עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לדעתי 3 זה יותר מידיויטמין c: תקח 1-3 גרם.
ויטמין d: תלוי במידת החשיפה שלך לשמש.
לדעתי 3 זה יותר מידי
אישית אני לוקח ויטמין סי בשחרור מושהה
חצי כוחזה גם אחד מהתוספים שפועלים "מאחורי הקלעים" ?
חצי כוח
יש אנשים שאומרים שהם ממש מרגישים אותו ואני מכיר אפילו מישהו שאוהב לקחת אותו לפני אימון כי אומר שזה מעורר ואתו
לא יודע על מי אתה מדבר ,אבל אני מעריץ1 את הויטמין C לפני אימון ,שאני נוטל 1 גרם לפני אימון עם הקפאין לא שחרור מושהה. פשוט עושה לי פלאים.חצי כוח
יש אנשים שאומרים שהם ממש מרגישים אותו ואני מכיר אפילו מישהו שאוהב לקחת אותו לפני אימון כי אומר שזה מעורר ואתו
זה אתה ידוחהויטמין 1-1.5 C
לא יודע על מי אתה מדבר ,אבל אני מעריץ1 את הויטמין C לפני אימון ,שאני נוטל 1 גרם לפני אימון עם הקפאין לא שחרור מושהה. פשוט עושה לי פלאים.
זכור לי שביל סטאר ממליץ על 4 גרם ליום, לא אומר ש4 גרם לכל אחד זה מומלץ אבל מ1-3 ז״א עד 3 יכול להיות בסדר, לא?לדעתי 3 זה יותר מידי
אישית אני לוקח ויטמין סי בשחרור מושהה
אתה צודקזכור לי שביל סטאר ממליץ על 4 גרם ליום, לא אומר ש4 גרם לכל אחד זה מומלץ אבל מ1-3 ז״א עד 3 יכול להיות בסדר, לא?
תכלס, יש המלצה של ליל כמה ויטמין c לקחת ליום?אתה צודק
וזה היה גם משהו בסביבות ה-5
אבל דובר פה הרבה בעבר שביל הוא אליל בכל הקשור לאימונים אבל בקטע התזונתי ניתן לחלוק עליו (בניגוד ל-לייל)
ביל מבין בתזונה כמו שלייל מבין באימונים.זכור לי שביל סטאר ממליץ על 4 גרם ליום, לא אומר ש4 גרם לכל אחד זה מומלץ אבל מ1-3 ז״א עד 3 יכול להיות בסדר, לא?
3>.זה אתה ידוחה
את האמת שלא חיפשתיתכלס, יש המלצה של ליל כמה ויטמין c לקחת ליום?