עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכל טוב ויפה, חוץ מדבר אחד: אורז בסמטי הוא אורז לבן עם ערך גליקמי נמוך יותר מזה של אורז מלא.תימנע מלחם קורנפלקס ואורז לבן,
הכל טוב ויפה, חוץ מדבר אחד: אורז בסמטי הוא אורז לבן עם ערך גליקמי נמוך יותר מזה של אורז מלא.
אני חושב שאתה טועה יהושע, יתכן כי אורז בסמטי מלא הוא בעל ערך גליקמי נמוך יותר מאורז מלא אחר, אך לא אורז בסמטי לבן.
ראה, למשל, כאן או בכל אתר שמפרסם ערכים גליקמיים (ממילא רובם מעתיקים אחד מהשני)אני חושב שאתה טועה יהושע, יתכן כי אורז בסמטי מלא הוא בעל ערך גליקמי נמוך יותר מאורז מלא אחר, אך לא אורז בסמטי לבן.
!יהושע60 לעולם לא טועה
צפה בקובץ המצורף 12251
ראה, למשל, כאן או בכל אתר שמפרסם ערכים גליקמיים (ממילא רובם מעתיקים אחד מהשני) !
אכן, ההפרשים לא גדולים ולא ברור לאיזה כיוון. במצב הזה, לי אין שום התלבטות: אני אוכל אורז בסמטי טעים וקל להכנה, ומוסיף סיבים וויטמינים מכמה ירקות מבושלים או מאודים.הדיון לא כזה קריטי, ההפרשים זניחים בכל מדד.
שאלה לרון ולשאר מומחי הפורום. אז ככה שמעתי בעצת רון ובסוף החלטתי להשתמש באבקת חלבון ולא בגיינר רכשתי את החלבון סופר אפקט שהיא אבקה כשרה כי מאוד חשוב לי כל הקטע של הכשרות עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול אחרי אימון לקחת שתי מנות של החלבון בנוסף לקוטג ולטונה בשביל לתת בום של 100 גרם חלבון לשריר ישר אחרי אימון ואת ההפרש אני ישלים בחזה עוף בצהריים תודה רבה רק להזכיר שבמנה דל אבקה 25 גרם חלבון