הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ארוחת שחיתות

Tomer_x8

משתמש מתחיל
65
2
נק' מוניטין:
2
65
2
האם ארוחת שחיתות אחת (לצורך העניין: המבורגר, צ'יפס, טבעות בצל, קינוח, וכו') יכולה להרוס חודשיים של חיטוב, או שבשל העובדה שהגוף כבר חודשיים מקבל רק אוכל בריא וספור, ומתאמן כל יום, אותה ארוחה תהיה חסרת השפעה?

לפעמים אפילו מומלץ לדבר הזה קוראים העמסה תאכל מינימום שומן ומקסימום פחמימה באותה ארוחה.
אתה יכול לקרוא על העמסות בפורטל lbs

• פותח/ת השרשור
לפעמים אפילו מומלץ לדבר הזה קוראים העמסה תאכל מינימום שומן ומקסימום פחמימה באותה ארוחה.
אתה יכול לקרוא על העמסות בפורטל lbs
חחחח זה היה נטו שומן מה שהלך שם.
והכמות הייתה עצומה. זה לא היה סתם העמסה, זה היה פיטום

על כל פנים העמסה מתייחסת לפחמימות מורכבות ואיכותיות, לא לציפס

חחחח זה היה נטו שומן מה שהלך שם.
והכמות הייתה עצומה. זה לא היה סתם העמסה, זה היה פיטום

על כל פנים העמסה מתייחסת לפחמימות מורכבות ואיכותיות, לא לציפס
מי אמר שמתכוונים לפחמימות מורכבות?
לייל אומר שאם אתה עושה העמסה של 24 שעות עדיף מסוכרים פשוטים.
ומה הבעיה בצ'יפס? זה תפוחי אדמה

אפשר להישתולל ולדפוק ארוחה גדולה בחיטוב גם פעם בשבועייים ..קשה כל הזמן לאכול אוכל "בריא" ולהיות במאזן קלוריות שלילי...
אני גם בחיטוב של 2500קלוריות..ופעם בשבוע דופק ארוחה...לאפה שווארמה או פיצה

אפשר להישתולל ולדפוק ארוחה גדולה בחיטוב גם פעם בשבועייים ..קשה כל הזמן לאכול אוכל "בריא" ולהיות במאזן קלוריות שלילי...
אני גם בחיטוב של 2500קלוריות..ופעם בשבוע דופק ארוחה...לאפה שווארמה או פיצה
כמה אתה שוקל שאתה מחטב עם 2500 קלוריות ?

גם אם לא העמסה וסתם ארוחה שחיתות בדיאטה רגילה בשביל לעלות 2 קילו שומן נגיד שזה לוקח פחות מחודשיים להוריד אתה צריך +קלורי של יותר מ-15,400 קלוריות (במידה וחלק גם לא ילך לשומן ובנוסף לRMR) אז כדאי לעלות 2 קילו שומן צריך לאכול משהו כמו 18,400 קלוריות ביום. ככה לא ארוחת שחיתות אחת לא תעשה כלום...

אם כבר מדברים אל ארוחת שחיתות מה דעתכם על זה ? אני בחיטוב כבר 7 חודש ממש בסוף
הורדתי 8-9 קג והולך טוב
כמובן שזה הקינוח והמנה העיקרית לא צלמתי שהיא טורטיות עם פרגיות ובשר טחון סלט אבוקדו וסלט קטן לצערי לא הצלחתי לחסל את הכל והבטן שלי התפוצצה ורציתי עוד לאכל . לצערי אי אפשר לעשות 2 ארוחות שחיתות אחת אחרי השני ח. ומי שחושב שזה יותר מדי אז מניסיון שלי עד היום המשכתי לרדת ולא הייתה עצירה ואני כבר על 8 אחוז והתחלתי עם 12. יש כאלה אולי יגידו זה יותר מדי זמן אבל אני בעד זה
.
994306_648560755154295_881305223_n.jpg

לא יודע מה אתכם, שאני עשיתי פעם בשבוע העמסת פחמימות זה היה הרבה תפוחי אדמה בתנור, סינטה גדולה וטובה ו2 גלידות ומנת פסטה ענקית
סתם לדחוף שטיות זה לא בריא.
נ.ב:הורדתי 10-12 קילו בחודש וחצי.

אם כבר מדברים אל ארוחת שחיתות מה דעתכם על זה ? אני בחיטוב כבר 7 חודש ממש בסוף
הורדתי 8-9 קג והולך טוב
כמובן שזה הקינוח והמנה העיקרית לא צלמתי שהיא טורטיות עם פרגיות ובשר טחון סלט אבוקדו וסלט קטן לצערי לא הצלחתי לחסל את הכל והבטן שלי התפוצצה ורציתי עוד לאכל . לצערי אי אפשר לעשות 2 ארוחות שחיתות אחת אחרי השני ח. ומי שחושב שזה יותר מדי אז מניסיון שלי עד היום המשכתי לרדת ולא הייתה עצירה ואני כבר על 8 אחוז והתחלתי עם 12. יש כאלה אולי יגידו זה יותר מדי זמן אבל אני בעד זה
.
צפה בקובץ המצורף 11995
מטורף

אם כבר שחיתות אז מנצלים אותה במיוחד שאתה בחיטוב ואתה מחכה ליום הזה אז שלא נגיד שלא נצלנו אותה כמו שצריך 😃

אם זה היה פוגע נראה לך שהייתי ממשיך לאכל ככה ?
אתה מכיר תגוף שלך ויודע איך הוא מגיב.
וזה לא פעם ראשונה ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית