משוגע... מופרע... אבל חמוד... ואנחנו אוהבים אותו!!!

אין פסול בלשפוף צר, שפוף איך שאתה מרים יותר.

אליק- צר לי על הביאוס אבל התחרות הזאת תהיה לדעתי פעם בחיים בערך לתפוס את כל הכוכבים בבמה אחת. אני 99% עובר לgpc אחרי התחרות הזאת. אני מתחרה ב22/11 אימון טוב

סקבט היה מעולה טכנית, רק ה200 טיפה הגב נטה קדימה בירידה, 210 הלך פיקס. לא היה קל, אבל טכנית מעולה. התלבטתי אם לשים 215 בסוף החלטתי שלא.
חזרתי לתרגל רצועות (עוד חודש תחרות) היה קל מהצפוי, לא כאב ולא היו בעיות טכניות, רק צריך לשחרר קצת יותר בבור. 200 היה מאוד קליל כמו שצריך.

בנץ' היה יום בסדר עם 135 לסינגל, אחריו 130x2 בלי עצירה.

210:

200 עם רצועות:

אימון תרגילי עזר-
פרונט 120x3x5 - השוואת pr
פרס 72x3x5

יותר קשה מהצפוי, לא נורא.

אתה בחברה כל כך טובה לפי הסרטון הראשון והשני, איך דואגים לך כמו שצריך. עולם אחר...

ברור זה מכון שכולם כמוך, כל אחד שצריך עזרה ישר באים לעזור לצעוק ולעודד.

כל התרגילים שלך עם טכניקה מושלמת !
במיוחד אהבתי את הבנץ ,
יש לי שאלה אליך
בתרגילי עזר אמרת שאתה עובד בחזרות של בילדר , אתה מגיע לכשל בתרגילים האלו לפעמים או קרוב לכשל ?
ואם אתה מגיע לכשל או קרוב לכשל או בכלל לא מגיע האם יש סיבה ?

כל התרגילים שלך עם טכניקה מושלמת !
במיוחד אהבתי את הבנץ ,
יש לי שאלה אליך
בתרגילי עזר אמרת שאתה עובד בחזרות של בילדר , אתה מגיע לכשל בתרגילים האלו לפעמים או קרוב לכשל ?
ואם אתה מגיע לכשל או קרוב לכשל או בכלל לא מגיע האם יש סיבה ?

ממש לא הייתי אומר שיש לי טכניקה מושלמת, כל מי שאומר את זה - רחוק מאוד מהאמת.
אני יכול להגיד בתרגילים מסויימים שהטכניקה שלי טובה או יעילה וכו', מושלמת היא לא.
בבנץ' אני מאוד מרוצה מהטכניקה ואני לוחץ קבוע משקלים שאני די מרוצה מהם, אני חושב שאני לוחץ יעיל ומפיק את המיטב מהכוח הנוכחי שלי. מנגד, זה לא אומר שלא צריך להיות חזק יותר.
בסקבט ודדליפט אני צריך לשפר את הגמישות שלי באגן, אבל הנושא בטיפול ויש שיפור לאחרונה.

היום היה אימון מעולה, אימון נפח אחרון לפני התחרות-
דדליפט 202x5x5 - PR השיא הקודם היה 197, ומעבר לזה, זה אפילו השיא לחמישיה אחת... לפני התחרות הקודמת סיימתי נפח על 190 ומשכתי 227, נראה מה יהיה הפעם.

פלור פרס 122 לשלשה די קלילה, גם PR, שיפור של 2.5 קילו. מרוצה.

סקבט הלכתי רק עד 160, הייתי גמור כמובן אבל באופן יחסי זה לא רע אחרי כזה נפח והרגיש סביר מאוד.

2:36 - נוד ברקע 🤡

שאלה, איך אתה מסתדר עם האחיזה המשולבת בחצי סומו?
אני מרגיש שהמוט בורח קדימה ביד שבסופינציה.

2:36 - נוד ברקע 🤡

שאלה, איך אתה מסתדר עם האחיזה המשולבת בחצי סומו?
אני מרגיש שהמוט בורח קדימה ביד שבסופינציה.
לאחרונה גיליתי שזו בעיה די נפוצה בסומו 😃

לא יודע מה ההסבר בדיוק

זה אכן קרה לי בעבר, ובתחרות. אין לי מושג למה.
היד בפרונציה משפשת את הרגל ותמיד יש אדום ואין שערות כבר, לא נורא.

אני מושך עם מוט דדליפט / אוקי ככה שאין לי כרגע בעיות אחיזה, מרגיש שאני יכול להרים על קצות האצבעות.

קארבנייט? איך זה מסתדר עם הנפח בדד?
אצל עוקיר הדיאטה לא הפריעה ממש. אצלי היא פגעה אנושות באפשרות לעבוד לחזרות, וגם בדדליפט יותר מבשאר.
הפתרון שלי לנפח זה לעשות את כולו בסינגלים עם מנוחות של דקה-דקה וחצי.

אני לא בקארב נייט קצת מלפני שעברתי לכאן. אני אוכל "רגיל" לרוב אוכל נקי, לא כמויות גבוהות במיוחד.

כשהייתי בקארב נייט לא הפריע לי לעשות שום דבר המחסור בפחמימות, אבל זה אני.

הנפח בדדליפט התרגלתי ממזמן, זה היה שבוע עשירי ברציפות שאני נותן 5x5 והכל היה רגיל ובסדר. אני מאמין שהתוכנית הבולגרית מלמדת את הגוף להתאושש מכל דבר מאוד מהר.

אימון מאתמול (יום אחרי נפח דדליפט pr)-

תכננתי ללכת מאוד רגוע בסקבט, תיארתי שאהיה גמור אבל הייתי בסדר יחסית, אז התקדמתי קצת עם רצועות.
שפפתי במונו עם רצועות, עם מוט טקסס סקבט (מאוד שונה ממוט רגיל) פלטות תחרות וכו'.
טיפסתי ל210, היה קל, ועצרתי שם. יש כמו דגשים טכניים שצריך ליישם.

בנץ' הלך מעולה. 140x1, השוואת pr, פעם ראשונה שאני נותן את זה כאן.

סיכום שבוע-
סקבט- נתתי 212 שזה הכי הרבה שיצא לי כאן, הטכניקה לא הייתה טובה, ואז קצת עבודה ומוביליטי והמצב הרבה יותר טוב. אופטימי להמשך. בנוסף התחלתי לתרגל רצועות והמצב די טוב, לא קשה להתרגל ממש לא כמו בהתחלה.
בנץ'- שבוע טוב לבנץ', 138 בהתחלה, 140 בסוף. מבסוט.
דדליפט- נתתי pr לנפח עם 202. היה מאוד טוב, הטכניקה ממש לא סומו כמו שצריך אבל לאט לאט משתפר. שבוע הבא 3x3 137- (סלחו שלא היה לי כוח לסובב)

140-

180 עם רצועות (נסיון ליפול יותר מהר לבור ולהשתמש ברצועות טוב יותר)-

ממש לא הייתי אומר שיש לי טכניקה מושלמת, כל מי שאומר את זה - רחוק מאוד מהאמת.
אני יכול להגיד בתרגילים מסויימים שהטכניקה שלי טובה או יעילה וכו', מושלמת היא לא.
בבנץ' אני מאוד מרוצה מהטכניקה ואני לוחץ קבוע משקלים שאני די מרוצה מהם, אני חושב שאני לוחץ יעיל ומפיק את המיטב מהכוח הנוכחי שלי. מנגד, זה לא אומר שלא צריך להיות חזק יותר.
בסקבט ודדליפט אני צריך לשפר את הגמישות שלי באגן, אבל הנושא בטיפול ויש שיפור לאחרונה.

היום היה אימון מעולה, אימון נפח אחרון לפני התחרות-
דדליפט 202x5x5 - PR השיא הקודם היה 197, ומעבר לזה, זה אפילו השיא לחמישיה אחת... לפני התחרות הקודמת סיימתי נפח על 190 ומשכתי 227, נראה מה יהיה הפעם.

פלור פרס 122 לשלשה די קלילה, גם PR, שיפור של 2.5 קילו. מרוצה.

סקבט הלכתי רק עד 160, הייתי גמור כמובן אבל באופן יחסי זה לא רע אחרי כזה נפח והרגיש סביר מאוד.

אשמח לדעת מה אתה עושה לשיפור הגמישות...

משקלים יפים, איך התחרויות הולכות שם ? במה הן שונות מכאן ?

210 עם רצועות-

סתם פונקציה מגניבה של המונו (מצב אימונים) שניתן להשתמש ללא מישהו שמושך את הידית-

אשמח לדעת מה אתה עושה לשיפור הגמישות...

משקלים יפים, איך התחרויות הולכות שם ? במה הן שונות מכאן ?

עושה כל מיני דברים. אני משפר גמישות איפה שצריך ולא גמישות כללית. עושה סקוואט עם קטלבל מתמתח ככה, עושה סקוואט צמוד לקיר, כדור לקרוס ופואם רולר. לפעמים עוד איזה מכשיר לטריגר פוינטס שלא יודע את שמו נראה כמו "s".

התחרויות כאן מאוד מאוד שונות, יש כאן 3 איגודים - IPF GPA GPC שכל אחד בנפרד מחזיק כמות מאוד יפה של מתחרים, כמה מאות טובות.

לרוב יש תחרויות "אקראיות" מדי פעם כמו קרב 2, סידני קאפ וכל מיני כאלה. בנוסף יש כמה פעמים בשנה תחרויות מתחילים על מנת לעודד את הספורט ולתת לאנשים להתנסות בתנאי תחרות. לאחר מכן יש אליפות מדינה (סטייטס) ואליפות אוסטרליה (נשיונאלס) ומי שרוצה / מעפיל יכול לטוס לאליפות עולם, תלוי באיגוד. בשורה התחתונה - יש הרבה מאוד תחרויות.

210 עם רצועות-

סתם פונקציה מגניבה של המונו (מצב אימונים) שניתן להשתמש ללא מישהו שמושך את הידית-

עושה כל מיני דברים. אני משפר גמישות איפה שצריך ולא גמישות כללית. עושה סקוואט עם קטלבל מתמתח ככה, עושה סקוואט צמוד לקיר, כדור לקרוס ופואם רולר. לפעמים עוד איזה מכשיר לטריגר פוינטס שלא יודע את שמו נראה כמו "s".

התחרויות כאן מאוד מאוד שונות, יש כאן 3 איגודים - IPF GPA GPC שכל אחד בנפרד מחזיק כמות מאוד יפה של מתחרים, כמה מאות טובות.

לרוב יש תחרויות "אקראיות" מדי פעם כמו קרב 2, סידני קאפ וכל מיני כאלה. בנוסף יש כמה פעמים בשנה תחרויות מתחילים על מנת לעודד את הספורט ולתת לאנשים להתנסות בתנאי תחרות. לאחר מכן יש אליפות מדינה (סטייטס) ואליפות אוסטרליה (נשיונאלס) ומי שרוצה / מעפיל יכול לטוס לאליפות עולם, תלוי באיגוד. בשורה התחתונה - יש הרבה מאוד תחרויות.

הבנתי, חשבתי אתה עשוה דברים ספציפים לשיפור הגמישות לדדליפט, אם משהו יעזור לך אשמח שתעדכן אותי.

נשמע ממש כיף עניין התחרות שם, נקווה שמתישהו גם אצלנו יהיה ככה.

לגבי הבנצ שלך, שמת את הרצועות ממש לתוך היד ולא רק על המפרק, יש סיבה?

אני משתמש ברצועות באורך 36" (לא מומלץ במיוחד) אז יש לי המון רצועה "לבזבז". נותן יתרון קל.

אימון מעולה לפתוח שבוע-

סקבט ( בלי רצועות) הלך כמעט מושלם- 207,215,220 לסינגלים. הכל היה קל יחסית, עומק בזוית לא אידיאלית נראה סביר בלבד (חבר צילם). הייתי יכול עוד אבל לא רציתי להיות חזיר. רציתי לתת 220 לפני שאני הולך כבד רק עם רצועות ושמח שהשגתי את זה. מחר ניתן כבד יחסית עם רצועות.

בנץ' לא היה זמן כ"כ וגם כל הבנצ'ים ה"טובים" היו תפוסים אז הסתפקתי בטריפל עם 130 - שזה השוואת pr. בלי עצירות.

אפילו נתתי pr מתח עם 48 קילו לדאבל.

יום אח ממש, על הדרך הגמישות באגן השתפרה פלאים.

אימון טוב-

סקבט עם רצועות טיפסתי עד 230, שהיה גבוה, אבל לא קשה.
שלשה עם 200, עבודה טכנית בעיקר.

בנץ' היה זריז ו135 עלה לאט. עדיין מרוצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית