שזה יקרא מצויין ?

ד"א כל מי שבאשכול פה פרסם שוקולדים סופגניות וכל החרא שביניהם זה לא העמסה , זה אכילת חרא טהור בתוך עטיפות ממוסחרות .
חודש בקילו זה קצת....לא משנה איך תסתכל על זה

תודה אריאל.
תיכנון הכוונה להתחיל בבוקר\ערב ולסיים בןקר\ערב. ?
שתייה מתוקה,עוגות תופס? פרות לא כדאי בכלל?
כן תתחיל בבוקר ותסיים בערב , שתיה מתוקה זה מצוין (ללא שומן) , עוגות לא כי הם מלאות בשומן ואז העמסה לא תהיה איכותית , פרות לא כדי בכלל כי אנחנו לא מעוניינים בפרוקטוז אבל יש פרות מסויים שמכילים גלוקוז והם מצוינים להעמסות (ענבים ותמרים).

אז כנראה שאתה לא יודע מה זה העמסה.

זה לא סופגניות , זה קרונטים .

כל חודש להוריד בערך 2-1 קג
יש חודשים שאתה יכל לרדת יותר ויש חודשים שאתה יכל לרדת פחות
אבל חשוב לרדת ולא בבום
הגעתי מ12-ל7 אחוזי שומן אז
ואם בשבילך זה לא לרדת סבבה בשבילי זה נתן הרבה ומה שרציתי .

כל חודש להוריד בערך 2-1 קג
יש חודשים שאתה יכל לרדת יותר ויש חודשים שאתה יכל לרדת פחות
אבל חשוב לרדת ולא בבום
הגעתי מ12-ל7 אחוזי שומן אז
ואם בשבילך זה לא לרדת סבבה בשבילי זה נתן הרבה ומה שרציתי .
1-2 בחודש זה קצת
וחוב לראק, תעלה תמונה שלך- 7 אחוז שומן

לפני כמה ימים

קבצים מצורפים

• מישקל 75 -7.2 אחוז  (1).jpg
    מישקל 75 -7.2 אחוז (1).jpg
    KB 71.7 · צפיות: 246
  • מישקל 75 -7.2 אחוז  (2).jpg
    מישקל 75 -7.2 אחוז (2).jpg
    KB 67.2 · צפיות: 250
נערך לאחרונה:
חח הייתה לי תחושה שזה מה שיגידו אבל לפי הבדיקות יצא ככה אם הייתי יכל להראות לך בכייף
אני הייתי צריך לרדת הרבה הרבה בשביל לחטב תבטן אני יחסית צריך לרדת אמון באחוזי שומן בשביל לחטב באזור הבטן ענין של גנטיקה.

אני מאמין שאם השנים והניסיון ונמשיך להתאמן זה יראה יותר בולט כי צריך להמשיך להתפתח וברגע שנתפתח יותר השרירים יראו יותר בולטים באחוזי שומן נמוכים

נערך לאחרונה:
חח הייתה לי תחושה שזה מה שיגידו אבל לפי הבדיקות יצא ככה אם הייתי יכל להראות לך בכייף
אני הייתי צריך לרדת הרבה הרבה בשביל לחטב תבטן אני יחסית צריך לרדת אמון באחוזי שומן בשביל לחטב באזור הבטן ענין של גנטיקה.

אני מאמין שאם השנים והניסיון ונמשיך להתאמן זה יראה יותר בולט כי צריך להמשיך להתפתח וברגע שנתפתח יותר השרירים יראו יותר בולטים באחוזי שומן נמוכים
איזה בדיקות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית