הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסת פחמימות.

NonCivilized

משתמש קבוע
1,942
886
נק' מוניטין:
2,310
1,942
886
הולמס פלייס חיפה.
שלום אני עושה חיטוב על דל פחמימות, מגיע ל40 פחמימות ביום, עכשיו אני לא מתאמן עם מוט או בחד"כ, אני עושה אירובי
וסיבולת, מתסף בל-טירוזין וקפאין ומגיע לגירעון של 700 קלוריות בערך.
עכשיו השאלה שלי כל כמה זמן עלי לעשות העמסה לאור העובדה שאני לא מתאמן במשקולות.
תודה מראש.

יש סיבה שאתה לא עושה גם אימוני משקולות?
יהיה לך מאוד קשה אם לא בלתי אפשרי לשמור על מסת שריר בגירעון קלורי בלי אימוני כוח אחי.
ולגבי עניין ההעמסה, מה הנתונים שלך מבחינת משקל ואחוז שומן אתה יודע?

• פותח/ת השרשור
פחות מעניין אותי המאסה שלי.
אני לא מתאמן במשקולות בגלל שאני בצבא עושה יומיות ואני עובד ומחוסר בכסף, הלוואי והייתי חוזר להתאמן פשוט לא אפשרי לי
אני שוקל בערך 82 גובה מטר 75 ועל 15 אחוזי שומן בערך.

העמסה צריך לעשות גם כשלא מתאמנים בכלל... ברגע שהתפריט שלך מכיל 40 פחמימה רצוי שתעמיס פעם בשבוע, בין אם אתה מתאמן כוח/אירובי/לא מתאמן

בגדול כשלא מתאמנים אין ממש צורך בהעמסת פחמימות.
ולפותח השרשור , אתה עושה טעות חמורה יש לאימון משקולות אפקט גדול יותר בשריפת שומן הרבה יותר מאשר אירובי, כשאר אתה מתאמן עצים ובמיוחד עם תרגילים מורכים ואתה נמצא בדיאטה דלת פחמימות הגוף מפריש אדרנלין שמשחרר חומצות שומן למחזור הדם ומעלה רמות גלוקגאן ומוריד את האינסולין ועוד כל מיני הורמוניים לא עולים לי בראש כרגע.
לסיכום :
shut up and squat

דיאטת דלת פחמימה זו בסופו של דבר איזה דרך חיים שאתה מסגל לעצמך...יש כאלו שלתקופה ארוכה יותר ויש כאלו שלפחות.
אתה צריך לראות מה עובד בשבילך ומה גורם לך להרגיש בנוח וטוב.
עכשיו - מה בכלל המטרה שלך?

• פותח/ת השרשור
ארז: אני הסברתי פעם אחת ואין לי שום סיבה להרחיב, תקר מה שכתבתי למעלה ואל תהיה דביל ותקפוץ למסקנות ותנופף בסיסמאות, אני הייתי
הכי שמח לחזור לאימוני משקולות, ואני מכיר את כלללל היתרונות של האימונים האלו.
אני באמת לא יכול אז חלאס ובבקשה לא לזרוע מלח על הפצעים, אין אפשרות אז סתום.

לבמבה המתוקה: המטרה שלי זה לרדת באחוזי שומן, יש לי מאסת שריר נחמדה, יש לי כוח לא רע כי התאמנתי בעבר על תרגילים מורכבים
אבל תמיד הייתי באחוז שומן גבוה, באלי להיות חתיכי גם פעם.
אני רץ פעמיים שלוש בשבוע ריצות ארוכות בין חצי שעה לשעה, מה שמתאים, ובין הימים שאני רץ אני עושה שכיבות סמיכה מתח ובטן.

ארז: אני הסברתי פעם אחת ואין לי שום סיבה להרחיב, תקר מה שכתבתי למעלה ואל תהיה דביל ותקפוץ למסקנות ותנופף בסיסמאות, אני הייתי

לבמבה המתוקה: המטרה שלי זה לרדת באחוזי שומן, יש לי מאסת שריר נחמדה, יש לי כוח לא רע כי התאמנתי בעבר על תרגילים מורכבים
אני רץ פעמיים שלוש בשבוע ריצות ארוכות בין חצי שעה לשעה, מה שמתאים, ובין הימים שאני רץ אני עושה שכיבות סמיכה מתח ובטן.
1. בגלל שאתה חדש אני אחליק על זה, אבל זאת לא שפה שתתקבל בפורום
2.לא יודע כמה חיטוב יעזור לך אם אין אימוני התנגדות (סליחה על המלח אבל זו האמ)..יש סיכוי גבוה שהשריר שלך לא ישמר ואתה סתם תשרוף את עצמך.

ילדון, שיהיה בהצלחה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית