ייעוץ האם תכנית SS בשילוב תזונה נכונה ונקיה יכולה להביא אותי לעלייה נקייה?

• פותח/ת השרשור riay81
  • פורסם בתאריך
אם כל מה שאתם אומרים נכון, מדוע כל מפתחי הגוף לא עובדים במתכונת כוח? הם גדולים במקרה? פיל הית' גדול במקרה? קאי גרין גדול במקרה? ג'אי קאטלר גדול במקרה?

אם כל מה שאתם אומרים נכון, מדוע כל מפתחי הגוף לא עובדים במתכונת כוח? הם גדולים במקרה? פיל הית' גדול במקרה? קאי גרין גדול במקרה? ג'אי קאטלר גדול במקרה?

או במקרה.... או בגלל תגובה מדהימה של הגוף שלהם לחומרים...
ברור לך שהמלצות או תוכניות שלהם [אנשים שמתאמנים 20 שנה,מסייקלים את רב תקופת האימון שלהם,החיים שלהם זה האימונים [קריירה] מבחינת תזונה וכו'...] לא רלוונטיות בישט למתאמנים מהשורה [טבעיים!, גנטיקה ממוצעת, וותק נמוך באימונים, מנהלים חיים בנוסף לאימונים]

בקשר לSS בשילוב תזונה שמרנית- לא מומלץ ולא יעיל(בפעם ה100, מי שלא יכול, שיעשה תכנית אחרת, חסרות תכניות לעליה במאסת שריר?).

בקשר לפיתוח גוף-
מפתחי גוף מצטלמים בשביל הספונסרים שלהם(שמספקים את רוב המשכורת החודשית שלהם), לרוב זה יהיה בכבל קרוס כשהם עושים פשיטת מרפק עם 40 קילו ל20 חזרות, למה? כי הסרטונים לא במטרה להראות את האימון המלא שלהם, אלא לפרסם ולשווק.
מי שחושב שבודיבילדרים מקצוענים לא עובדים עם משקלים כבדים וגדלים מסטים של 25 בלבד חי בלהלה-לנד.
כולם עובדים בטווחי חזרות נמוכים, חפשו סרטונים של קאי וקטלר וקולמן וכולם עושים בנץ' ל3-6 חזרות או סקוואט ל3-6 חזרות וכו', גם סייקליסטים שמבינים משהו יסבירו שעבודה בטווח 5-6 חזרות חיונית לעליה במאסת שריר.

שימוש בחומרים שינה את הפנים של אימוני משקולות, תהליכים בגוף שמתאמן טבעי השיג באמצעות אימונים והסתגלות לעומס יסף(התאוששות, סינתזת חלבונים, הפרשת הורמונים אנאבוליים וכו') מושגים בצורה סינטתית ולכן יש אפשרות להתאמן בצורה שונה מאוד ממתאמן טבעי

מה שאנשים "רואים"(7:30):

מה שקורה בפועל(4:50):

*שימו לב ששני הסרטונים ערוכים והם למטרת ספונסרינג.

נערך לאחרונה:
צא מהסרט שאתה חי בו גבר. עלק חומרים.

אתה מודע לעובדה שאתה משקר לעצמך? זה שיש סרטונים בודדים שלהם עובדים בחזרות נמוכות לא אומר שזו שיטת העבודה שלהם (למי שלא מכיר את שיטת ה"הכל 20 חזרות" של קאי). אימון במתכונת כוח,או תרגיל במתכונת כוח מידי פעם זה גם משהו שעושים בפיתוח גוף. אבל עושים את זה - מידי פעם!

טוב אחי תמשיך להפציץ להפגיז ולתרום אולי בסוף עוד תקבל ניהול 🤡

אתה מודע לעובדה שאתה משקר לעצמך? זה שיש סרטונים בודדים שלהם עובדים בחזרות נמוכות לא אומר שזו שיטת העבודה שלהם (למי שלא מכיר את שיטת ה"הכל 20 חזרות" של קאי). אימון במתכונת כוח,או תרגיל במתכונת כוח מידי פעם זה גם משהו שעושים בפיתוח גוף. אבל עושים את זה - מידי פעם!

תראה את רוני קולמן האפס הזה,מה הוא לא יודע שמפחות מ15 חזרות לא גודלים?איזה שמן מגעיל פחחח

תראה את רוני קולמן האפס הזה,מה הוא לא יודע שמפחות מ15 חזרות לא גודלים?איזה שמן מגעיל פחחח

מה הקשר? לא קראת תתגובה שלי? תהיה בטוח שמזה לא גדלו לו הרגליים. קולמן אמנם שילב פאוורליפטינג בתכנית שלו בגללש הוא היה פעם מתחרה בליפטינג אבל תהיה בטוח שלא מליפטינג הוא גדל. מה אתם רוצים שאני אתן לכם פה סרטונים של מרימי כוח שעושים סקוואט למלא חזרות וככה אני קובע שהם עובדים כל הזמן ככה? זה לא חוכמה לקחת אירועים שקורים לעיתים רחוקות ועל פיהם לקבוע עמדה. אם באלכם אני אפציץ פה אינסוף סרטונים של אותם מפתחים עובדים בהרבה חזרות ועם מכונות. זה יעשה לכם טוב?

אתה חושב שהם לא על חומרים?
:facepalm::rage:

מה הקשר? לא קראת תתגובה שלי? תהיה בטוח שמזה לא גדלו לו הרגליים. קולמן אמנם שילב פאוורליפטינג בתכנית שלו בגללש הוא היה פעם מתחרה בליפטינג אבל תהיה בטוח שלא מליפטינג הוא גדל. מה אתם רוצים שאני אתן לכם פה סרטונים של מרימי כוח שעושים סקוואט למלא חזרות וככה אני קובע שהם עובדים כל הזמן ככה? זה לא חוכמה לקחת אירועים שקורים לעיתים רחוקות ועל פיהם לקבוע עמדה. אם באלכם אני אפציץ פה אינסוף סרטונים של אותם מפתחים עובדים בהרבה חזרות ועם מכונות. זה יעשה לכם טוב?

סתם שאלה.
אתה מדבר מנסיון?או סתם "יוסי יד 50 אמר לי שככה עובדים אז אני עובד ככה"?

אתה חושב שהם לא על חומרים?
:facepalm::rage:

ברור שהם על חומרים, אבל זה שמישהו על חומרים לא משנה את הצורה שבה הוא מתאמן.. (לפחות לו לעבור ממתכונת של 3-5 חזרות לבודיבלידינג)
סתם שאלה.
אתה מדבר מנסיון?או סתם "יוסי יד 50 אמר לי שככה עובדים אז אני עובד ככה"?

גם מניסיון שלי, ניסוי וטעייה וגם מידע של מפתחי גוף מתגובות שלהם, סרטונים שלהם מחו"ל ושל מאמניהם (סמינרים וכו') וגם מהידע של חבר שלי שהוא מפתח גוף ושל המאמן שלי 😃 (לא מאמן במכון, למי שלא הבין).

אני יודע מהי הפיזיולוגיה הבסיסית בקרב בני אדם, להתאמן או לעשות משהו בלי קורלציה קלושה לתהליכים בגוף שלנו מבחינתי אבסורד כמו אדם שרוצה לעבור על חוקי הפיזיקה ומנסה לעוף מבניין 30 קומות(אבל גרביטציה זה כח טבע בסיסי ומאוד חזק בפיזיקה בניגוד לתהליכים פיזיולוגיים, איזה באסה, האנשים האלה מתרסקים מהר לרצפה כשליצנים של פיתוח גוף מוציאים סרטונים בלי חולצה ומוכרים אבקות חלבון)
שיטת אימון של 20 חזרות בהכל חסרת קשר לתהליכים בגוף האדם ועקרונות האדפטציה של כל מערכת שהיא בגוף(עצמות, מערכת עצבים, שרירים)

בתקופה שפרחו בה פרנקו קולומבו ושרוורצנגר(מאמצע שנות ה70 עד אמצע שנות ה80) השתנו החוקים, פיתוח גוף הפך להיות ביזנס מבוסס על מכונות, הומצאו כל מיני סוגים חדשים של תוספי תזונה והרבה כסף זרם לתחום שבעבר היה מבוסס כולו על הרמות אולימפיות וברזלים והשימוש בסטרואידים שפעם היה נפוץ בקרב משקולנים בלבד נהיה המוני.
היום אנשים נכנסים לאתרים כמו BB.com(שכל המטרה שלהם להכניס כמה שיותר כסף, למכור כמה שיותר תוספים ומוצרים ולהמציא כל מיני "שיטות" חדשניות), קוראים שם "מאמרים" בעד תוספים אלה ואחרים וחושבים שזה מדע, או משהו קונקרטי, היית מצפה שבשנת 2013 אנשים ידעו להבדיל בין עיקר לתפל, כנראה שלא.

עם התקדמות והתפשטות הסטרואידים הרבה דברים אפשריים היום, כמו התחמקות מעבודה קשה ועליה במאסת שריר גם בלי מושג קלוש באימונים, שוב, הבילדרים ברמות הגבוהות לא בנו את הגוף שלהם מסטים של 20 או 15, לחשוב שכן זה פשוט בורות שמראה שאין לך מושג לא בפיזיולוגיה, לא באימונים ומן הסתם בתפקידי ושימושי הסטרואידים הבסיסיים...

ברור שהם על חומרים, אבל זה שמישהו על חומרים לא משנה את הצורה שבה הוא מתאמן.. (לפחות לו לעבור ממתכונת של 3-5 חזרות לבודיבלידינג)

גם מניסיון שלי, ניסוי וטעייה וגם מידע של מפתחי גוף מתגובות שלהם, סרטונים שלהם מחו"ל ושל מאמניהם (סמינרים וכו') וגם מהידע של חבר שלי שהוא מפתח גוף ושל המאמן שלי 😃 (לא מאמן במכון, למי שלא הבין).

זה מסביר הכל...עד עכשיו חשבתי שאתה טרול או אידיוט,אבל אתה פשוט תמים.
נתחיל מזה שסטרואידים(תלוי באילו) יכולים לעשות לך מהפך של 180 מעלות על התוכנית,אתה יכול לפצל אותה גם לABCDE ולהתאושש מאימון לאימון,לעשות שתי אימונים ביום וכו,כי זה בעצם מה שהם עושים,נותנים לך למצות את עצמך יותר מבן אדם טבעי.

בחו"ל סטרואידים הרבה יותר נגישים מבארץ(ו90% מהאנשים שמשתמשים בהם יגידו לך שהם טבעיים).
את חבר שלך אני לא מכיר,אבל בוא נגיד ככה,אם הוא אומר שהוא טבעי ומפלצת(ואתה כל כך תופס ממנו) לא הייתי לוקח את זה בערבות מלאה.

אני יודע מהי הפיזיולוגיה הבסיסית בקרב בני אדם, להתאמן או לעשות משהו בלי קורלציה קלושה לתהליכים בגוף שלנו מבחינתי אבסורד כמו אדם שרוצה לעבור על חוקי הפיזיקה ומנסה לעוף מבניין 30 קומות(אבל גרביטציה זה כח טבע בסיסי ומאוד חזק בפיזיקה בניגוד לתהליכים פיזיולוגיים, איזה באסה, האנשים האלה מתרסקים מהר לרצפה)
שיטת אימון של 20 חזרות בהכל חסרת קשר לתהליכים בגוף האדם ועקרונות האדפטציה של כל מערכת שהיא בגוף(עצמות, מערכת עצבים, שרירים)

בתקופה שפרחו בה פרנקו קולומבו ושרוורצנגר(מאמצע שנות ה70 עד אמצע שנות ה80) השתנו החוקים, פיתוח גוף הפך להיות ביזנס מבוסס על מכונות, הומצאו כל מיני סוגים חדשים של תוספי תזונה והרבה כסף זרם לתחום שבעבר היה מבוסס כולו על הרמות אולימפיות וברזלים.
היום אנשים נכנסים לאתרים כמו BB.com(שכל המטרה שלהם להכניס כמה שיותר כסף, למכור כמה שיותר תוספים ומוצרים ולהמציא כל מיני "שיטות" חדשניות), קוראים שם "מאמרים" בעד תוספים אלה ואחרים וחושבים שזה מדע, או משהו קונקרטי, היית מצפה שבשנת 2013 אנשים ידעו להבדיל בין עיקר לתפל, כנראה שלא.

עם התקדמות והתפשטות הסטרואידים הרבה דברים אפשריים היום, כמו התחמקות מעבודה קשה ועליה במאסת שריר גם בלי מושג קלוש באימונים, שוב, הבילדרים ברמות הגבוהות לא בנו את הגוף שלהם מסטים של 20 או 15 כל הזמן, לחשוב שכן זה פשוט בורות שמראה שאין לך מושג לא בפיזיולוגיה, לא באימונים ומן הסתם בתפקידי ושימושי הסטרואידים הבסיסיים...

אני לא תומך בכל מה שקאי אומר, 20 חזרות לא מתאים להכל, ובכללי - בכל השרירים - גיוון היא מילת המפתח. אבל לעבוד 3-5 דקות מנוחה ו3-5 חזרות? לא יוביל למשהו מיוחד.
מעטים אלו שקוראים בBB.COM, קוראים באתרים אחרים יותר רציניים 😃 למרות שגם לבודיבלידנג קום יש כמה כתבות נחמדות.
החוקים השתנו, כי פיתוח הגוף הפך להיות פופולרי. עד אז מפתחי גוף נחשבו "כוסיות" שרק אכפת להם מהגוף שלהם, שוורצנגר וחבריו העלו את המדועות של זה והופכו את למשהו פופולרי ועכשווי. מכונות הן כלי הכרחי באותה מידה כמו משקולות חופשיות לפיתוח גוף. מכונות לא הומצאו בשביל לחסוך כאבי ראש למאמנים. הם נועדו בשביל להתמקד ולעבוד על השרירים בצורה שלא ניתן לעבוד עליה בחופשי.

חאלס לשקר לעצמכם! אתם מרימי כוח, סבבה. אל תשלו את עצמכם שאתם מפתחי גוף.

זה מסביר הכל...עד עכשיו חשבתי שאתה טרול או אידיוט,אבל אתה פשוט תמים.
נתחיל מזה שסטרואידים(תלוי באילו) יכולים לעשות לך מהפך של 180 מעלות על התוכנית,אתה יכול לפצל אותה גם לABCDE ולהתאושש מאימון לאימון,לעשות שתי אימונים ביום וכו,כי זה בעצם מה שהם עושים,נותנים לך למצות את עצמך יותר מבן אדם טבעי.

בחו"ל סטרואידים הרבה יותר נגישים מבארץ(ו90% מהאנשים שמשתמשים בהם יגידו לך שהם טבעיים).
את חבר שלך אני לא מכיר,אבל בוא נגיד ככה,אם הוא אומר שהוא טבעי ומפלצת(ואתה כל כך תופס ממנו) לא הייתי לוקח את זה בערבות מלאה.

המאמן שלי טבעי, החבר שלי לא טבעי.. לא מבין מה הבעיה פה? אני טבעי ואני לאחרונה עברתי לABCDE ועל שרירים שדרושים שיפור אני עובד פעמיים בשבוע, ואפילו 3. התאוששות מעולה. לקיחת סטרואידים לא אומרת שאתה לא גודל מ5 חזרות וגודל מ20. אתה פה התמים. אתה כמו אותם אנשים שחושבים שאבקת חלבון = אפקות ניפוח ואסטרואידים. ככה אתה נשמע.

המאמן שלי טבעי, החבר שלי לא טבעי.. לא מבין מה הבעיה פה? אני טבעי ואני לאחרונה עברתי לABCDE ועל שרירים שדרושים שיפור אני עובד פעמיים בשבוע, ואפילו 3. התאוששות מעולה. לקיחת סטרואידים לא אומרת שאתה לא גודל מ5 חזרות וגודל מ20. אתה פה התמים. אתה כמו אותם אנשים שחושבים שאבקת חלבון = אפקות ניפוח ואסטרואידים. ככה אתה נשמע.
אני לא תומך בכל מה שקאי אומר, 20 חזרות לא מתאים להכל, ובכללי - בכל השרירים - גיוון היא מילת המפתח. אבל לעבוד 3-5 דקות מנוחה ו3-5 חזרות? לא יוביל למשהו מיוחד.
מעטים אלו שקוראים בBB.COM, קוראים באתרים אחרים יותר רציניים 😃 למרות שגם לבודיבלידנג קום יש כמה כתבות נחמדות.
החוקים השתנו, כי פיתוח הגוף הפך להיות פופולרי. עד אז מפתחי גוף נחשבו "כוסיות" שרק אכפת להם מהגוף שלהם, שוורצנגר וחבריו העלו את המדועות של זה והופכו את למשהו פופולרי ועכשווי. מכונות הן כלי הכרחי באותה מידה כמו משקולות חופשיות לפיתוח גוף. מכונות לא הומצאו בשביל לחסוך כאבי ראש למאמנים. הם נועדו בשביל להתמקד ולעבוד על השרירים בצורה שלא ניתן לעבוד עליה בחופשי.

לא אכפת לי מה תגידו ולא אכפת לי מה תעשו אני חייב להגיד את זה:
אתה מטומטם כל כך בחיים לא ראיתי בן אדם מטומטם עד כדי כך :banghead:

תכלס הנחש סיכם לך את זה מצויין...
אתה מסרב להבין שתהליכים פיזיולוגיים ממשיכים לעבוד גם אם שמים ידיים על האוזניים וצועקים ממש חזק ומהר לא לא לא לא לא לא לא לא
הטבלה שפרסמתי לך בהודעה הקודמת [הכבדה] מראה לך בדיוק את האדפטציה של הגוף אל מול כל מספר חזרות [ביחס לעומס נתון שהוא 1 RM]
תציץ שם מה קורה בגוף כאשר האו נתקל בעומס של 20RM ...

נמאס לי להגיב פה.. יום טוב.

חבל שבמקום לנסות ללמוד אתה הולך עם ראש בקיר וחוזר ל broscience שלך עם יוסי יד 50 שהוא גם גבר גם תותח גם זיין וגם עושה 70 קילו בייספס עם מוט דאבליו רק עם קצת עזרה בסוף

חחחחחח שמע אתה טרול רציני,איך עוד אף אחד לא הביא לך באן אני לא יודע חחחחחחחחחח
אבל אתה מצחיק חחחח

- אני מנהל איתך דיון שאומר שכל העקרונות אימון האלה נוגדים את מה שקורה בגוף האדם, אתה עונה לי על סמך אמונות ומה שנראה לך ומה שהמדריך הסוס אמר והניסוי וטעיה שלך.
- מפתחי גוף היו הרבה לפני ארנולד וחבריו, מר אולימפיה התחיל 20 שנה לפניהם, תחרויות פיתוח גוף בכללי התחילו לפני יותר מ120 שנה, אף אחד לא חשב שהם כוסיות, פשוט לפני המעבר של סטרואידים מהענפיים האולימפיים והרמת משקולות לפיתוח גוף בילדרים לא יכלו להראות מרשימים כמו שהם נראו החל מסוף שנות ה50(לארי סקוט וחבריו)
- מתי טענתי שאני מפתח גוף או מנסה לפתח גוף או אפילו פאוורליפטר, האם כל מי שמתאמן היום הופך להיות בילדר/ליפטר? האם אתה גם מאלה שצריכים להיכנס לקטגוריה של "קשיי הבנת הנקרא"?

אני קצת יודע איך מתאמנים בארץ ויש לי חברים גם מהטופ בפיתוח גוף, בסופו של יום האימונים הבסיסיים של מפתחי גוף ושל מתאמני כח לא שונים מאוד כמו שאתה חושב(של הליצנים כן), גם פאוורליפטרים עובדים בטווחים של 10 ויותר חזרות על בסיס קבוע וגם בילדרים עובדים בטווחים של 4-6 חזרות על בסיס קבוע, השוני הוא במטרות ובתכניות אימונים.

הדלק של "מלחמות" בין באדיבילדינג לפאוורליפטינג בסופו של דבר מגיע מליצנים שהם לא זה ולא זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית