אהלן חבר׳ה..
לפני שבועיים וחצי פירסמתי פה נושא שבו רשמתי שאני לא מצליח לעלות במשקל ובמסת שריר.
http://www.lbs.co.il/threads/43952/#post-549975
זה הסיפור שלי למי שלא מכיר.
בקיצור אחרי הכל החלטתי ללכת לדיאטן. (לבנאדם יש תואר באוניבריסטת ת״א של מדעי הרפואה ופיזיולוגיה או מה שזה לא יהיה)
הגעתי אליו, אמרתי לו מה נתונים שלי, הסברתי לו את המצב שאני בצבא ושאני לא עולה וכו׳.
לאחר מכן הוא עשה לי מדידות, 172 מטר, 66.4 קילו, 13% שומן.
הוא הגיע למסקנה שאני צריך לאכול 3100 קלוריות ביום ובנה לי תפריט.
אחרי שבועיים חזרתי לבדיקה אצלו, עליתי על המשקל וראינו שעליתי ב2.7 קילו!
שמחתי! ואז שאלתי את השאלה המוכרת ״כמה מתוכם הם מסת שריר?״
הוא עשה מדידות שוב והיה נורא מופתע ו״מתרגש״, הוא אמר שנשארתי 13% שומן ושהמסה הזו היא 2.7 של שריר.
עכשיו אני לא מטומטם, זה לא היה נשמע לי הגיוני בכלל.. כשאמרתי לו את זה הוא אמר ש״הגוף שלי החזיר את מה שהיה חסר לו בגלל שהייתי מתחת לממוצע משקל שלי שהוא 70)
בקיצור אני לא יודע מה אני עושה עכשיו, עליתי 2.7 קילו אבל אני לא יודע אם להמשיך בתוכנית תזונה הזו כי זה נראה מוגזם.
מה דעתכם? אפשרי לעלות כזו כמות? ועוד בלי אחוזי שומן?
לפני שבועיים וחצי פירסמתי פה נושא שבו רשמתי שאני לא מצליח לעלות במשקל ובמסת שריר.
http://www.lbs.co.il/threads/43952/#post-549975
זה הסיפור שלי למי שלא מכיר.
בקיצור אחרי הכל החלטתי ללכת לדיאטן. (לבנאדם יש תואר באוניבריסטת ת״א של מדעי הרפואה ופיזיולוגיה או מה שזה לא יהיה)
הגעתי אליו, אמרתי לו מה נתונים שלי, הסברתי לו את המצב שאני בצבא ושאני לא עולה וכו׳.
לאחר מכן הוא עשה לי מדידות, 172 מטר, 66.4 קילו, 13% שומן.
הוא הגיע למסקנה שאני צריך לאכול 3100 קלוריות ביום ובנה לי תפריט.
אחרי שבועיים חזרתי לבדיקה אצלו, עליתי על המשקל וראינו שעליתי ב2.7 קילו!
שמחתי! ואז שאלתי את השאלה המוכרת ״כמה מתוכם הם מסת שריר?״
הוא עשה מדידות שוב והיה נורא מופתע ו״מתרגש״, הוא אמר שנשארתי 13% שומן ושהמסה הזו היא 2.7 של שריר.
עכשיו אני לא מטומטם, זה לא היה נשמע לי הגיוני בכלל.. כשאמרתי לו את זה הוא אמר ש״הגוף שלי החזיר את מה שהיה חסר לו בגלל שהייתי מתחת לממוצע משקל שלי שהוא 70)
בקיצור אני לא יודע מה אני עושה עכשיו, עליתי 2.7 קילו אבל אני לא יודע אם להמשיך בתוכנית תזונה הזו כי זה נראה מוגזם.
מה דעתכם? אפשרי לעלות כזו כמות? ועוד בלי אחוזי שומן?