נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
מה הסקוואט הכי כבד לחזרה אחת ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שואל לא בהתנשאות,
איך אתה מסביר את זה שיש לנו אותו מס' בפרונט סקוואט אבל בסקוואט רגיל (דדליפט, בטח פחות קשור אבל גם) אתה הרבה יותר חזק.
ממה שאני זוכר, אופיר רק לפני חצי שנה התחיל לעשות פרונט סקוואט, אני מניח שאתה עושה פרונט יותר זמן. יתכן גם שהקוואד שלך יחסית חזק ביחס להמסטרינג בהשוואה לאופיר.
אני עושה פרונט בערך 4 חודשים...
אז יכול להיות שזה נובע בגלל הבדלים בקוואד לעומת ההמסטרינג.
מה השיא שלך בבאק סקוואט?
ביולי שהתחלתי להתאמן חזרה (ובחיטוב) על 76 קילו, 160 ל1
אימון אחרון היה לי 155 ל3X3 (מאמין שהRM1 כרגע יותר גבוה מ160)
ואת ה140(פרונט) נתתי חודש שעבר.
תודה רבה, אני לא מרוצה ממנו ברמת העקרון, הטכניקה והכל מרגיש טוב אבל אני פשוט לא משתפר וחסר פשוט כוח. השאיפה לטווח הארוך להיות מתחרה ברמה ראויה באוסטרליה, כרגע אני מתאים לקטגוריה של עד 90 ששם לוחצים 180-200 ואני מכוון לרדת לעד 82.5 ששם לוחצים 150-160. זה מספרים שכרגע מאוד רחוקים ממני אבל הדרך עוד ארוכה ואני רחוק מלהתייאש.
אי אפשר לדעת אם הם מוזרקים עד שלא שמעתי אותם מודים בזה. אבל ההגיון אומר שרובם לפחות כן. אבל אתה מתעלם ממשהו - זה פשוט לא משנה. זה לא מעניין מה הם עושים כי במסגרת הפדרציה זה מותר. או יותר נכון - לא אסור. יש גם IPF שרץ חזק באוסטרליה ושם המספרים יותר נמוכים אבל לא כל כך מתחשק לי להתחרות שם מבחינת חוקים, אווירה, ניהול וכו'.