הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משוגע... מופרע... אבל חמוד... ואנחנו אוהבים אותו!!!

הכי כבד יהיה כמה שבא לי, שבוע הבא נלך יותר כבד לחזרה אחת, נראה כמה יעלה. במקור בתוכנית היה 200X1 אבל זה תכלס ממש לא כבד ואני לא מתכונן לתחרות משמע אני מעדיף לשבור שיאים במכון ולא לבזבז שבועיים לבדוק איפה אני עומד (שבוע לפני שבוע אחרי).

לגבי מרוצה מהתוכנית מוקדם לדעת, זו תוכנית מאוד כיפית ומעניינת אבל גם אם אצליח בה וגם אם אכשל אני לא חושב שאפשר לזקוף זאת לזכות או לרעת התוכנית כי יש המון המון מקום למשחקים ואם אתה לא מתחזק זה ממש לא אומר שהתוכנית אשמה. מה שבטוח לא הייתי ממליץ אותה למישהו עם פחות משנתיים נסיון באימוני כוח נטו...

יום שישי- קמתי מוקדם לעבודה והייתי גמור מהאימון של אתמול. עשיתי אימון בילדינג קליל וקצת הליכה. מיותר לפרט.

יום שישי - דדליפט חזרות
sumo dl 180x5
conv dl 180x1, 190x1
block pulls conv 190x2, 200x2, 210x2
paused sq 120x3x3 super setted with db row 25x3x10
kb swings 24x5x15 every min set

הסומו יחסית קרוב לקונב' שלי (השיא עם קונב' לטווחים האלה הוא 187X6) אבל אני לא רואה אותי מושך יותר מ210, אחרי חודשיים שאני מתרגל סומו, אני מרגיש שחסרה לי גמישות וכוח ביציאה על מנת להיות יעיל בצורה הזאת. חוזר לקונבנציונלי לעת עתה.

יום שלישי - בנץ' אקספלוסיבי
bp 102x5x2
incline 60x5, 70x5, 80x5, 90x5, 100x2
pull ups bwx3x17
defrancos shoulder routine 20/6x2x10
pull over - pushdown - curlz 100x10, 120x10, 140x10

אימון סקבט כבד אחרון לסבב
לא טוב.
נכשלתי פעמיים עם 214 לסינגל. (היה אמור להיות 212.5 אבל חלק מהפלטות בLBS, זה מה שיצא) אין סיבה שאכשל עם זה, היה מאוד מאוד קרוב, חימום הרגיש טוב, טכניקה הרגישה טובה (ברכיים גלשו בסט הראשון אבל לא זוועה) פשוט לא עלה.
לפחות ריססתי קצת בפרונט סקוואט כדי לפצות ושיצא משהו באימון-
100x5,105x5,115x3,125x3,140x1
אחכ קצת GM עם גומיות, בטן וקצת אינטרוולים באליפטי.

ככל הנראה אמשיך עוד סבב קיוב.

שואל לא בהתנשאות,

איך אתה מסביר את זה שיש לנו אותו מס' בפרונט סקוואט אבל בסקוואט רגיל (דדליפט, בטח פחות קשור אבל גם) אתה הרבה יותר חזק.

שואל לא בהתנשאות,

איך אתה מסביר את זה שיש לנו אותו מס' בפרונט סקוואט אבל בסקוואט רגיל (דדליפט, בטח פחות קשור אבל גם) אתה הרבה יותר חזק.

ממה שאני זוכר, אופיר רק לפני חצי שנה התחיל לעשות פרונט סקוואט, אני מניח שאתה עושה פרונט יותר זמן. יתכן גם שהקוואד שלך יחסית חזק ביחס להמסטרינג בהשוואה לאופיר.

ממה שאני זוכר, אופיר רק לפני חצי שנה התחיל לעשות פרונט סקוואט, אני מניח שאתה עושה פרונט יותר זמן. יתכן גם שהקוואד שלך יחסית חזק ביחס להמסטרינג בהשוואה לאופיר.

אני עושה פרונט בערך 4 חודשים...

אז יכול להיות שזה נובע בגלל הבדלים בקוואד לעומת ההמסטרינג.
מה השיא שלך בבאק סקוואט?

ביולי שהתחלתי להתאמן חזרה (ובחיטוב) על 76 קילו, 160 ל1
אימון אחרון היה לי 155 ל3X3 (מאמין שהRM1 כרגע יותר גבוה מ160)

ואת ה140(פרונט) נתתי חודש שעבר.

ביולי שהתחלתי להתאמן חזרה (ובחיטוב) על 76 קילו, 160 ל1
אימון אחרון היה לי 155 ל3X3 (מאמין שהRM1 כרגע יותר גבוה מ160)

ואת ה140(פרונט) נתתי חודש שעבר.

ההפרשים שלך בין הבאק לפרונט לא גדולים במיוחד, אני מעריך שהרוב לא כמוך.

נדב - הרבה WLים מרימים FS חזק, אם אני לא טועה אתה גם עובד HB וגם באופן כללי עושה הרבה קלין וכאלה. כמו ששי אמר אתה כנראה חזק יחסית בקוואדס. בעקרון אני מאמין שיש לי יותר מ140, לא הרבה יותר אבל יותר. האימון נעשה תוך כדי הרגשת דכאון כללית ו0 מוטיבציה בערך. אני מכיר עוד 2 חבר'ה עם FS גבוה משלי ובק סקוואט הרבה יותר חלש ממני. אני עושה FS סביב חודשיים בתדירות של פעם בשבוע-שבועיים, אבל התחזקתי בזה מאוד. בוא לא נשכח שזה תרגיל עזר שלא מקבל פוקוס כמו הרמה מרכזית.

אסיף- לא קראתי את הספר הראשון של ברנדון, קראתי את השני. אני חושב שהראשון ממש מפרט את התוכנית (עד כמה שניתן) והשני משפץ אותה קצת ובעיקר מסביר על המנטליות והרעיון של השיטה (להיות חזק תמיד בכל יום, זה למה אני לא נכנע לתירוץ של "היה לי יום רע אתמול).

אימון דדליפט בחיפה-
לא הרגשתי משהו ביומיים האחרונים והחימום לא הרגיש כמו שצריך, לא רגיל לגמרי לתנועה של קלאסי כי עבדתי הרבה זמן סומו.
משכתי בסופו של דבר סינגל 215 קשה, שזה די סבבה מבחינתי ביום חצי כוח.
dl 215x1
block pulls 220x1
sq 120x3
hb sq 90x3x5
db row 47x3x8

יחסית אופטימי להמשך עבודה עם קלאסי, נראה מה יהיה.

תודה רבה, אני לא מרוצה ממנו ברמת העקרון, הטכניקה והכל מרגיש טוב אבל אני פשוט לא משתפר וחסר פשוט כוח. השאיפה לטווח הארוך להיות מתחרה ברמה ראויה באוסטרליה, כרגע אני מתאים לקטגוריה של עד 90 ששם לוחצים 180-200 ואני מכוון לרדת לעד 82.5 ששם לוחצים 150-160. זה מספרים שכרגע מאוד רחוקים ממני אבל הדרך עוד ארוכה ואני רחוק מלהתייאש.

תודה רבה, אני לא מרוצה ממנו ברמת העקרון, הטכניקה והכל מרגיש טוב אבל אני פשוט לא משתפר וחסר פשוט כוח. השאיפה לטווח הארוך להיות מתחרה ברמה ראויה באוסטרליה, כרגע אני מתאים לקטגוריה של עד 90 ששם לוחצים 180-200 ואני מכוון לרדת לעד 82.5 ששם לוחצים 150-160. זה מספרים שכרגע מאוד רחוקים ממני אבל הדרך עוד ארוכה ואני רחוק מלהתייאש.

מן הסתם אתה מדבר על מוזרקים לא ?

אי אפשר לדעת אם הם מוזרקים עד שלא שמעתי אותם מודים בזה. אבל ההגיון אומר שרובם לפחות כן. אבל אתה מתעלם ממשהו - זה פשוט לא משנה. זה לא מעניין מה הם עושים כי במסגרת הפדרציה זה מותר. או יותר נכון - לא אסור. יש גם IPF שרץ חזק באוסטרליה ושם המספרים יותר נמוכים אבל לא כל כך מתחשק לי להתחרות שם מבחינת חוקים, אווירה, ניהול וכו'.

אי אפשר לדעת אם הם מוזרקים עד שלא שמעתי אותם מודים בזה. אבל ההגיון אומר שרובם לפחות כן. אבל אתה מתעלם ממשהו - זה פשוט לא משנה. זה לא מעניין מה הם עושים כי במסגרת הפדרציה זה מותר. או יותר נכון - לא אסור. יש גם IPF שרץ חזק באוסטרליה ושם המספרים יותר נמוכים אבל לא כל כך מתחשק לי להתחרות שם מבחינת חוקים, אווירה, ניהול וכו'.

אחרי החתונה תעשה איזה סייקל ראשון קטן.
יש גבול כמה תאכל להתקדם בתור מתאמן טבעי, מה גם שעכשיו ההתקדמות שלך יחסית איטית. ועוד אתה רוצה גם לרדת במשקל גוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית