ייעוץ דדליפט בסמיט משין כמוצא אחרון

NoseBleed

משתמש פעיל
386
98
נק' מוניטין:
177
386
98
יכול ליהיות שאני ימצא את עצמי במצב שאין לי אפשרות לעשות דדליפט חופשי , דדליפט בסמית משין תופס ?
כמוצא אחרון

Hell no!
3ow41x.jpg

אני יכול להגיד לך שלצערי הרב אני נאלץ לעשות סקואט בסמית וזה נורא!

לא רוצה אפילו לחשוב מזה לעשות בחרא הזה דד ליפט

אני יכול להגיד לך שלצערי הרב אני נאלץ לעשות סקואט בסמית וזה נורא!

לא רוצה אפילו לחשוב מזה לעשות בחרא הזה דד ליפט
לעשות בזה סקוואט לא פחות גרוע אם לא יותר מדדליפט

לעשות בזה סקוואט לא פחות גרוע אם לא יותר מדדליפט

מסכים לחלוטין וגם רשמתי את זה.
הבעיה שאין לנו כלוב בחדר"כ (בית הלוחם) וסקוואט דיי צריך משהו שיאבטח אותך וגם אין לי באמת דרך להרים מוט של 110-120 קילו מהריצפה עד הכתפיים :(

בדד ליפט עוד ניתן לאלתר ולהסתדר...

לגבי סקוואט בסמית' - חד משמעית לא, עדיף לעבור חד"כ/לשים את המוט על המקבילים/קלין & ג'רק/פרונט סקוואט עם דאמבלים/לג פרס.

לגבי דדליפט בסמית' - פעם ראשונה שאני שומע את השאלה הזו, אין לך מוט בחד"כ? לא מרשים לך לשים אותו על הרצפה?

הבן אדם אומר שאין לו ברירה אחרת וכולכם קופצים. אם השאלה היא לא לעשות בכלל או לעשות בסמיט התשובה ברורה מאליו- לעשות

לא רוצים צ'יקן לגס לא?
טעות מרה בפיך ואני אומר את זה בתור אחד שעשה בידיוק את הטעות הזאת (גם סקוואט וגם דדליפט בסמיט) מחוסר בררה ורק פציעות (אומנם קלות) זה גרם לי.

• פותח/ת השרשור
לגבי סקוואט בסמית' - חד משמעית לא, עדיף לעבור חד"כ/לשים את המוט על המקבילים/קלין & ג'רק/פרונט סקוואט עם דאמבלים/לג פרס.

לגבי דדליפט בסמית' - פעם ראשונה שאני שומע את השאלה הזו, אין לך מוט בחד"כ? לא מרשים לך לשים אותו על הרצפה?
המכון ממש קטן ובשביל לעשות דדליפט צריך להעיף חצי מכון ובשעות העומס זה לא אפשרים ש30 ילדים מפמפמים יד קידמית מול המראה
אגב סקוואט אני כן יכול לעשות

המכון ממש קטן ובשביל לעשות דדליפט צריך להעיף חצי מכון ובשעות העומס זה לא אפשרים ש30 ילדים מפמפמים יד קידמית מול המראה

אם יש מקום לשלושים ילדים, יש מקום לדדליפט, תגיע בשעות לא עמוסות.
דרך אגב, דדליפט לא צורך יותר מקום מסקוואט.

פשוט שים את המוט על הריצפה ותרים אותו. אם מישהו נתקל בך - תעיר לו.
זה מקום שלך בדיוק כמו שזה מקום שלהם.

לגבי הסקוואט בסמית'
אני אחרי פציעה מאוד ארוכה בברך של כמעט שנה, והייתי שלושה חודשים אחרונים בפיזיותרפיה עם פיזיותרפיסט מומחה לספורטאים צעירים, והבעיה עברה כמעט לחלוטין,
בחודש האחרון חזרתי לאןמ רגליים והוא אמר לי לעשות בסמית' ולא סקוואט רגיל, אני כבר ב120 ל8...
איך אתם מסבירים את זה? עובדה שהוא מומחה ובאים אליו המון ספורטאים ועובדה שהבעיה שלי נפתרה

תעשה מה שאני עושה בבסיס שלי, מניח מזרן או משהו גדול במקום נוח לדדליפט,
וכשמגיע הזמן לדדליפט אני מעיף את זה ומניח את המוט במקום,
צועק על כל מי שמסביב שיעוף ומתחיל חימום.

מניח-מעיף-צועק נורא פשוט

לגבי הסקוואט בסמית'
אני אחרי פציעה מאוד ארוכה בברך של כמעט שנה, והייתי שלושה חודשים אחרונים בפיזיותרפיה עם פיזיותרפיסט מומחה לספורטאים צעירים, והבעיה עברה כמעט לחלוטין,
בחודש האחרון חזרתי לאןמ רגליים והוא אמר לי לעשות בסמית' ולא סקוואט רגיל, אני כבר ב120 ל8...
איך אתם מסבירים את זה? עובדה שהוא מומחה ובאים אליו המון ספורטאים ועובדה שהבעיה שלי נפתרה
איך אתה מסביר את זה שכל ספר של מאמן עם שם עולמי כולל סקוואט חופשי ולא בסמיט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית