מתאמנים עילאיים ומתנשאים

קצת רקע-
אני גר בעיר מעורבת ויש פה מלא ערבים בחד"כ.

1.איזה אידיוט הגיע פעם ראשונה למכון. אחד מהחבר'ה אצלנו סיים עם הסקוואט והשאיר את המוט(160 ק"ג בערך)בכלוב. הבחור ראה שמתלהבים ממנו, שמע צעקות וזה והחליט שהוא רוצה לנסות. מיותר לציין שאחריי הרבה מאמצים, הוא הצליח להוציא את המוט ותפקד כמו אקורדיון אנושי. מיותר לציין שמאז הוא לא נראה יותר במכון.

2.איזה בחור נחמד ניסה לעשות 200 דדליפט ולא הצליח..המוט נשאר על הרצפה עד לניסיון שני. בינתיים, איזה ערבי שהגיע פעם ראשונה למכון החליט שהוא רוצה לנסות. הוא גם נראה ממש בטוח בעצמו. זה היום היום האחרון שלו במכון.

3.עכשיו זה באמת מוזר. יש איזה בחור שמתאמן אצלנו קבוע. הוא לא שרירי לא חזק..בחור רגיל כזה. אני אפילו אומר בזהירות שהוא נחמד. בכל מקרה, כל פעם שהוא בא למכון יש לו מעין פמליה. הוא תמיד מוקף בעוד 4-5 אנשים(תמיד מתחלפים)..שכל מה שהם עושים זה לצלם אותו. תמונות, וידאו, אינסטגרם, אוונגארד, אומנותי..you name it. זה כ"כ מוזר. הקטע המוזר זה שאני כבר 8 חודשים בחדר כושר הזה..וזה 8 חודשים ככה. אה כן יש גם את האידיוט שלא משתמש בכפפות..אלא ברצועות האלה של המתאגרפים של הUFC..
אני באמת לא מבין את זה :\\\

קצת רקע-
אני גר בעיר מעורבת ויש פה מלא ערבים בחד"כ.

1.איזה אידיוט הגיע פעם ראשונה למכון. אחד מהחבר'ה אצלנו סיים עם הסקוואט והשאיר את המוט(160 ק"ג בערך)בכלוב. הבחור ראה שמתלהבים ממנו, שמע צעקות וזה והחליט שהוא רוצה לנסות. מיותר לציין שאחריי הרבה מאמצים, הוא הצליח להוציא את המוט ותפקד כמו אקורדיון אנושי. מיותר לציין שמאז הוא לא נראה יותר במכון.

2.איזה בחור נחמד ניסה לעשות 200 דדליפט ולא הצליח..המוט נשאר על הרצפה עד לניסיון שני. בינתיים, איזה ערבי שהגיע פעם ראשונה למכון החליט שהוא רוצה לנסות. הוא גם נראה ממש בטוח בעצמו. זה היום היום האחרון שלו במכון.

3.עכשיו זה באמת מוזר. יש איזה בחור שמתאמן אצלנו קבוע. הוא לא שרירי לא חזק..בחור רגיל כזה. אני אפילו אומר בזהירות שהוא נחמד. בכל מקרה, כל פעם שהוא בא למכון יש לו מעין פמליה. הוא תמיד מוקף בעוד 4-5 אנשים(תמיד מתחלפים)..שכל מה שהם עושים זה לצלם אותו. תמונות, וידאו, אינסטגרם, אוונגארד, אומנותי..you name it. זה כ"כ מוזר. הקטע המוזר זה שאני כבר 8 חודשים בחדר כושר הזה..וזה 8 חודשים ככה.
1 ו2 חחחחח
השלישי בכל מכון יש כזה. אצלי במכון היה מאמן אחד כזה שעשה חצאי חזרות במתח, מקבילים ושכיבות שמיכה וכל הזמן חברים שלו צילמו אותו. ופעם אחת גם הוא ראה את חבר שלי עושה דדליפט ואז הוא אמר לא שזה לא נכון והדגים לו איך עושים דדליפט נכון-חתירה בטי בר

3.עכשיו זה באמת מוזר. יש איזה בחור שמתאמן אצלנו קבוע. הוא לא שרירי לא חזק..בחור רגיל כזה. אני אפילו אומר בזהירות שהוא נחמד. בכל מקרה, כל פעם שהוא בא למכון יש לו מעין פמליה. הוא תמיד מוקף בעוד 4-5 אנשים(תמיד מתחלפים)..שכל מה שהם עושים זה לצלם אותו. תמונות, וידאו, אינסטגרם, אוונגארד, אומנותי..you name it. זה כ"כ מוזר. הקטע המוזר זה שאני כבר 8 חודשים בחדר כושר הזה..וזה 8 חודשים ככה.
ZYZZ הישראלי? 😃

ולעניין,היום חבר עשה פרס ומישהו שאל אם זה תרגיל לרגליים..

ZYZZ הישראלי? 😃

ולעניין,היום חבר עשה פרס ומישהו שאל אם זה תרגיל לרגליים..

אין לי שמץ מי זה חח
בכל מקרה, הסיפורים נהיים קיצוניים מאוד בעיקר לקראת הקיץ/בתוך הקיץ, כשכל ה'מחטבים' מגיעים.

אני אישית נניח, מת מפחד ממך.
מצוין! מאחר ובחיים האמיתיים אני כעלה נידף ברוח (אתה יודע... אם אני מגיע למכונית שלי ושוכב שם חתול על מכסה המנוע, הוא עושה לי "בוווו" ואני הולך לאוטובוס), הקוסמוס דאג לפצות אותי ועכשיו אני אימת הפורום של מרימי משקולות! אני שוקל להדפיס את זה על חולצה, זה בטח ייראה טוב כשאני נאבק לעשות את הסקוואט (משקל גוף) שלי 😃

"יש תרגיל אחד שכל אישה צריכה לעשות, זה סקוואט! זה נותן לה תחיל ברזילאי!"
סקוואט מתחיל אט אט להיות מיינסטרים, כבר מתחיל להיות לא כיף להיות מוקף בפלצנים שעושים סקוואט רק כי זה מגניב.

עומד מול המראה ובודק את הקוביות לאחר סט יד קדמית
היי זה אני
3.עכשיו זה באמת מוזר. יש איזה בחור שמתאמן אצלנו קבוע. הוא לא שרירי לא חזק..בחור רגיל כזה. אני אפילו אומר בזהירות שהוא נחמד. בכל מקרה, כל פעם שהוא בא למכון יש לו מעין פמליה. הוא תמיד מוקף בעוד 4-5 אנשים(תמיד מתחלפים)..שכל מה שהם עושים זה לצלם אותו. תמונות, וידאו, אינסטגרם, אוונגארד, אומנותי..you name it. זה כ"כ מוזר. הקטע המוזר זה שאני כבר 8 חודשים בחדר כושר הזה..וזה 8 חודשים \
וגם זה ..

נערך לאחרונה:
אלי אתה ממש מתאים לתיאור של "בילדרים שמדכאים אותי".

quote="Tren, post: 607157, member: 10803"]קצת מודעות עצמית[/quote]
קצת מודעות עצמית

חשבתי שיש לאנשים כאן הומור כנראה שטעיתי אני היחיד שניחן בתכונה הזו 😭

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית