הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פאוורקלין לביקורת

זה נראה טוב, אבל את הבעיות נראה כשהמשקל יהיה יותר כבד. כשזה יהיה יותר כבד אתה תצטרך יותר לחשוב על להאיץ את המוט כל הזמן. תמשיך להתקדם בתוכנית 😃

• פותח/ת השרשור
זה נראה טוב, אבל את הבעיות נראה כשהמשקל יהיה יותר כבד. כשזה יהיה יותר כבד אתה תצטרך יותר לחשוב על להאיץ את המוט כל הזמן. תמשיך להתקדם בתוכנית 😃

אני מניח שאתה מתכוון שאצטרך לנתק את המוט מהרצפה כמה שיותר מהר , באימונים הראשונים של התוכנית ( SS ) לא עשיתי את זה , כי זה הוציא אותי מריכוז בשלב של משיכת הקלין, אבל אימון הבא של קלין אני כבר ינתק את המוט הכי מהר שאפשר, מאמין שזה כבר לא ידפוק לי את המשיכה, בכל מקרה אני יעלה שוב לביקורת, ותודה

לא רע בכלל . כל הכבוד. 3 דברים יש לי בשבילך כפידבק:
1. השראג בטרפזים - תאריך את המשך שלו, אתה משחרר מאד מוקדם את הטרפזים ועובר להעמסה של המוט - תמשוך ותשאיר את הכיווץ כמה שאפשר זה יתן לך עוד טיפה זמן להכנס מתחת למוט ואתה תראה מיד עליה מורגשת במשקל. כשאני עשיתי את השינוי הזה בפעם ראשונה נתקל לי המוט בסנטר מרוב שזה מוסיף כוח.
2. המרפקים שלך בסיום צריכים להיות גבוהים יותר - למעלה וקדימה יותר - זה אומר שהמוט הועמס למקום הנכון - השקע שיוצרים הדלטואיד הקדמי והקלביקולה. זה נהיה יותר ויותר משמעותי עם כמה שאתה יורד יותר נמוך לקבל את המוט עם משקלים גבוהים יותר (זה משמעותי מאד בשביל החזרה לעמידה) אז כדאי שתתאמן על זה כבר מעכשיו.
3. התנועה שלך "סובלת" ממעין עצירה/האטה קצת אחרי שהמוט עובר את הברך - תתאמן על להחליק את זה, התנועה צריכה להיות המשכית ואחידה לאורך כל התנועה, המהירות צריכה להתגבר עם כמה שהמוט מטפס גבוה יותר. אם בראש שלך התנועה מחולקת ל2 שלבים (כי לפעמים מלמדים את זה ככה - דדליפט שממשיך לשראג וכאלה) תשכח את זה - זה טוב להתחלה, להבנה, אבל זה לא יעיל - למה לאבד מהירות שכבר צברת? תשכח את זה ותכניס לך לראש שזו תנועה אחת המשכית ומאיצה.
אגב - התנועה מתחילה לאט... ל-א-ט... לא צריך (ובמשקלים כבדים - אי אשפר) לנתק את המוט במהירות. יותר מזה - אחד העקרונות החשובים בתנועה הזאת היא ההאצה לתוך התפרצות - אם אתה מתחיל מהר - אין לך איך להאיץ... עד שהמוט עובר את הברך התנועה היא מבוקרת ואיטית יחסית להמשך. ההתפרצות מגיעה אח"כ, אחרי שהמוט הגיע לכמעט אמצע הירך
תמשיך ככה. בהצלחה 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא רע בכלל . כל הכבוד. 3 דברים יש לי בשבילך כפידבק:
1. השראג בטרפזים - תאריך את המשך שלו, אתה משחרר מאד מוקדם את הטרפזים ועובר להעמסה של המוט - תמשוך ותשאיר את הכיווץ כמה שאפשר זה יתן לך עוד טיפה זמן להכנס מתחת למוט ואתה תראה מיד עליה מורגשת במשקל. כשאני עשיתי את השינוי הזה בפעם ראשונה נתקל לי המוט בסנטר מרוב שזה מוסיף כוח.
2. המרפקים שלך בסיום צריכים להיות גבוהים יותר - למעלה וקדימה יותר - זה אומר שהמוט הועמס למקום הנכון - השקע שיוצרים הדלטואיד הקדמי והקלביקולה. זה נהיה יותר ויותר משמעותי עם כמה שאתה יורד יותר נמוך לקבל את המוט עם משקלים גבוהים יותר (זה משמעותי מאד בשביל החזרה לעמידה) אז כדאי שתתאמן על זה כבר מעכשיו.
3. התנועה שלך "סובלת" ממעין עצירה/האטה קצת אחרי שהמוט עובר את הברך - תתאמן על להחליק את זה, התנועה צריכה להיות המשכית ואחידה לאורך כל התנועה, המהירות צריכה להתגבר עם כמה שהמוט מטפס גבוה יותר. אם בראש שלך התנועה מחולקת ל2 שלבים (כי לפעמים מלמדים את זה ככה - דדליפט שממשיך לשראג וכאלה) תשכח את זה - זה טוב להתחלה, להבנה, אבל זה לא יעיל - למה לאבד מהירות שכבר צברת? תשכח את זה ותכניס לך לראש שזו תנועה אחת המשכית ומאיצה.
אגב - התנועה מתחילה לאט... ל-א-ט... לא צריך (ובמשקלים כבדים - אי אשפר) לנתק את המוט במהירות. יותר מזה - אחד העקרונות החשובים בתנועה הזאת היא ההאצה לתוך התפרצות - אם אתה מתחיל מהר - אין לך איך להאיץ... עד שהמוט עובר את הברך התנועה היא מבוקרת ואיטית יחסית להמשך. ההתפרצות מגיעה אח"כ, אחרי שהמוט הגיע לכמעט אמצע הירך
תמשיך ככה. בהצלחה 😃

תודה מעריך מאוד את הפידבק, אני כרגע עוד דיי בהתחלה של SS אבל ניסיון יש לי (בעבר כבר עשיתי SS +לינארית + טקסס , אבל התגייסתי ובמשך כמעט שנה לא היו לי תנאים טובים בצבא אז איבדתי הרבה, אבל עכשיו מתחיל מהתחלה ומחזיר את הבסיס) טוב אז חזרה לתרגיל , ניסיון בפאוורקלין אין לי הרבה, כי אף פעם לא שילבתי אותו בתוכניות שעשיתי לפני הצבא, אבל לגביי הטרפזים זה לא ממש פשוט להשאיר עוד את הכיווץ במשקלים האלה , כי כמו שציינתי אני דיי בהתחלה של התוכנית והמשקל היה רק 57.5 ק"ג , אבל אקח לתשומת ליבי במיוחד שהמשקלים יתחילו להיות מאתגרים , וכמובן תודה על שאר העצות , מודה לכם מאוד 😃

זה לשלבים הרבה, אבל הרבה יותר מתקדמים.

התנועה שלך "סובלת" ממעין עצירה/האטה קצת אחרי שהמוט עובר את הברך - תתאמן על להחליק את זה, התנועה צריכה להיות המשכית ואחידה לאורך כל התנועה, המהירות צריכה להתגבר עם כמה שהמוט מטפס גבוה יותר. אם בראש שלך התנועה מחולקת ל2 שלבים (כי לפעמים מלמדים את זה ככה - דדליפט שממשיך לשראג וכאלה) תשכח את זה - זה טוב להתחלה, להבנה, אבל זה לא יעיל - למה לאבד מהירות שכבר צברת?
התנועה מתחילה לאט... ל-א-ט... לא צריך (ובמשקלים כבדים - אי אשפר) לנתק את המוט במהירות.
אתה סותר את עצמך \:

בכל אופן, בהתחלה מושכים את הדדליפט יחסית לאט על מנת ללמוד ולבצע את המשיכה השנייה בטכניקה אידיאלית, אבל מאוחר יותר גם הדדליפט צריך להמשך מהר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית