הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משוגע... מופרע... אבל חמוד... ואנחנו אוהבים אותו!!!

"תן יא בן זזזזווונננהההההההההההה"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תותח

מה עושים בתוכנית במקרה של כשל ?

בוכים.

אימון מהיום:

סקבט היה מעט גבוה, בזמן הקרוב אשתדל ללכת יותר רגוע בימים שאני יודע שלא יהיה PR.

נערך לאחרונה:
כמה שאלות, איך הרגיש לך החצי סומו? האם אתה מחליף יום בשבוע במקום הבנץ' את הפרס? ואני יודע שאתה בחיטוב, אבל השאלה אם התוכנית גם מתאימה במצב ניטרלי ואו למסה?
אני סובל מפציעה בחזה כרגע שלא מאפשרת לי בשבוע וחצי האחרון לעשות בנץ אז אני עושה סקוואט 4-5 בשבוע, אחרי שקראתי את המדריך ששלחת, דדליפט פעם בשבוע בסוף השבוע, אתה מוסיף גם תרגילי עזר?

קודם כל אני מבצע את התוכנית חודש, ועדיין מוקדם להגיד "מה נכון" כי יכול להיות שניתן לבצע אותה בדרך יותר טובה.
לגבי הרומן שלי עם דדליפט זה מאוד ייחודי ולדעתי לא מתאים לרוב האנשים, אני מתאים תיאורטית לסומו דדליפט אבל הגמישות שלי במותניים והכוח שלי במקרבים - לא מספיק טוב למשקלים שאני שואף אליהם. לכן אני מנסה חצי סומו שמערב פחות את המקרבים ואני מצליח למשוך עם גב יותר מאונך.
לגבי תזונה - באופן מפתיע אני חושב שהתכנית מתאימה לתזונה לקויה (משמע חיטוב) כי שום אימון הוא לא קשה (רק עכשיו הדדליפט 5X5) ואתה לא באמת הולך עד הסוף (לא אמור בכל אופן) ושומר על נפח נמוך, עצימות גבוהה ותדירות מירבית. כל עוד אתה מצליח לשמור את האגו בצד התכנית לדעתי מתאימה לכל תזונה. משהו שחשוב להבין - אם למשל אתה יורד 10 קילו משקל גוף, אבל לא מתחזק כמו שאתה מצפה - זה לא אומר שהתכנית לא טובה. זה אומר שאי אפשר לקבוע.

פרס אני עושה ביום של הדדליפט כדי לחסוך זמן בעיקר.

תרגילי גב אני מוסיף כמעט כל אימון, סביב 3 סטים, מס' חזרות תלוי בתרגיל (לרוב מפמפם לפעמים עושה מתח כבד עם משקל). התחלתי לעשות בטן 3~ פעמים בשבוע ע"ב הצעה של מאמן PL שאני מכיר שלדעתו זו אחת הסיבות שזה פוגע לי בדדליפט.
קיבלת חסות מגרייט שייפ ?
לא, אבל באופן די מפתיע הרגשתי את הצורך לפרגן להם לאור השיפור בתנאי המכון.

הבנתי, מעניין מאוד, גם לי יש את אותה הבעיה בגלל זה גם אני בחצי סומו, כל הכבוד, עוקב בהתמדה אחרי בלוג שלך....בעיני הוא הכי מעניין כאן. הלוג*

אימון מהיום:

תזכורת- אתמול היה דדליפט. עד עכשיו זה גמר אותי, ציפיתי ל180-200. הופתעתי לחיוב. משום מה הקליפ של ה137 נחתך לפני הנעילה. הכל היה טוב שם.

יש עצירה לשבריר שניה, זה רחוק ממשהו תחרותי אבל מומנט מהירידה אין לי. זה לא אמור להיות ככה, אבל ככה יצא. שנכנסים לPR דברים משתבשים, לפני התחרות אעבוד רק עם פקודת "פרס". אימון מהיום:

הסקבט הרגיש ממש חצי כוח מההתחלה אז הייתי צנוע. גיוונתי ובלבלתי עם אינקליין.

המצלמה הנסתרת שלנו תפסה את המפצל בפפראצי נועז בניסיון לשבור שיא באליפטי, גורם הנוגע בדבר טוען שבסוף הוא שבר ת'ראש.

Screenshot_2014-06-06-16-28-47.png

אימון מהיום:

אני קצת מדשדש לאחרונה, רק אחרי אימון "דילואד" של FS הצלחתי לתת סקוואט באמת טוב, ככל הנראה אכניס יותר אימונים קלים/וריאציות אחרות של סקוואט על מנת להתאושש. רעיון לא טוב היה לתת סקוואט כבד מאוד לפני הדדליפט, הרגיש מאוד לא טרי.
אעלה בקרוב את שאר ימי האימון ואעדכן יומית את הלוג.

נראה שאתה מיישר רגליים מוקדם מידי בדדליפט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית