משוגע... מופרע... אבל חמוד... ואנחנו אוהבים אותו!!!

אימון מעולה-
סקבט 200X3 PR - השוואת שיא לטריפל (רק הפעם בלי חגורה, 12 קילו פחות מ.ג) - היה קצת גבוה, חזרה שניה בסדר.
בנץ' 135X1 - עלה טוב מאוד. השינוי בעצירה מרגיש מעולה ופותר בעיה מוזרה שהייתה קודם. אימון בזק-
FS 90X3X8 בלי חגורה
פרס 60X3X10

מיהרתי בטירוף. סיימתי תוך 25 דקות.

עוד אימון מעולה-
דדליפט 192X5X5 - PR הרגיש מאוד קל. שבוע הבא מעלה עוד.
בנץ' 135X1, שוב מרוצה מהעקביות, אימון שלישי ברצף שסוגר את המשקל הזה. עכשיו צריך לתת 137.

לא, שיש לי נפח רציני אני מתחיל מדדליפט, ולא סוף העולם אם לא שופף.

אימון זריז וחפיף -
סקבט 180X1 (חורק יומיים אחרי דדליפט ויומיים בלי סקבט)
פלור פרס 117X3

נערך לאחרונה:
התפספס לי מקש.. אימון אש
סקבט בלי חגורה - 211X1 PR - שברתי את הPR טרום בולגרית, בלי חגורה, על 12 קילו פחות מ.ג. לא רע.
בנץ' 135X1, 137F - פעם ראשונה שאני הולך על 137 מאז התחרות, היה מאוד מאוד קרוב, נתפס לי משהו ליד הזוקף שככל הנראה הביא לכשל.

אימון חצי כוח
אתמול לא התאמנתי, והשתכרתי בחתונה
הרגשתי מעוך מאוד
סקבט 180X1
בנץ' 134X1~ אימון תרגילי עזר-
פרונט סקבט 100X3X8 PR בלי חגורה
פרס 62X3X8

הכל קל והרגיש טוב.

אינעל על העולם איך אף אחד לא הגיב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הלאטח מעשן הנובלס אומר "נראה לי זה היה די מהר לא?"

אתמול-
אימון תוך כדי שינה הצלחתי לתת 185X4 PR בלי חגורה, היה עוד בקנה, בנץ' הלך פח 127X1.

היום גם אימון תוך כדי שינה סקבט בכוונה השארתי נמוך 140X3 (מחר דדליפט לנפח) בנץ' הלך מעולה 137X1 - הכי גבוה מאז התחרות.

היי אופיר
לאור העובדה שהתחרות באוסטרליה מתקרבת ועדיין לא קיבלתי הזמנה מאדטו שהבטיח שהוא ישלח לי בימים הקרובים ואין לי יותר מדי זמן לחפש ספונסרים עכשיו, אני כנראה לא אטוס לאוסטרליה.
לכן אאלץ לבקש ממך בקשה קצת אחרת.
האגדה, הGOAT הBOTB אד קואן מתאמן כרגע מכון שלך באוסטרליה PTC HQ.
אני יודע שאנחנו לא מכירים הרבה זמן אבל אני מרגיש שהקשר שנוצר בינינו הוא יותר מחברות לכן אני אודה לך מאוד אם תגרום לאד קואן לחתום על חולצה בשבילי.
או על פוסטר.
או על כל דבר אחר.
תודה מראש, לך ולאד קואן.

אענה לאליק - PTC HQ זה לא המכון שלי, זה הסניף במלבורן של PTC. מנגד, הוא יגיע גם לGPA WORLDS, ואני אשתתף בסדנא שלו, אז דבר איתי לפני התחרות (אמצע נובמבר) ואדאג לך למה שצריך. אגב כל המתחרים המפורסמים צפויים להתאמן בPTC סידני (איפה שאתאמן) אז חתימות סרטונים והטרלות ניתן בהחלט.

לגבי הלוג-

עברתי דירה לפני שבוע ולא היה לי כל כך זמן לעדכן (רק אתמול התקינו אינטרנט).
אבל העיקר שקרה:
SQ 224X1 PR עם חגורה
BP 137X1 עם עצירה, 130X3 בלי עצירה.
DL 198X4X5,1X4 - סט אחרון היה זוועה לא סימטרי והתחרבש, שאר הסטים היו בסדר גמור. PR לנפח.
FS 105X3X8
PRESS 65X3X8

נשארו עוד 1-2 אימונים ומאז מעדכן מסידני הבנויה.

קיבלת את ההזמנה שלך ? אני חושב שלאדטו יש תפיסה אחרת של זמן לעומתי.

אם אתה משיג לי חתימה של אד קואן אני אוהב אותך לנצח.

לא צריך הזמנה, ארשם בקרוב. לא אכפת לי להשיג לך מה שאתה רוצה, עלויות חולצה+משלוח עליך. אימון בנץ' משוגע לגמרי

סקבט בדילואד

בנץ' 140X1 PR עם עצירה, 130X5 PR בלי עצירה. מדהים.

יצא טיפה חופש כפוי בגלל הטיסה ומרגיש שזה זמן לדילואד כאבים קצת גב תחתון וברכיים, דילואד בא בטוב. שישי נטפס למשהו סביר סביב 180-200 וניתן נפח דדךיפט עם מוט דגל יפו מאוהב2 מוט דדליפט אינעל העולם

אימון ראשון בptc-
סקוואט 180x1 - הלכתי קל כי לא שפפתי מיום שני, וגם כי יש דדליפט לאחר מכן. הרגיש טוב. צריך להתרגל בחזרה לשפוף בלי מראה.
דדליפט 180x5x5 קל מאוד. אין מילים כמה מוט טקסס עוזר.
בנץ' 135x1

מבסוט סה"כ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית