מתאמנים עילאיים ומתנשאים

אני משתדל לקרוא את רוב ההודעות, אבל הנושא הזה חמק ממני. עדכנתי את החובות ומשה עדכן את הבחור בזמן שאני חיפשתי איך לעזאזל אני מקשר להודעה ספציפית בת'רד מסויים (בסוף נכנסתי ל-source בשביל להשיג את הpost-id, חייבת להיות דרך קלה יותר)..
יש מספר תגובה בצבע אפור בצד שמאל של כל הודעה. לחץ על זה.

כנ"ל לגבי מי שהתרברב לגבי בחורה כלשהי ולא הביא תמונה שלה."
צודק, מי שמתרברב מגיע לו חוב, זה פוסט על
מתאמנים עילאיים ומתנשאים
אז בהתאם לרוח הפוסט.
בכל מקרה היא באמת הייתה ביעוץ אישי ומשה עד לדבר.

מה אתה עושה רק שלושה תרגילים באימון????
(20 סטים חזה, 15 סטים גב, 10 סטים קדמית ואחורית ועוד 10 כתפיים באותו האימון..)

כמה עשית בסטים שלך? אני מבין שלפחות פי 2 ממנו.

"אתה נח 8 דקות בין סט לסט? עזוב אחי אל תבוא, פשוט תסתכל על התקרה בבית זה אותו דבר"
"אתה יודע שאני לא מתאמן כמוך, כן? האימונים שלי הם למטרה אחרת לגמרי- כוח."
"איש איש באמונתו יחיה"
FACEPALM
"קצת" יותר מפי 2...

אני מסכים עם מה שנאמר, אם משה יקמבן פה חובות לראק של אנשים (במיוחד אם מדובר בחברות עושות סקוואט) גם אנחנו נגיע לכיכר תחריר.

לא יודע אם זה קשור אבל רציתי לשתף.
היום איזה טמבל ביקש ממני לשמור עליו בבנץ פרס,אין מקום לזוז כי חסמו עם איזה מכשיר אז אני בקושי זז איפה שעומדים,קיצור אמרתי וואלה ביקש אז מה זה משנה... אני בא שומר עליו הוא אומר לי "תן" אמרתי וואלה הוא רוצה לנסות לבד אז אני יתן לו...
קיצור אחרי זה הוא חטף עצבים אומר לי מה יש לך אתה לא יודע לשמור,מה זה ביאס לי תאימון אבל מעכשיו אני יודע שאני לא הולך להיות ספוטר של אף אחד רק בגלל אנשים כאלו.

אני יקצר את זה במשפט,האנשים שעושים לך טובה שאתה הספוטר שלהם..

לא יודע אם זה קשור אבל רציתי לשתף.
היום איזה טמבל ביקש ממני לשמור עליו בבנץ פרס,אין מקום לזוז כי חסמו עם איזה מכשיר אז אני בקושי זז איפה שעומדים,קיצור אמרתי וואלה ביקש אז מה זה משנה... אני בא שומר עליו הוא אומר לי "תן" אמרתי וואלה הוא רוצה לנסות לבד אז אני יתן לו...
קיצור אחרי זה הוא חטף עצבים אומר לי מה יש לך אתה לא יודע לשמור,מה זה ביאס לי תאימון אבל מעכשיו אני יודע שאני לא הולך להיות ספוטר של אף אחד רק בגלל אנשים כאלו.

אני יקצר את זה במשפט,האנשים שעושים לך טובה שאתה הספוטר שלהם..

תעשה להם :finger: ותמשיך באימון

הרגע הזה שדני חן עושה בייספס בכלוב של הסקוואט -_-

המילים ראק ודני חן הזכירו לי את הדבר המגוחך הזה שהספקתי אפילו לראות בלייב (יחד עם עוד כמה פוזות ליצניות שאופייניות לאיש).

risus

סכלו על הפרצוף של הזה שמחבק מאחורה הוא מתאמץ עוד שנייה יתחרבן שם
ולחשוב שאפילו כאפות הם לא נותנים נכון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית