הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משוגע... מופרע... אבל חמוד... ואנחנו אוהבים אותו!!!

לא יכול לתת מוניטין, אבל יפה מאד - כמה אתה שוקל עכשיו?
אתה באמת בגובה גבולי יחסית לסקוואטים המצויינים שנתת עד עכשיו.

בכל מקרה אתה רק מראה (למרות שזאת תוכנית מסודרת) ש"פרוגרמינג" זה לא מ"דע מדוייק" במיוחד אצל מתאמנים מתקדמים.

הייתי אומר אפילו מאד גבולי.
התקדמות מעולה. הייתי בטוח שאנשים רק נפצעים מתוכניות כאלה, מסתבר שלא 😃

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    111.jpg
    KB 9.6 · צפיות: 127
הייתי אומר אפילו מאד גבולי.
התקדמות מעולה. הייתי בטוח שאנשים רק נפצעים מתוכניות כאלה, מסתבר שלא 😃
זה מצולם קצת מאחורה כי אי אפשר לצלם מהצד נורמלי בגלל המונוליפט אז זה קצת מטעה לרעה + אני מאמין שעם הארסנל של האנשים שהיו איתו שמה לא היו אומרים לו שהוא שבר וזה תקין על חצי סקוואט....

אתה מתחרה באוגוסט נכון?

כל הכבוד אופיר, אין ספק שהתחזקת.
העומק אכן מאוד גבולי, אבל בכל מקרה הישג מצוין.

מתחרה באוגוסט. כמו שאמרתי אני לא אוהב לתרץ בזויות לא מחמיאות כי זה לא היה "קבור" אבל אני בטוח שמזוית אחרת זה היה נראה יותר טוב. את האמת מיקמתי את זה במקום טוב אבל עידן ניסה לעזור ולצלם ופשוט לקח את זה משם באמצע הסט חחח... למזלי יש עוד הזדמנויות להוכיח את עצמי.

וכן אני סומך על האנשים שהיו שם כי על ה210 אמרו שהיה גבוה. לי מבחינת הרגשה וכו' ניסיתי לתת את ה220 עמוק ותיקן ולא חיפפתי בסט עצמו אבל דיבורים לחוד וביצועים לחוד. נקווה שבקרוב נראה את זה.

התחלתי את התוכנית ב01.05, ירידה של 4 קילו בנתיים במשקל גוף (איטי מאוד לצערי, אבל העיקר שימשיך לרדת). יש מגמת התחזקות ברורה כי היו לי פעמים ש200~ הרגיש כבד מאוד, או סתם "ראוי", עכשיו זה אפילו לא חימום אחרון. לגבי קאפו- באוסטרליה כל האיגודים (CAPO, GPC, IPF) מורכבים מ4 סוגי תחרויות:
1. סתם תחרות בלי שום משמעות (יכול להיות גם פוש&פול, תחרות מתחילים, תחרות צדקה וכו')
2. אליפות מדינה (STATES)- מתוך ויקטוריה, ניו סאות' וויילס, טסמניה, קווינסלנד, נורת'רן טריטורי, ווסטרן אוסטרליה, סאות' אוסטרליה ואוסטרליה קפיטל טריטורי.
3. אליפות ארצית (NATIONALS)- תחרות שחובה להעפיל אליה מSTATES, לפעמים רק צריך להשתתף, או להגיע מיקום סביר. שנה שעברה שהשתתפתי בCAPO NATS, זו הייתה אליפות ארצית של איגוד CAPO, שבין היתר הביא המון ליפטרים מחו"ל. זה היה משהו יחסית חד פעמי ברמה ארצית והשנה הNATS יהיה הרבה יותר "רגוע" ובלי כוכבים בינ"ל. על מנת להעפיל לאליפות עולם צריך אם אינני טועה להגיע לטופ 4 בקטגוריה.
4. אליפות עולם (WORLDS)- השנה סידני מארחת בנובמבר את אליפות העולם של GPA (CAPO) שם יהיו כל הכוכבים וכו' ושם אני אתחרה אחרי שאעפיל טכנית מישראל (GPA באוגוסט).

אם מישהו רוצה שארשום רשימת כוכבים שאמורים להגיע לסידני להתחרות איתי (מגיעים רק בגללי כן?) אני אשמח להשוויץ. אימון טוב.

לאחר שני PRים עם עומק שצריך זכוכית מגדלת ודמיון תלת מימדי, החלטתי לשים לב ממש מ100 קילו לעומק, מתי הוא מתקצץ ולמה, הבנתי כמה דגשים שצריך לתת (בעיקר להתחיל ולהחזיק גב כמה שיותר זקוף) ובסופו של דבר זה הסתכם ב214X1 רגוע ודי קליל עם עומק משביע רצון שלשם אני שואף, מבחינתי אם צריך לעצור את הסרטון, להריץ בהילוך איטי וכו' בשביל לשפוט עומק - זה לא מספיק טוב גם אם הייתי מקבל לבנים בתחרות X. שעובדים על נפח או מהירות או וריאציות מסויימות של סקוואט ניתן לחפף בדברים מסויימים אבל שכל יום אתה כאילו מתחרה אני רוצה כל יום לקבל לבנים. מנסיון בתחרות שפוסלים לך אופנר או כניסה שהצלחת לבצע בהצלחה - זה יכול פשוט להרוס את התחרות או סתם רק להוריד את התוצאה.
עשיתי גם 194X1 עם עצירה בלי לשים לב זה די מרשים.
142X3 מאוד רחב לתרגל טכניקה ולעבוד על גמישות של האגן.

בנץ' לא היה זמן אבל הצלחתי להשחיל 130X2 בלי עצירה עם חימום חפפני לגמרי.

אופיר בבקשה...תפסיק...אתה לא נותן לנו זמן לחדש את המוניטין :(

בבואי לבחון תכנית אימונים חדשה אני שוקל בין היתר את פוטנציאל המוניטין העתידי שלו, לאור המצב הקיים החלטתי ללכת על תוכנית מרובת תכיפות PRים אשר תציב אותי בחזית המשתמשים בפורום.

לאחר דיון נרחב עם עצמי החלטתי שמחר אעשה סקוואט.

מאוד משתנה אם אני ממהר לאנשהו או לא. לרוב לכיוון שעה וחצי אפשר בפחות אפשר ביום.
היה יום שבאתי סתם בשביל לעשות, 180 סקוואט ו120 בנץ', לקח לי 22 דקות, שבטח 2-3 דקות התעכבתי על צילום. באופן כללי התכנית גרמה לי להתחמם באופן הרבה יותר מהיר, הגדלתי קצת את הקפיצות בחימום (אמורים לעשות ככה) ואני שם חגורה ורצועות בשלב יותר מאוחר בחימום. אני גם לא עושה מוביליטי ומתיחות לפני (לא אומר שזה לא מומלץ פשוט בתכנית הזאת זה מרגיש מיותר).

כן אני אתחרה באוגוסט.

והתחריתי 3 פעמים בעבר:
דימונה 2012 - 205/130/[email protected]
CAPO NATS 2013 - 190/125/[email protected] (באוסטרליה)
פ"ת נובמבר 2013 - 210/125/[email protected] (נפצעתי בדדליפט)

מעבר לתחרות GPA באוגוסט, אתחרה באליפות העולם GPA בסידני בנובמבר. (לא בגלל שאני כזה סוס, אני פשוט אגור שם באותה תקופה)

אני מתלבט, כי אני בנתיים מתקדם וכמובן אם אני מתקדם ללא - אז הסקוואט עם רצועות יתקדם.
חשבתי להתחיל ביולי לקשור.

היום:
213X2 PR בלי ספקות כמו שאני שואף.
פרס לא הצלחתי לשבור PR לסינגל עם 92.5, לא נורא.
דדליפט היה אימון טכניקה ונסיון לראות איפה אני מפקשש ומה מתאים לי מבחינת עמידה- קונב' רחב או סומו צר. שוקל לעבור לסומו צר. זה הסתכם ב203X1 מגעיל עם הטכניקה הרגילה, אבל הייתי גמור מכל הנסיונות. יש בעית טכניקה שככל הנראה לא תשתנה מעצמה.

האמת שאני לא רואה ממש סיבה לרדת עוד אם ככה עוברים בתחרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית