הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אמור להראות חימום בדדליפט?

• פותח/ת השרשור rampo
  • פורסם בתאריך

rampo

משתמש מתחיל
197
0
נק' מוניטין:
0
197
0
בסקוואט , באנץ' וכו' אין לי בעיה כי אני יכול להתחיל ממוט רק.
אבל בדדליפט אני לא חושב שאני יוכל לעבוד עם פלטות קטנות מ 20 וכרגע אני מתחיל את החימום מפלטה של 20 כל צד
אז החימום שלי הוא כזה בערך
מתחיל ב 57.5
ומעלה באיזה 4 - 5 קילו כל סט עד שמגיע בערך לסט עבודה שנגיד עכשיו הוא אמור להיות 90
זה לא פוגע בסט עבודה לעבוד ככה על משקלים?

החימום בדדליפט (בSS לפחות) לא קריטי כי אתה מגיע מחומם כבר מהסקוואט , ככה שאפשרי לעשות סט עם 60 קילו ולגשת לעבודה ...

זה לא קריטי, אתה כבר מגיע חם - ולכן סט ראשון עם 60 קילו כשמשקל העבודה שלך הוא 90 לא אמור להיות בעייתי. בכל אופן, בד"כ בחדרי כושר יש גם פלטות של 10 בקוטר סטנדרטי למשיכות מהריצפה, אבל אם אין ואתה ממש רוצה להתחיל חימום במשקל נמוך יותר אתה יכול לשים פלטה של 10 בכל צד ומתחתיה לשים הגבהה כלשהי שתהיה בערך זהה לגובה הסטנדרטי (לשים על פלטה או משהו כזה, תאלתר).

• פותח/ת השרשור
זה לא קריטי, אתה כבר מגיע חם - ולכן סט ראשון עם 60 קילו כשמשקל העבודה שלך הוא 90 לא אמור להיות בעייתי. בכל אופן, בד"כ בחדרי כושר יש גם פלטות של 10 בקוטר סטנדרטי למשיכות מהריצפה, אבל אם אין ואתה ממש רוצה להתחיל חימום במשקל נמוך יותר אתה יכול לשים פלטה של 10 בכל צד ומתחתיה לשים הגבהה כלשהי שתהיה בערך זהה לגובה הסטנדרטי (לשים על פלטה או משהו כזה, תאלתר).
אני אעבוד עם הפלטות של ה 20 כי אין לי 10 בקוטר מתאים.
בקיצור סט אחד של 60 ל 5 חזרות ואז סט עבודה נכון?
וכשאני עולה במשקלים להעלות קצת את הסט חימום?

ויכול להיות שהחימום שאני עושה כרגע של איזה 3 סטים חימום פוגע לי בסט עבודה?
כי אימון קודם סגרתי רק 4 חזרות וזה נראה לי די מוזר ..

אני אעבוד עם הפלטות של ה 20 כי אין לי 10 בקוטר מתאים.
בקיצור סט אחד של 60 ל 5 חזרות ואז סט עבודה נכון?
וכשאני עולה במשקלים להעלות קצת את הסט חימום?

ויכול להיות שהחימום שאני עושה כרגע של איזה 3 סטים חימום פוגע לי בסט עבודה?
כי אימון קודם סגרתי רק 4 חזרות וזה נראה לי די מוזר ..
החימום אמור להכין אותך לסט העבודה, מבלי לפגוע בו. רוב האנשים מוצאים את זה נוח מאוד לפני סט של חמישייה כבדה - לעשות חזרה אחת עם טכניקה "מושלמת" כאשר המשקל הוא 90%. ככה שבמקרה שלך הייתי עושה 3-5 חזרות עם 60 קילו, שתי חזרות עם 70, חזרה עם 80-82.5 ואז את סט העבודה עם 90 קילו (אחרי שנחת כמה שצריך לפניו, כמובן).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית