הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמנים עילאיים ומתנשאים

מי האדיוט חח
בטח בשביל חזה עליון רב איתך
יש את הרוסי הגדול הזה שיער שחור שתמיד בא עם חולצה ארוכה/ג'אקט ומיכנס קצר ובדרך כלל מוצא למי לזיין את השכל בזמן האימון לגביי מה כל אחד עושה לא בסדר.
והוא רצה לקחת לי את הראק כי אני לא פאוורליפטר בתחרות ( הוא חיכה בסוף כמו גדול 5 סטים )

מכירים את אלו שרוצים לעשות ״שרירים״ על מתאמנים אחרים , שמים 70 קילו על הבנץ ואומרים לך ״ אחי , אתה יכול לשמור לי״

שיחה בזמן שאני עושה דדליפט
אחי אתה יכול לעשות ככה? כמה זה 160?

לא זה 140 ואני עשיתי ככה פעם ל-10 פחח ותאמין לי אחרי שיעשה הוא יאסוף את החוליות מהרצפה

באמאש׳ך לך תעשה אחד

תעוף לו חוליה ככה

אמיתי לגמרי הניסוח מהזיכרון ויש לתלה

איזה אחד עם עבר תחרותי בפיתוח גוף מסביר לילד אחד איך לגדול :
'' אם אכלת עכשיו צלחת פסטה אז זה יותר מדי פחמימות. הפחמימות מטשטשות את החלבון בגוף ולכן אתה חייב לאכול כפול חלבון ממה שאתה אוכל אם אתה אוכל פחמימות ''

חבר מבקש ממני תפריט תזונה.
אני שואל אותו : מה הגובה שלך / משקל ואחוז שומן
הוא עונה לי : ''100 אחוז שומן ''

רואה ילד עושה טרייספס במכונה : 'תעבוד במשקולות חופשיוצ אין לך מה לעשות במכונות הכי טוב חופשי'
'אני בקבוצת כדורסל המאמן שלנו עוד לא מרשה לנו לעשות משקולות רק מכונות'

איזה אידיוט שהיה רואה אותי במכון הקודם, היה בא אליי, ואומר לי, אני לוקח גיינר, עוד שבועיים אני יהיה עצום.
הfacepalm שלי..בכל פעם, היה עמוק מאין כמוהו.

היה מישהו במכון שהתחיל לדבר איתי על אימונים,שאלתי אותו איזו תוכנית הוא עושה.
הליצן בגאווה אמר שהוא עושה ss ושהוא אוכל 4000 קלוריות(הוא לא נראה כאילו הוא מתאמן) וכשהוא נתקע במשקלי עבודה הוא מוסיף עוד קלוריות ולבודד ידיים זה מיותר.
שמתי אוזניות והתפוצצתי מצחוק.

אלי אל תדאג לרוב פה יש חוש הומור

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית