הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על התפתחות

• פותח/ת השרשור bjjman
  • פורסם בתאריך

bjjman

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
My home GYM
היי חברה, מבקש לשמוע מה דעתכם על התפתחות שלי

אני נמצא שלושה חודשים באימוני SS והיו לי עליות יפות גם במשקל שזה מדהים בשבילי כי המון שנים נאבקתי לעלות במשקל וגם במשקלי עבודה.
כל ההרמות לשלושה סטים חוץ מדדליפט שזה לסט אחד.

משקל גוף: 67.5

סקוואט 92.5X6

בנצ' 72.5X6

פרס 45X5

דדליפט 85X5

מתח 84.5X5 (משקל גוף+17.5)

הדדליפט ופרס חלשים כי זה הפעם הראשונה שאני עושה אותם (אף אחד לא ידע להסביר לי דדליפט עד עכשיו) ואני טיפה כוסית כי אחרי כל אימון עם דדליפט יש לי הרגשה של לחץ בגב וזה מפחיד אותי בצורה מפגרת, פרס אני סתם חלש, לא יודע למה.

בנוסף יש לי עוד 3 שלושה שבועות ניתוח לתיקון קרע בסחוס ביד שעלול לשים אותי בגבס בין 10 ימים ל-6 שבועות, שווה לי להתחיל חיטוב? (לעשות גירעון קלורי) יש אפשרות למנוע הידרדרות בהרמות לתקופה כזאת ארוכה של בטלה? ( אני מניח שאני אהיה מושבת ל6 שבועות).

משקלים יפים בהתחשב במשקל שלך.
בקשר לניתוח הייתי יוצא לתקופת מנוחה כל עוד הגבס עליך(ניטראלי ללא אימונים אי דברים מזעריים[מכונות וכאלה לרגליים וכו וכו])

• פותח/ת השרשור
האמת שאני מאוד דואג בקשר למשקל כי כשאחזור לBJJ (הפסקתי בגלל היד) יוצא שעברתי לקבוצת משקל גבוה יותר והאנשים שם ממש חזקים להשוואה יש בקבוצת משקל הנמוכה יותר מישהו ששוקל 60 ק"ג ויש לו פאוור קלין של 100 ל 3 חזרות.

לא הבנתי את החלק האחרון, מה שכתבת בסוגריים, לא להתאמן עם מכונות בתקופה הזאת או כן?

Back
למעלה תחתית