הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני אוהב דמבלים ורודים

הרגע הגיעו תוצאות של האולטראסאונד...
אין שום אבחנה של בקע או כל דבר אחר (בלוטות לימפה מוגדלות, הצטברות נוזלים באיזור)
כנראה שגם אצלי זה איליופסואס בלי קשר, הגיעו לי נעלי סלומון שהזמנתי לפני 70 ימים !!!@!! אבל לפחות הגיעו... נעלי ריצה..
בלי קשר יש חנות קרוב לבית שלי שמוכרת אולסטאר ב-100 שקל ומגיע להם מלאי של נעלי גבוהות בימים הקרובים אז אני ילך לקנות... (כרגע יש להם רק נמוכות)
1476348_10202380194653483_632780714_n.jpg

אחלה נעל הספיד קרוס3 , הבעיה היא שחבר שלי אומר שבעיה לרוץ איתם באספלט ועדין רק לרוץ איתה בשטח. בכל מקרה יש עליה ביקורות מעולות מבחינת נוחות וכו'... ואגב אפשר להשיג אותה בארץ ב300 ש"ח לא יודע כמה היא עלתה לך
אבל תתחדש היא גם יפה רצח

אחלה נעל הספיד קרוס3 , הבעיה היא שחבר שלי אומר שבעיה לרוץ איתם באספלט ועדין רק לרוץ איתה בשטח. בכל מקרה יש עליה ביקורות מעולות מבחינת נוחות וכו'... ואגב אפשר להשיג אותה בארץ ב300 ש"ח לא יודע כמה היא עלתה לך
אבל תתחדש היא גם יפה רצח
40 דולר חחח
תודה אחי דרך אגב, אני מתלבט אם לקנות אולסטאר גבוהות או נמוכות... מה אומרים?

סקוואט 110* 10,9,7 - בשני סטים האחרונים היו כאבים גב, ננסה אימון הבא עם חגורה, אם עדיין יכאב אלך לרופא
דדליפט רומני 100*10*3, חייב רצועות יד, @RussianHotGirl אתה שולח בסוף? אני צריך לדעת כי אם לא אני חייב להזמין

סקוואט 110* 10,9,7 - בשני סטים האחרונים היו כאבים גב, ננסה אימון הבא עם חגורה, אם עדיין יכאב אלך לרופא
דדליפט רומני 100*10*3, חייב רצועות יד, @RussianHotGirl אתה שולח בסוף? אני צריך לדעת כי אם לא אני חייב להזמין
רציתי היום לא מצאתי מעטפה
כנראה מחר אני אשלח אחרי האימון....

מה, למה הפלטות לא נוגעות ברצפה?
כי כל הרעיון בתרגיל זה להגיע למתיחה מלאה של ההאמסטרינג כששם המוט עוצר, ומהמתיחה המלאה פושטים חזרה את הגב... ההמסטרינג אמור לעצור את המוט ולא הרצפה...
בעיקרון, ככל שאתה יותר גמיש אתה אמור לרדת עוד יותר למטה, ויש אנשים (בעיקר בנות) שאפילו יצליחו להגיע עם הפלטות עד הרצפה, אבל גם לזה יש פתרון, ופשוט מיישרים עוד את הברכיים...
יש הרבה ווריאציות לתרגיל, לדעתי הנכונה זה שהמוט בכל מקרה מגיע כמעט עד הסוף למטה (להרוויח את כל התנועה) והמשתנה היחיד זה הכפיפה בברכיים לפי רמת הגמישות של המתאמן...

עשיתי היום סקוואט 120 לחמישיות עם חגורה. היה קליל ולא היו כאבים בגב... קיצצתי משמעותית את העומק ואני כרגע שובר מקביל בצורה מאוד מינימלית....ממשיך להתקדם נקווה שיהיה בסדר
עשיתי היום גם את הפרס צ'אלנג'... תאמת שהייתי בטוח שאני יסגור 10 חזרות, יצא לי בסוף 60*9. מאמין שיש לי 60*10 ביום טוב.

זה הסרטון דרך אגב, לא מצאתי איך לסובב ביוטיוב (מישהו?)

עשיתי היום סקוואט 120 לחמישיות עם חגורה. היה קליל ולא היו כאבים בגב... קיצצתי משמעותית את העומק ואני כרגע שובר מקביל בצורה מאוד מינימלית....ממשיך להתקדם נקווה שיהיה בסדר
עשיתי היום גם את הפרס צ'אלנג'... תאמת שהייתי בטוח שאני יסגור 10 חזרות, יצא לי בסוף 60*9. מאמין שיש לי 60*10 ביום טוב.

זה הסרטון דרך אגב, לא מצאתי איך לסובב ביוטיוב (מישהו?)

אשששששששששש מוניטין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית