הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם תכנית SS בשילוב תזונה נכונה ונקיה יכולה להביא אותי לעלייה נקייה?

• פותח/ת השרשור riay81
  • פורסם בתאריך
למקרה שתהיית, מפתחי גוף הם עדיין כוסיות וגייז.
להופיע על במה בתחתונים בשבילך שחבורה של גברים יריעו לך או לחילופין להתקלח עם בילדרים (דניק) או לזיין קלמנטינה (קאי גריין) זה גיי.

בקשר לSS בשילוב תזונה שמרנית- לא מומלץ ולא יעיל(בפעם ה100, מי שלא יכול, שיעשה תכנית אחרת, חסרות תכניות לעליה במאסת שריר?).

בקשר לפיתוח גוף-
מפתחי גוף מצטלמים בשביל הספונסרים שלהם(שמספקים את רוב המשכורת החודשית שלהם), לרוב זה יהיה בכבל קרוס כשהם עושים פשיטת מרפק עם 40 קילו ל20 חזרות, למה? כי הסרטונים לא במטרה להראות את האימון המלא שלהם, אלא לפרסם ולשווק.
מי שחושב שבודיבילדרים מקצוענים לא עובדים עם משקלים כבדים וגדלים מסטים של 25 בלבד חי בלהלה-לנד.
כולם עובדים בטווחי חזרות נמוכים, חפשו סרטונים של קאי וקטלר וקולמן וכולם עושים בנץ' ל3-6 חזרות או סקוואט ל3-6 חזרות וכו', גם סייקליסטים שמבינים משהו יסבירו שעבודה בטווח 5-6 חזרות חיונית לעליה במאסת שריר.

שימוש בחומרים שינה את הפנים של אימוני משקולות, תהליכים בגוף שמתאמן טבעי השיג באמצעות אימונים והסתגלות לעומס יסף(התאוששות, סינתזת חלבונים, הפרשת הורמונים אנאבוליים וכו') מושגים בצורה סינטתית ולכן יש אפשרות להתאמן בצורה שונה מאוד ממתאמן טבעי

מה שאנשים "רואים"(7:30):

מה שקורה בפועל(4:50):

*שימו לב ששני הסרטונים ערוכים והם למטרת ספונסרינג.

במה אתה מתכוון תזונה שמרנית? כדי להצליח בSS אני חייב לאכול ג'אנק וממתקים כדי להצליח? אי אפשר ללכת על פי תפריט עם פלוס קלורי מסוים שכול פעם עולה? (לא ציני)

במה אתה מתכוון תזונה שמרנית? כדי להצליח בSS אני חייב לאכול ג'אנק וממתקים כדי להצליח? אי אפשר ללכת על פי תפריט עם פלוס קלורי מסוים שכול פעם עולה? (לא ציני)

תזונה שמרנית= להגביל את עצמך לפלוס קלורי נמוך("מאסה נקיה"/300 קלוריות פלוס/כל דבר שתבקש)
SS לא תכנית שמתאימה לפלוס של 300 או 600 קלוריות, אוכלים כמה שצריך כדי להתאושש ולהתקדם בקצב מהיר.

אני על 4000 קלוריות בלי יותר מדי ג'אנק סביב ימי נפח, לאכול אוכל מזין רווי קלוריות זה לא קשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית