הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משוגע... מופרע... אבל חמוד... ואנחנו אוהבים אותו!!!

נראה שאתה מיישר רגליים מוקדם מידי בדדליפט
זה לא משהו רצוני, זה קורה לא משנה כמה דגש טכני אני שם על זה. אני מקווה בטווח הבינוני להמשיך עם סומו, להרחיב עמידה לשפר גמישות וכוח במקרבים ולשפר את הנושא הזה.

אימון 07.06:

אימון 06.06:

אימון 05.06:

אימון 04.06:

יש כמה טעויות בתאריכים בסרטונים, לא קריטי.

אמרת שהמבנה גוף שלך מתאים לסומו, איך הסקת את זה? יש נוסחא? (אורך טורסו, ידיים..)

תראה חבוב אין נוסחא, אבל באופן יחסי יש לי רגליים חזקות וגב חלש. שאני מרחיב עמידה בסקוואט - יותר קל לי. לרוב מי שעושה סומו, שופף יחסית רחב, שוב זה לא חד משמעי אבל לרוב זה ככה. אימון מאתמול:

בנץ' הרגיש מעולה, מאוד מרוצה איך שנראה טכנית. השיא הוא בגלל הפקודות, עשיתי את זה כבר עם עצירות עצמיות שמנסיון זה הבדל גדול.
סקוואט הרגיש הרבה יותר סביר ממה שציפיתי, הרגשתי אחרי הדדליפט שדרסו אותי.

אופיר אם אתה רוצה ספונסרים, תעבוד על אינסטגרם חזק. בהצלחה

אתה חצי צודק. רוב הסט רוב הישבן מעל הספסל אבל נוגע בתחתית בחיבור עם ההאמס, זה מספיק טוב ולזה בדיוק אני שואף.

תראה חבוב תמיד יש חשש אבל בצורה הנוכחית שאני לוחץ לא ראיתי פעם אחת שאני מרים ישבן בבירור ואני לוחץ כבד כל יום. במתכונת הקודמת היו לא מעט פאשלות, קיבלתי כבר דגלים אדומים בעבר על הנושא.

אימון משלשום: (יש טעות בכיתוב)

בשבוע-שבועיים האחרונים אני ממש מתקשה להתאושש כמו שצריך, כנראה שההגיון עשה את שלו. אני עושה די הרבה אירובי בעצימויות שונות (שומדבר פסיכי) 6-7 פעמים בשבוע. לא אוכל פחמימות בכלל ומתאמן כבד כל יום. על הדרך יותר לאט לאט במשקל (היום 89.1 לפני קקי BRB) אז זה די הגיוני.
החלטתי להכניס 2-3 פעמים בשבוע FS וHB על מנת לתת להאמס, גלוטס, מקרבים וגב תחתון להתאושש - שם אני מרגיש את רוב ה"עייפות".
אם זה לא יעזור אעשה שבוע קל מאוד או משהו בסגנון. אני מתחיל מדי פעם לתרגל רצועות בשביל להתרגל וממש לאט לטפס במשקלים. כרגע אני קושר יחסית רופף (2.5 מטר ל5~ סיבובים) וכאשר אלך באמת כבד (מעל השיא שלי ללא) אתחיל להדק את העניינים. בנתיים זה מרגיש לי מעולה וזה משנה את הטכניקה שלי לטובה (לדעתי) - העומק נראה מעולה, ברכיים גולשות פחות.

בנץ' גם מרגיש טוב מאוד לאחרונה, הכל מסתדר טכנית, רק צריך לאט לאט להתחזק ולתת סוף סוף 3 פלטות. אני עובד עכשיו עם פקודות כי שאני עוצר בעצמי זה נראה על גבול T&G. עדכון מהיומיים האחרונים:
אני מרגיש גמור לגמרי בסקבט, הגיע זמן לשנות משהו אחרת לא נגיע לשומקום. ניסיתי ללכת על HB ולראות איך אני מרגיש למחרת.
היה לי בין לבין משמרת קשה משהו פיזית (לסחוב דברים עם משקל בינוני במשך 1001 פעמים) למחרת הסקבט הרגיש אפילו יותר רע, ההאמס מרגישים מטוגנים לגמרי.
מחר אתן FS קל יחסית (80X3X5) ואם בשבת לא יהיה לי סקבט סביר (210+ שעולה חלק) אצא לשבוע דילואד- פתרון שמאוד צפוי.
בנץ' בנתיים מרגיש לא רע בכלל.

למרות הסקוואט הלא כבד מאתמול קמתי עם כאבים (קלים אומנם) בגב תחתון ובהאמסטרינגס. דילואד הי1

אימון מאתמול:

היום דדליפט ואז דילואד פלג גוף תחתון שבוע.
משקל בוקר 88.3 אימון מהיום-
קמתי גמור לגמרי, למרות שהאימון הקודם היה קליל מאוד. הגעתי לתשישות מצטברת (אם יש כזה מונח) מאוד גבוהה, בעיקר בהאמסטרינג הימני, במקרבים ובגב תחתון. בנוסף היו גם משמרות לא קלות פיזית בעבודה.
חשבתי לדחות את האימון דדליפט, או לתת אימון קל ושבוע הבא לעשות אותו אבל הלכתי לפי ההרגשה והופתעתי לגמרי לטוב - הרגיש מעולה.

המוזיקה בסרטון לכבוד פרק הסיום...

לא פיקששתי?
אופיר, אולי תשקול לעשות העמסה אחת גדולה אחת ל, במידה ואתה לא עושה, ידחוף אותך קצת קדימה.

אימון מאתמול:

לפני שתגידו - הספוטר נגע, הוא טוען שלא, אבל החזרה הייתה שלי. ככה או ככה זו לא תחרות ואפילו לא סינגל ככה שאם אני מחשיב את זה או לא - העולם לא יתהפך.

אימון מהיום:
הלכתי קליל לא היה טעם לצלם
SQ 120X3
BP 130X1, 110X5 BRO STYLE
KB SWINGS 24X10X5 - סט כל דקה
הליכה 30 דק'

הסקוואט מרגיש יותר טוב, העומק השתפר מאוד מאתמול בלי לנסות.
בנץ' הלך בסדר, 130 לא עלה חלק לגמרי (היה לי יותר) אז החלטתי שאין טעם ללכת על 132 קשה או 135 גריינדר.

שוב אימון שכונה:
SQ 120X3
BP 127X3F נסיון לPR, זה היה מאוד קרוב היה מצב לטחון את החזרה אולי.

אתמול לא התאמנתי פעם ראשונה אחרי חודש בערך.
היום גם עשיתי אימון חפיף (120 סקוואט ובנץ') עקב חוסר בזמן ובעיקר בגלל כאבי גב מהמשמרת של אתמול.
יצא לי לעבור 11-12 שעות כל יום ביומיים האחרונים עם די הרבה סחיבות, שומדבר רציני אבל פשוט חוסר גמישות ותשישות של הגב התחתון. היום הבנץ' הרגיש כאילו אין קשת.

שבוע הבא חוזרים לתת בראש. היום אימון חצי שכונה-
SQ 120X3
BP 130, 110X5
פלאנק, טרייספס,אירובי,סאונה

קמתי שבור אחרי המשמרת, האימון שיפר את העניינים.

מחר חוזרים לתת בראש.

חוזרים לעניינים:

הדדליפט זה כמעט PR לנפח. (השיא זה 186X5X5, כאשר הייתי 5-7 קילו יותר,עם מוט טקסס ותזונה לא נטולת פחמימות)
מאתמול עברתי לדיאטת בילדרים (200 חלבון, 100 שומן, 150 פחמימה פחות או יותר) לתקופת נסיון של שבוע.
מ.ג 87.6 - סה"כ ירידה של 8 קילו עד עכשיו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית