עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לעשות בזה סקוואט לא פחות גרוע אם לא יותר מדדליפטאני יכול להגיד לך שלצערי הרב אני נאלץ לעשות סקואט בסמית וזה נורא!
לא רוצה אפילו לחשוב מזה לעשות בחרא הזה דד ליפט
לעשות בזה סקוואט לא פחות גרוע אם לא יותר מדדליפט
טעות מרה בפיך ואני אומר את זה בתור אחד שעשה בידיוק את הטעות הזאת (גם סקוואט וגם דדליפט בסמיט) מחוסר בררה ורק פציעות (אומנם קלות) זה גרם לי.הבן אדם אומר שאין לו ברירה אחרת וכולכם קופצים. אם השאלה היא לא לעשות בכלל או לעשות בסמיט התשובה ברורה מאליו- לעשות
לא רוצים צ'יקן לגס לא?
המכון ממש קטן ובשביל לעשות דדליפט צריך להעיף חצי מכון ובשעות העומס זה לא אפשרים ש30 ילדים מפמפמים יד קידמית מול המראהלגבי סקוואט בסמית' - חד משמעית לא, עדיף לעבור חד"כ/לשים את המוט על המקבילים/קלין & ג'רק/פרונט סקוואט עם דאמבלים/לג פרס.
לגבי דדליפט בסמית' - פעם ראשונה שאני שומע את השאלה הזו, אין לך מוט בחד"כ? לא מרשים לך לשים אותו על הרצפה?
המכון ממש קטן ובשביל לעשות דדליפט צריך להעיף חצי מכון ובשעות העומס זה לא אפשרים ש30 ילדים מפמפמים יד קידמית מול המראה
אגב סקוואט אני כן יכול לעשות
פשוט שים את המוט על הריצפה ותרים אותו. אם מישהו נתקל בך - תעיר לו.המכון ממש קטן ובשביל לעשות דדליפט צריך להעיף חצי מכון ובשעות העומס זה לא אפשרים ש30 ילדים מפמפמים יד קידמית מול המראה
אגב סקוואט אני כן יכול לעשות
איך אתה מסביר את זה שכל ספר של מאמן עם שם עולמי כולל סקוואט חופשי ולא בסמיט?לגבי הסקוואט בסמית'
אני אחרי פציעה מאוד ארוכה בברך של כמעט שנה, והייתי שלושה חודשים אחרונים בפיזיותרפיה עם פיזיותרפיסט מומחה לספורטאים צעירים, והבעיה עברה כמעט לחלוטין,
בחודש האחרון חזרתי לאןמ רגליים והוא אמר לי לעשות בסמית' ולא סקוואט רגיל, אני כבר ב120 ל8...
איך אתם מסבירים את זה? עובדה שהוא מומחה ובאים אליו המון ספורטאים ועובדה שהבעיה שלי נפתרה