הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ויכוח בין כמה מאמני כושר

• פותח/ת השרשור nion
  • פורסם בתאריך

nion

משתמש פעיל
340
6
נק' מוניטין:
3
340
6
אני כרגע נמצא בתקופת מסה , כחודשיים בערך.

עשיתי חיטוב של חודשיים בערך ( הייתי די שמן , היום בערך על 12-14 אחוז שומן )
התחלתי מסה מאז , ואני מתקדם די יפה , אוכל כמובן בצורה נקייה ,

אני רוצה עיצוב הגוף ,, מאשר לגדול יותר מידי , אלא מסה יפה , עם חיטוב עם אחוז שומן נמוך (8-9% )

בכל מקרה אני רוצה עד מרץ הקרוב לעשות מסה אכזרית בכל הכוח , וממרץ , 3 3 וחצי חודשים לעשות חיטוב .

המאמנים אומרים שזה לא טוב , חלק אומרים שכן .
חלק אמרו לעשות 3 מסה חודש חיטוב , חלק 4 חודש מסה 2 חודש חיטוב , ווכ"ו

ויכוח שני -

במהלך האימונים , חלק מהמאמנים אומרים שצריך 4 תרגילים של שריר גדול , 3 לקטן ,
חלק אומרים 3 לשריר גדול , 2 לקטן .

ההכרעה עוברת אליכם - מה אתם אומרים ? 😃

אתה מחליט מתי אתה עוצר את המסה ונכנס לחיטוב, זה הגוף שלך ואתה מחליט מתי מיצית את המסה
כנ''ל חיטוב

לגבי הויכוח הראשון, אני לא רואה סיבה לעשות 3 חודשים מסה ואז חודש חיטוב או 4 חודשים מסה ואז חודשיים חיטוב... תמשוך כמה שיותר זמן במסה... תעלה ככה הכי הרבה במסת שריר
לגבי הדבר השני, תעשה תרגילים מורכבים (תרגילי בסיס), ועזוב אותך מהחלוקות של שריר גדול וקטן...

השאלה הראשונה תלויה בך, אם אתה עולה יפה וממשיך להיות עם אחוזים נמוכים, אז תמשיך עד שתתקע, או עד שתשמין 🍽️🥹
בקשר לשאלה השנייה מה הפיצול שאתה עובד בו?

• פותח/ת השרשור
למה הם אומרים לך שזה לא טוב?
מה הטענה שלהם?

אומרים שאני אראה ירידה במשקל , וככה ירידה במסת שריר בחיטוב הארוך ..

השאלה הראשונה תלויה בך, אם אתה עולה יפה וממשיך להיות עם אחוזים נמוכים, אז תמשיך עד שתתקע, או עד שתשמין 🍽️🥹
בקשר לשאלה השנייה מה הפיצול שאתה עובד בו?

AB 4 פעמים בשבוע ..

AB 4 פעמים בשבוע ..

אם ככה, אז לפי דעתי לך ה-3 לגדול ו-2 לקטן.
רוב האנשים שעושים פיצולים גדולים יותר, כלומר עובדים חלק גוף פעם בשבוע עושים 4 3, אז אם אתה עובד פעמיים
לדעתי מספיק לך ה-3 ו-2 כדי להימנע כמה שיותר מאימון יתר ומפציעות.

אומרים שאני אראה ירידה במשקל , וככה ירידה במסת שריר בחיטוב הארוך ..

AB 4 פעמים בשבוע ..
תשמע שאלת פה שאלה אינדוודואלית לחלוטין.. אין לי מושג מה לעשות לך
זה תלוי מתי אתה מרוצה מהתוצאות

לגבי הראשונה , אני מסכים עם מה שאמרו פה , תעשה מסה כמה שאתה יכול יותר (המטרה הרי הגדלת מסת שריר) , ברגע שאתה לא מרוצה מהשומן שנדבק לך במסה דבר שיכול לקרוא בכול זמן נתון (תלוי בתזונה שלך) תעשה חיטוב .

בקשר למספר התרגילים לכול שריר , אני חוזר על מה שאמרו פה , תדבוק לתרגילים מורכבים כמה שאתה יכול.
שריר קטן בעיקרון רק אמור לסייע לך בתרגילים המורכבים (יד קדמית בגב , יד אחורית בחזה וכתפיים לדוגמא) ולא להפך, לכן אל תשקיע בזה יותר מידי מחשבה (שריר קטן מספיק 2-4 סטים) .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית