הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עליה של 5 ק"ג מהעמסה, נוזלים לא יורדים

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
אני כל השבוע בצום פחמימות, בגרעון קלורי גדול יחסית, אוכל הרבה חלבון וכל יום מתאמן אירובי\אנרובי.
יום שישי אני לא מתאמן כי לא מסתדר לי עם העבודה וגם זה יום קצר כזה למנוחה. בדר"כ ביום הזה אני גם בצום כל היום עד הארוחת ערב ששם אני מרשה לעצמי לחטוא בלחם בית (קצת הרבה) והכל.. (שותה מים) ואחר כך שיוצאים איזו בירה או משהו כזה..

עכשיו יום חמישי נניח אני נשקל בבוקר על בטן ריקה > 74.50 זה בחמישי בערב.. עד שישי בערב אני מאמין ששרפתי עוד כמה גרמים לא? בכל מקרה שבת בבוקר אחרי הצ'יט הנחמד הזה אני עולה על המשקל: 77\78\79 פתאום עליתי כמה קילואים ביממה.. שזה לא מסתדר לי אני סופר קלורית ועשיתי חישוב עם הגזמה חריפה מאוד (למשל כוס בירה 300 קלוריות חישבתי 700) כי לא ידעתי במדויק, ועדיין לא עברתי את ה3 אלף קלוריות.. איפה הBMR שצריך לחסר וכל ההוצאות אנרגיה (אני עובד בעבודה פיזית).

בקיצור זה מחרפן אותי! כל פעם דיכאון שצריך להתחיל הכל מהתחלה.. בהתחלתי אמרתי זה שטויות בטח בגלל העמסת פחמימות נספחו הרבה נוזלים.. אבל עובר יום יומיים וזה לא חוזר למשקל התקין אני צריך לרדת את זה מהתחלה..

עכשיו לאמשנה מה תגידו שהתזונה שלי גרועה ואולי הגוף שלי בסטרס וכל זה, עדיין אין סיכוי להעלות ככה ביממה..

תודה.

זה סה"כ נוזלים, לא צריך יותר מדי להתרגש, חכה עוד קצת וזה ירד.

זו בדיוק הסיבה שעדיף להישקל רק פעם בשבוע באותם תנאים ולא כל יום בבוקר ובערב.

אולי תתחילו להשתמש בכותרות אינפורמטיביות?

קורה לכולם אל תלחץ, ריצה-2 וזה יורד חזרה,
לא עלית 5ק"ג ש\ומן זה בטוח.

אחחח התופעה הידועה, שישי נראה חטוב ויפה ושבת בערב כמו אישתו של נורביט 😲
כל גרם פחמימה סופח בערך 3 מ"ל של מים, בוא נגיד שהגעת בסוף שבוע למצב של מאגרי גליקוגן ריקים זה אומר שבהנחה שאתה כמו כל בן אדם ממוצע עם מאגרי גליקוגן של סביב 400-500 גרם, העלת רק מנוזלים סביב 1.5 ליטר+המאגרים זה יוצא לנו כבר 2 קילו.
מספיק שנשקלת פה אחרי איזה ישיבה בשירותים ושם לפני או שתית עוד ליטר לפה ולשם והנה ה-3-4 קילו שעלית, אין מה להתרגש זה טבעי 😃

עכשיו יום חמישי נניח אני נשקל בבוקר על בטן ריקה > 74.50 זה בחמישי בערב.
אתה חי בשני אזורי זמן? איך שלא יהיה, כמו שאמרו לך הרוב בא מנוזלים - אם היה אפשר להעלות ככה במשקל אמיתי הרבה חקלאים היו מאד מרוצים.

ד''א אתה מבצע את העמסה שלך בצורה שגויה אתה מאבד את כל האפקט של העמסה

Back
למעלה תחתית