הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כשל בSS כבר בשבוע הראשון

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך

rud

משתמש קבוע
1,761
449
נק' מוניטין:
1,062
1,761
449
CROSSFIT
נכון, השלמתי 14 חזרות, אבל הטכניקה הייתה נוראית, להוריד משקל? המשקל היה 45.
חשבתי להוריד ל40, ואז לעלות ל45 ואז 50 וכן הלאה עד שנגיע ל70-80 קילו ונחתוך תהעלאה בחצי.
כנ"ל בבנץ. אני מעיף 30 קילו בלי לראות אבל ב35 אני מתקשה..להישאר באימון הבא על 35 פשוט?

אם הטכניקה נוראית תשאר באותו משקל
אם אתה אוכל כמו שצריך וטכניקה טובה לא אמור להיות לך כשל בחודש הראשון מינימום

• פותח/ת השרשור
השלמת 14 חזרות?
כן, באחרונה החלקתי.
אם הטכניקה נוראית תשאר באותו משקל
אם אתה אוכל כמו שצריך וטכניקה טובה לא אמור להיות לך כשל בחודש הראשון מינימום
\
אני לא אוכל כמו שצריך. אתזה אני יודע שני חייב לשפר. יש לציין שנורא קשה לי להיות יציב, ניראלי עדיף שאני אקנה אולסטאר.

קודם כל לא קרה כלום, התחלת גבוה מידי.
השבוע הראשון אמור ליהיות כל כך קל שאנשים מסביבך לא יבינו מה אתה עושה ולמה אתה כבר יוצא מהחדר כושר.
תחזור למוט ריק(אל תדאג המשקל יעלה מהר, זה SS:sporty074:) ותחדד בראש את כל הדגשים לסקוואט נכון.
בסרטון שהעלית לא היו בעיות מיוחדות אבל חשוב ללמד את הגוף מה מצופה ממנו בתוכנית.

תדע בכללי חוק ב-SS, אם החזרות בוצעו בצורה טובה וגם אם היה הכי קשה לך אי פעם, אתה אימון אחריו מעלה, לא מחכה שיהיה לך קל.
ממליץ לחזור לקרוא את המאמר, הכל מפורט שם כמו שצריך.
בהצלחה

בסקוואט מעלים 5 קילו כל אימון רק ב3-6 אימונים הראשונים (אפילו פחות; מדובר על 10 פאונד שבתכלס הם 4.5 קילו), לא במשך 10. בבנץ' בכל מקרה לא מעלים ב5 קילו כל אימון, אלא ב2.5.

• פותח/ת השרשור
קודם כל לא קרה כלום, התחלת גבוה מידי.
השבוע הראשון אמור ליהיות כל כך קל שאנשים מסביבך לא יבינו מה אתה עושה ולמה אתה כבר יוצא מהחדר כושר.
תחזור למוט ריק(אל תדאג המשקל יעלה מהר, זה SS:sporty074:) ותחדד בראש את כל הדגשים לסקוואט נכון.
בסרטון שהעלית לא היו בעיות מיוחדות אבל חשוב ללמד את הגוף מה מצופה ממנו בתוכנית.

תדע בכללי חוק ב-SS, אם החזרות בוצעו בצורה טובה וגם אם היה הכי קשה לך אי פעם, אתה אימון אחריו מעלה, לא מחכה שיהיה לך קל.
ממליץ לחזור לקרוא את המאמר, הכל מפורט שם כמו שצריך.
בהצלחה
אני לא חוזר למוט ריק, אני פשוט לא יכול מנטלית. אני אחזור ל35 קילו. ובנץ אני אעשה 32.5 אימון הבא :D דדליפט ביינתים מתקדם סבבה.
מתי אני יכול לשלב פאוורקלין בתוכנית? ברגע שאני שולט בדדליפט?

בסקוואט מעלים 5 קילו כל אימון רק ב3-6 אימונים הראשונים (אפילו פחות; מדובר על 10 פאונד שבתכלס הם 4.5 קילו), לא במשך 10. בבנץ' בכל מקרה לא מעלים ב5 קילו כל אימון, אלא ב2.5.
התקדמתי מ-60 ק"ג ל-100 ק"ג עם קפיצות של 5 ק"ג מאימון לאימון, למה רק 3-6 אימונים?

התקדמתי מ-60 ק"ג ל-100 ק"ג עם קפיצות של 5 ק"ג מאימון לאימון, למה רק 3-6 אימונים?
וואו, אז התקדמת 8 אימונים, לא 6. ממש מפיל את המשוואה.
למה "רק" 3-6? כי זה הטווח האפשרי, במיוחד כשלוקחים בחשבון שאנחנו משתדלים לעשות את התוכנית מבלי "להסתכן" בתקיעה (בתכלס כל עוד אתה מוסיף משקל כל אימון זה לא באמת קריטי אם זה 5 או 2.5, זה עדיין קצב מהיר בטירוף, ויותר חשוב למשוך את ההתקדמות יותר זמן) למעט אנשים שמתחילים ממצב detrained קיצוני \ אנשים בגיל כזה שגם בלי להתאמן הם היו מתחזקים משמעותית \ אנשים שפשוט התחילו ממשקל מאוד נמוך ביחס ל5RM וכו'

התחלתי על 63 ק"ג 175 ס"מ עם 15% שומן, בן 14 כשהטסט מתפרץ
כן, נראה שאני עונה על התנאים שלך 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית