הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שינוי של שנה

NoseBleed

משתמש פעיל
386
98
נק' מוניטין:
177
386
98
אז עברה שנה אחרי שהתחלתי להתאמן ברצינות ועשיתי שינוי די גדול מ 53-77 קילו גם גבהתי קצת עכשיו 1.73
לפני jdjasndjsdn.png סוסון על מהחלל.png התאמנתי קצת לפני בתמונות האלה אבל לא ממש ידעתי מה אני עושה ודי נשארתי במקום

אחרי
IMG_0518.JPG IMG_0519.JPG IMG_0509.JPG IMG_0510.JPG IMG_0522.JPG IMG_0508.JPG IMG_0511.JPG

כרגע שוקל בסביבות ה 77 אחרי מחלה אז יכול ליהיות שקצת ירדתי מרגיש שמן למרות שלפי מה שזה ניראה לא עליתי כמעט שומן מאז תחילת המסה 8 קילו ב 3.5 חודשים נשמע לי סביר כן אני יודע שאני שרוף והפספס המשוכלל שיש לי בגב התחתון זה סימני מתיחה :mad: , החזה יצא קצת קטן בתמונות ויש לי הרגשה שהרחב גבי שלי נכנס לפיגור אבל אשמח לעוד דעות

קבצים מצורפים

• IMG_0512.JPG
    IMG_0512.JPG
    KB 18.6 · צפיות: 250
חחחחחחחחחחחחחחחח אתה הורג אותי עם הידיים שלך ,
תסתכל בתמונות פוזינג של בודיבילדינג אחי זה יכול לעזור לך ,
בצלחה

• פותח/ת השרשור
המשך IMG_0523.JPG IMG_0512.JPG
חחחחחחחחחחחחחחחח אתה הורג אותי עם הידיים שלך ,
תסתכל בתמונות פוזינג של בודיבילדינג אחי זה יכול לעזור לך ,
בצלחה
אבל זו תנוחה של גנטלמנים

עריכה : ואו פתאום צצו כאן שתי תמונות ולא העלתי אותם :clown:

עלית 24 קילו בשנה?! אם כן כל הכבוד!
אני רואה שאתה בעיקר צריך לעבוד על החזה והרחב גבי... תמשיך לעבוד כמו שצריך וזה ישתפר... ואל תיכנס לחיטוב עכשיו!

• פותח/ת השרשור
עלית 24 קילו בשנה?! אם כן כל הכבוד!
אני רואה שאתה בעיקר צריך לעבוד על החזה והרחב גבי... תמשיך לעבוד כמו שצריך וזה ישתפר... ואל תיכנס לחיטוב עכשיו!
האמת שאני חושב שהחזה שלי הוא אחת החוליות החזקות שלי הוא יצא די מאכזב בתמונה כניראה בגלל התאורה :(
אני לא מתכוון לצאת לחיטוב עכשיו למרות שמשום מה יש לי תחושה שאני ממש שמנמן כזה ונזולי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית