הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשש לבקע

Tomer_x8

משתמש מתחיל
65
2
נק' מוניטין:
2
65
2
מחרתיים אני רואה כירוג כללי כדי לפסול (או לאושש, חס ושלום) חשש לבקע.
בחודשים האחרונים עבדתי בתכנית עצימה מאוד והתפריט שלי היה דל פחמימות והתחלתי להרגיש בהדרגה כאב עמום באיזור המפשעה בכללי ובאיזור הימני העליון בפרט.. השבוע אני במנוחה מאימונים כדי לא להחמיר את הכאב..
בכל זאת, קשה לי לשבת בבית ולא לעשות כלום (בדגש על העבודה שאני כבר רגיל לאכול המון)
האם יש איזו פעילות ספורטיבית גם אם היא מינימלית שאני יכול לעשות בינתיים מבלי להחמיר את המצב?

אם יש לך באמת בקע, לא הייתי ממליץ לעשות שום פעילות... אל תעשה שום דבר עד לבדיקה

רופא המשפחה שלי אמר שאפשר דברים שלא יוצרים כאב , ולא גורמים ללחץ תוך בטני משמעותי .
אני בינתיים עושה מתח ומקבילים .

מומלץ לחכות עם הפעילות אם יש לך תור בקרוב.
אשמח אם תעדכן לגבי תוצאות הבדיקה.

• פותח/ת השרשור
מומלץ לחכות עם הפעילות אם יש לך תור בקרוב.
אשמח אם תעדכן לגבי תוצאות הבדיקה.
הכירוג שלל בעיה כירוגית, אך התלוננתי על כאבים גם בהשתנה אז הוא שלח אותי לרופא משפחה והמליץ לנוח מאימונים 6-8 שבועות (דבר תמוה מבחינתי)
לעומת זאת רופא המשפחה אמר שאם מדובר בדלקת בשתן אז אני כן יכול לחזור לאימונים, כמובן בלי לקרוע את עצמי (בנוסף לזה שהוא שלח אותי לעשטת בדיקות שתן ביום ראשון)

אני הייתי ממתין לתוצאות הבדיקות שתן , ועד אז מוריד את העצימות באימונים.

הכירוג שלל בעיה כירוגית, אך התלוננתי על כאבים גם בהשתנה אז הוא שלח אותי לרופא משפחה והמליץ לנוח מאימונים 6-8 שבועות (דבר תמוה מבחינתי)
אני בטח לא יכול להוסיף הרבה לרופא שלך או ליוני , אבל גם אבנים בדרכי השתן יכולות לגרום לתופעות דומות.

אני בטח לא יכול להוסיף הרבה לרופא שלך או ליוני , אבל גם אבנים בדרכי השתן יכולות לגרום לתופעות דומות.

רק שלרוב הכאב מאבנים בדרכי השתן הוא בעל אופי עוויתי וחזק מאוד (לרוב מטופלים מדרגים אותו כ 10 מתוך 10)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית