הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית

• פותח/ת השרשור עדי
  • פורסם בתאריך

עדי

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
EGO
איך התוכנית? חצי שנה במכון, חודשיים AB
A- לאנגים עם משקולות 3X12
פשיטת ברך 2X12
תאומים-מדרגה 2X20
לחיצת חזה בשכיבה עם משקולות בודדות 3X10
מכונה- פרפר 2X12
מוט W בישיבה 3X15
אלכסונים 2X12
בטן מכונה 3X15
B- פולי עליון 3X12
חתירה כנגד מכונה 2X12
הרחקת כתפיים בעמידה 3X12
יד אחורית פשיטת מרפקים 3X12
אלכסונים
בטן

• פותח/ת השרשור
למה שכתבתי בנושאים שצירפתי באותה תגובה שכתבתי שהתוכנית היא לא תוכנית. קרא אותם.
אני בת* קראתי ולא הבנתי מה הקשר, יש לי בתוכנית התקדמות וכל זה אבל שאלתי עליה

יש לי בתוכנית התקדמות וכל זה אבל שאלתי עליה
לא הבנת משהו. התקדמות היא לא חלק מ"וכל זה". התקדמות היא מה שהופך את התוכנית לטובה או גרועה.

http://www.lbs.co.il/threads/41717/#post-523291

...

התוכנית היא לא תוכנית כשמה שכתוב בתוכנית שלך זה תרגיל מספר סטים ומספר חזרות ללא התייחסות למשקל, כל כמה זמן הוא עולה, מה קורה כשנתקעים וכו' - זו לא תוכנית ומי שמבצע אותה זה מישהו שעושה פעילות גופנית, לא מתאמן

בקיצור, היא לא ממש תוכנית - וגם אם היא הייתה - היא לא טובה. קרא על SS בפורטל קילוגרם, זו התוכנית הכי טובה למתאמנים שיכולים להתקדם מאימון לאימון (ואם לא התאמנת כוח אף פעם - אתה יכול להתקדם מאימון לאימון, ולמשך תקופה ארוכה. זה בהגדרה נקרא "מתאמן מתחיל" - ללא תלות בכמה זמן הוא עושה פעילות גופנית כלשהי).

אם יש שאלות אתה מוזמן לשאול בדיון הזה,

בהצלחה.

9159espresso_spoons.jpg

אני לא ממש חושב שבהתאם למטרה שלההיא צריכה ישר לרוץ ולעשות SS. היא יכולה לקבל את מה שהיא רוצה גם מבלי להתאמץ וללמוד טכניקה של תהרגילים ולאכול אלפי קלוריות ביום, מה שרוב הנשים לא באמת רוצות לעשות.

אני אפילו אכליל ואומר שלרוב הנשים אין צורך בכלל לעשות SS כדי להתקדם/להשיג משהו מתוכנית אימונים וזה יהיה אפילו טיפשי מבחינתן לעשות תוכנית שכזו מאחר והן "רגישות" יותר לעלייה בשומן מגברים.

SS זה נחמד, אבל בטח שלא מתאים לכל אחד. לאחרונה אני אפילו סולד מ SS לגברים, זה פשוט תלוי מאוד מי עומד מולי. אם זה מתבגר או אדם בשנות ה-20 לחייו, סביר להניח שאתן לו SS או מתכונת דומה לכך. אם זה מישהו אחר, אחשוב פעמיים לפני שאתן לו תוכנית שכזו מסיבות רבות, בין היתר כמות האוכל שיש לאכול בתוכנית שכזו ובכללי כמות ההשקעה שצריך לשים בתוכנית שכזו שלרוב האנשים שעובדים ומנהלים חיי משפחה או חיים בכללי זה לא מתאים.

עדי - מה המטרה שלך? אם זה לרדת במשקל/להתחטב אז הייתי מוריד סטים/תרגילים ובכללי חזרות. יש בפורטל מאמרים תוכניות חיטוב לדוגמה:
http://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/

אני לא ממש חושב שבהתאם למטרה שלההיא צריכה ישר לרוץ ולעשות SS. היא יכולה לקבל את מה שהיא רוצה גם מבלי להתאמץ וללמוד טכניקה של תהרגילים ולאכול אלפי קלוריות ביום, מה שרוב הנשים לא באמת רוצות לעשות.

אני אפילו אכליל ואומר שלרוב הנשים אין צורך בכלל לעשות SS כדי להתקדם/להשיג משהו מתוכנית אימונים וזה יהיה אפילו טיפשי מבחינתן לעשות תוכנית שכזו מאחר והן "רגישות" יותר לעלייה בשומן מגברים.

SS זה נחמד, אבל בטח שלא מתאים לכל אחד. לאחרונה אני אפילו סולד מ SS לגברים, זה פשוט תלוי מאוד מי עומד מולי. אם זה מתבגר או אדם בשנות ה-20 לחייו, סביר להניח שאתן לו SS או מתכונת דומה לכך. אם זה מישהו אחר, אחשוב פעמיים לפני שאתן לו תוכנית שכזו מסיבות רבות, בין היתר כמות האוכל שיש לאכול בתוכנית שכזו ובכללי כמות ההשקעה שצריך לשים בתוכנית שכזו שלרוב האנשים שעובדים ומנהלים חיי משפחה או חיים בכללי זה לא מתאים.

עדי - מה המטרה שלך? אם זה לרדת במשקל/להתחטב אז הייתי מוריד סטים/תרגילים ובכללי חזרות. יש בפורטל מאמרים תוכניות חיטוב לדוגמה:
לא חסר אנשים שעובדים ויש להם משפחות ועושים SS אבל אתה צודק 80% מהאנשים שעושים SS יעשו אותה לא טוב (כולל אותי) ולא ישקיעו מספיק ולא יתנו מספיק כי זה תוכנית מאוד מאוד קשה ואז לתכנית יוצאת שם רע , זה למה אני אף פעם לא ממליץ אותה לאנשים כי מי שבאמת השקיע כנראה נתקל מתישהו איפשהו ב-SS ואם הוא רוצה הוא מקבל הכוונה ועזרה ואם לא ABCDEFGH הרבה יותר מתאים לו כי זה קל.

איזה קטע. יצאתי קצת דביל, לא שמתי לב שאת אישה. כשכתבת שאת בת, משום מה חשבתי שכתבת שאת בת"א אז חשבתי שאת מהפלאפון ולא יכולה להכנס לקישורים או משהו בסגנון.
😵

• פותח/ת השרשור

המטרה שלי היא מסת שריר
איזה קטע. יצאתי קצת דביל, לא שמתי לב שאת אישה. כשכתבת שאת בת, משום מה חשבתי שכתבת שאת בת"א אז חשבתי שאת מהפלאפון ולא יכולה להכנס לקישורים או משהו בסגנון.
😵
חחחחח בקטנה

😵

גם אל תשכח את האוואטר של ונוס שנותן רמז קל 😃

המטרה שלי היא מסת שריר
חחחחח בקטנה
המטרה היא מסת שריר לספורט מסוים?
עיצוב הגוף (גוף ויזואלית יפה יותר) או התחזקות (כוח, מסת שריר)

ונתונים כללים יעזרו
גובה משקל נסיון ספורטיבי

• פותח/ת השרשור
המטרה היא מסת שריר לספורט מסוים?
עיצוב הגוף (גוף ויזואלית יפה יותר) או התחזקות (כוח, מסת שריר)

ונתונים כללים יעזרו
גובה משקל נסיון ספורטיבי
מסת שריר לכוח חח "להתנפח" גובה 164 משקל 51

פעם ראשונה שלך בחדר כושר / מסגרת אימונים ?
יודעת לבצע תרגילים בסיסים עם מוט (סקוואט, דדליפט, פרס, בנצ׳ פרס)?

מתוך רצון לשיפור בענף ספורט מסויים, או בלי קשר כי זה מה שאת רוצה? (זה לא נפוץ בקרב נשים - אלה שלא ספורטאיות)
בנוסף, מה הגיל שלך?

בכל אופן, יצא במקרה שהתוכנית שהמלצתי לך עליה היא האידיאלית למטרה שלך - אבל את תוכלי להתקדם בה פחות מגברים, זה אומר שכנראה תתקדמי בקצב יותר אטי תוך זמן לא ארוך (תלוי בהרבה פרמטרים). בנוסף, מבחינת תזונה - אין צורך לעלות במשקל בקצב מהיר, אפשר גם לאט - זה יאט גם את ההתקדמות בכוח, אבל בכל מקרה היא לא תהיה סופר-מהירה כמו אצל גברים שאוכלים 4000 קל' ביום, פשוט כי יש הבדל בין המינים, זה המצב. בכל מקרה היא תעשה את העבודה כנראה יותר טוב מכל שאר התוכניות.

• פותח/ת השרשור
מתוך רצון לשיפור בענף ספורט מסויים, או בלי קשר כי זה מה שאת רוצה? (זה לא נפוץ בקרב נשים - אלה שלא ספורטאיות)
בנוסף, מה הגיל שלך?

בכל אופן, יצא במקרה שהתוכנית שהמלצתי לך עליה היא האידיאלית למטרה שלך - אבל את תוכלי להתקדם בה פחות מגברים, זה אומר שכנראה תתקדמי בקצב יותר אטי תוך זמן לא ארוך (תלוי בהרבה פרמטרים). בנוסף, מבחינת תזונה - אין צורך לעלות במשקל בקצב מהיר, אפשר גם לאט - זה יאט גם את ההתקדמות בכוח, אבל בכל מקרה היא לא תהיה סופר-מהירה כמו אצל גברים שאוכלים 4000 קל' ביום, פשוט כי יש הבדל בין המינים, זה המצב. בכל מקרה היא תעשה את העבודה כנראה יותר טוב מכל שאר התוכניות.
לא קשור לשום ענף... 17

אני מתעלק על האשכול (תסלחי לי בבקשה עדי)
איך אמורה להיראות תוכנית אצל נשים ? (סטים חזרות תרגילים ובעיקר תזונה וקצב התקדמות)
@Beast and cheat או @Moshe

אני מתעלק על האשכול (תסלחי לי בבקשה עדי)
איך אמורה להיראות תוכנית אצל נשים ? (סטים חזרות תרגילים ובעיקר תזונה וקצב התקדמות)
@Beast and cheat או @Moshe
אותו דבר בהתחלה, ולמשוך את זה כמה שאפשר - אבל יהיה אפשר פחות.
מבחינת תזונה, תלוי מה המטרה - המטרה של רוב הנשים היא דווקא לא לגדול במיוחד (והן גם ככה לא ממש מסוגלות לזה בלי התערבות חיצונית), ככה שהיא תהיה עם פלוס קלורי קטן יותר, אם בכלל.
זה גם תלוי מאוד במצב ההתחלתי שלה - נערה בת 18 צעירה, רזה ו"אתלטית" היא לא אותו דבר כמו אישה בת 45 עם 40 קילו עודפים, מן הסתם...

אותו דבר בהתחלה, ולמשוך את זה כמה שאפשר - אבל יהיה אפשר פחות.
מבחינת תזונה, תלוי מה המטרה - המטרה של רוב הנשים היא דווקא לא לגדול במיוחד (והן גם ככה לא ממש מסוגלות לזה בלי התערבות חיצונית), ככה שהיא תהיה עם פלוס קלורי קטן יותר, אם בכלל.
זה גם תלוי מאוד במצב ההתחלתי שלה - נערה בת 18 צעירה, רזה ו"אתלטית" היא לא אותו דבר כמו אישה בת 45 עם 40 קילו עודפים, מן הסתם...
אז נגיד לתת לבחורה לעשות SS ושתאכל כמו שהיא רוצה (או כמו שהיא אכלה עד עכשיו) ומה יקרה אז ? ולאן להמשיך משם ?
איך תוכנית נורמלית לבחורה צריכה להראות לדעתך ?

Back
למעלה תחתית