הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פואם רולר

יוסישיטרית

משתמש קבוע
1,980
270
נק' מוניטין:
333
1,980
270
ארץ לעולם לא
כמה פעמים בשבוע כדאי לעשות שחרור עם פואם רולר?
זה יכול לפגוע בהתאוששות?
ובאיזה כדאי להשתמש? יש אחד חלק כזה ואחד עם בליטות כאלה.
ובכללי יש למישהו טיפים בנושא הזה?

לאיזה מטרה אתה מעוניין להשתמש בו?
פואם רולר ודברים אטרקטיביים כאלה ואחרים נהיו די טרנדיים בזמן האחרון, אבל אלא אם כן יש לך סיבה אמיתית, להתגלגל על פואם רולר לא יעשה הרבה. עוד שאלה שנשאלת היא האם זה בכלל עוזר למישהו? אנשים מניחים שיש לזה את אותו אפקט של עיסוי ידני שמפעיל torque(לא יודע מה המונח בעברית) על הרקמות, לעומת פואם רולר שמספק רק אפקט של דחיסה. אני מבין למה toque יכול להיות יעיל כאשר הוא מופעל על רקמות באופן נכון אבל לא לגמרי מבין מה דחיסה מאפשרת חוץ מאולי הזרמה של דם לאזור. אתה יודע מה עוד מזרים דם לאזור? סקוואטים.

• פותח/ת השרשור
לאיזה מטרה אתה מעוניין להשתמש בו?
פואם רולר ודברים אטרקטיביים כאלה ואחרים נהיו די טרנדיים בזמן האחרון, אבל אלא אם כן יש לך סיבה אמיתית, להתגלגל על פואם רולר לא יעשה הרבה. עוד שאלה שנשאלת היא האם זה בכלל עוזר למישהו? אנשים מניחים שיש לזה את אותו אפקט של עיסוי ידני שמפעיל torque(לא יודע מה המונח בעברית) על הרקמות, לעומת פואם רולר שמספק רק אפקט של דחיסה. אני מבין למה toque יכול להיות יעיל כאשר הוא מופעל על רקמות באופן נכון אבל לא לגמרי מבין מה דחיסה מאפשרת חוץ מאולי הזרמה של דם לאזור. אתה יודע מה עוד מזרים דם לאזור? סקוואטים.
המטרה זה לשחרר טיפה את השרירים. חזרתי לעבוד סקוואט 3 פעמים בשבוע ואני מרגיש שנשרף לי התחת. לא הבנתי מה רשמת בסוף? לעשות סקוואטים בימי מנוחה?

המטרה זה לשחרר טיפה את השרירים. חזרתי לעבוד סקוואט 3 פעמים בשבוע ואני מרגיש שנשרף לי התחת. לא הבנתי מה רשמת בסוף? לעשות סקוואטים בימי מנוחה?
לא. אני מתכוון שפואם רולר אולי לא כל-כך יעיל כמו שנוטים לחשוב. קח כמה שבועות להתרגל לתדירות של הסקוואטים והשרירים יפסיקו להיות תפוסים. כשאני עשיתי ss אחרי שבועיים לא חוויתי שרירי רגליים תפוסות במשך כל התכנית.

• פותח/ת השרשור
יש עוד דעות למישהו?
לא. אני מתכוון שפואם רולר אולי לא כל-כך יעיל כמו שנוטים לחשוב. קח כמה שבועות להתרגל לתדירות של הסקוואטים והשרירים יפסיקו להיות תפוסים. כשאני עשיתי ss אחרי שבועיים לא חוויתי שרירי רגליים תפוסות במשך כל התכנית.
תגיד אחי כמה פעמים בשבוע כדאי לעשות? חשבתי להתחיל מפעם בשבוע ועם הזמן להוסיף עוד.
וזה בסדר לעשות בימי מנוחה?

יש עוד דעות למישהו?

תגיד אחי כמה פעמים בשבוע כדאי לעשות? חשבתי להתחיל מפעם בשבוע ועם הזמן להוסיף עוד.
וזה בסדר לעשות בימי מנוחה?
אתה יכול לנסות לעשות קצת בימי מנוחה. אל תעשה יותר מדי, או שסתם תיהיה תפוס בגלל זה ואז זה נוגד את המטרה. תעסה רק אזורים תפוסים, אין טעם להתגלגל חצי שעה על כל שריר קטן.
המלצה שלי היא לנסות להתרגל לאימונים כמה שבועות ולראות אם אתה עדיין חושב שאתה צריך רולר.

אתה צריך לענות על השאלה מה הצורך שלך בפואם רולר?

הוא כלי די טוב אם יודעים להשתמש, אבל לרוב סתם מבזבזים את הזמן.

אני אישית ממליץ על גליל PVC יותר טוב מכל פואם רולר שיצא לי לנסות.

זה יכול לעזור להתחמם לפני תרגילים כמו סקוואט/דדליפט בתור חימום דינאמי. זה לא ממש יוריד את הכאב שרירים לאחר אימון ולא ימזער פציעות

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לענות על השאלה מה הצורך שלך בפואם רולר?

הוא כלי די טוב אם יודעים להשתמש, אבל לרוב סתם מבזבזים את הזמן.

אני אישית ממליץ על גליל PVC יותר טוב מכל פואם רולר שיצא לי לנסות.
מה זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית