הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר פאום רולר כואב

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
כשאני עושה פואם רולר אחרי אימון זה מרגיש טוב והכל , אבל זה כואב מאוד במקומות מסויימים ואחר''כ יש הרגשה כאילו חטפתי רגל עץ (c ITBAND)

זה בסדר או שכדי לעשות אתזה פחות אגרסיבי ?

בנוסף אם מישהן יכול לתת לי מאמר על האפקטים של הפואם רולר ואיך הוא עוזר בדיוק אני אשמח !

כואב, כואב...
אני עם ראמל רולר (השחור). עושה לפני כל אימון וביום אחד בשבוע עושה סשן של איזה 40 דקות עבודה.
בהתחלה היו לי סימנים מזה וכאב לי באמת יום אחרי (הרגשתי את זה אפילו שלבשתי מכנסיים) ואחר"כ (אני בערך שבועיים עם זה) לא הרגשתי כלום וזה משחרר אותי תמיד בטירוף.
ITB כואב תמיד אבל מתרגלים
לגביי מאמרים יש בלוג של הנחש עמוד 2 נראה לי משהו נחמד על זה, אבל אם אתה לא יודע מה טוב בזה בשביל מה אתה עושה את זה ? כי כולם עושים?

• פותח/ת השרשור
כואב, כואב...
אני עם ראמל רולר (השחור). עושה לפני כל אימון וביום אחד בשבוע עושה סשן של איזה 40 דקות עבודה.
בהתחלה היו לי סימנים מזה וכאב לי באמת יום אחרי (הרגשתי את זה אפילו שלבשתי מכנסיים) ואחר"כ (אני בערך שבועיים עם זה) לא הרגשתי כלום וזה משחרר אותי תמיד בטירוף.
ITB כואב תמיד אבל מתרגלים
לגביי מאמרים יש בלוג של הנחש עמוד 2 נראה לי משהו נחמד על זה, אבל אם אתה לא יודע מה טוב בזה בשביל מה אתה עושה את זה ? כי כולם עושים?
תודה, האמת שניסיתי את זה באמת "כי כולם עושים" אבל שמעתי דברים טובים כמו " זה משחרר אותי " "פותח קשרים בשרירים" אז יש לי במכון אז ניסיתי ... זה משחרר לי את הגב תמיד בעבודה (אני עובד בחד''כ) . עכשיו בגלל שכל הדברים ששמעתי הם מפה לאוזן ואני לא יודע כמה הם נכונים ביקשתי מאמר .

זה אמור לעשות אותו אפקט של זה:

עיסוי רקמות עמוק מתמקד באזורים מסוימים בגוף החשופים יותר לדלקות, פציעות וחבלות. אזורים אלו כוללים לרוב מפרקים וקבוצות שרירים ועל-כן ספורטאים מרבים להיעזר בו. דרך העיסוי הינה חדירה לעומק הרקמה, המבוצעת על ידי אצבעותיו של המעסה ולחיצה תוך כדי סיבוב איטי להדמיית פעילות הריקמה. שיטה זו נחוצה מאחר שלא כל אדם רגיש ללחיצות באותה מידה ובאמצעות ניסוי וטעייה, יכול המעסה להגביר או להאט את מהירות הסיבובים והלחץ. משום הצורך בהתמקדות באזורים מסוימים, אין נהוג להשתמש בשמני עיסוי, מפאת החלקת אצבעותיו של המעסה.

• פותח/ת השרשור
זה אמור לעשות אותו אפקט של זה:

עיסוי רקמות עמוק מתמקד באזורים מסוימים בגוף החשופים יותר לדלקות, פציעות וחבלות. אזורים אלו כוללים לרוב מפרקים וקבוצות שרירים ועל-כן ספורטאים מרבים להיעזר בו. דרך העיסוי הינה חדירה לעומק הרקמה, המבוצעת על ידי אצבעותיו של המעסה ולחיצה תוך כדי סיבוב איטי להדמיית פעילות הריקמה. שיטה זו נחוצה מאחר שלא כל אדם רגיש ללחיצות באותה מידה ובאמצעות ניסוי וטעייה, יכול המעסה להגביר או להאט את מהירות הסיבובים והלחץ. משום הצורך בהתמקדות באזורים מסוימים, אין נהוג להשתמש בשמני עיסוי, מפאת החלקת אצבעותיו של המעסה.
כן נשמע מאוד משכנע , אני בדיוק עובר על המאמר בT-NATION . אבל השאלה היא האם זה בסדר שזה כואב או שיש גבול ? כי זה כאבי תופת .

אני לא אתה אבל במידה ואתה כן עושה נכון אז בעיקרון זה אמור להיות מאד מאד מאד כואב.

זה תמיד כואב, בהתחלה זה סיוט וזה כואב מאוד אבל עם הזמן זה פחות כואב.
נק' שבהם הכאב הכי מורגש תגלול עלייהם לאט לאט למעלה ולמטה, זה הכי כואב, אבל זה משחרר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית