עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מוטי, מה נשמע אחי?חחחחח ליאור הם מתאמנים במכון שאני התאמנתי בו, הפקרתי את יובל(RUD) מזמן :(
אחלה משקלים בחור, תמשיך ככה!
בסדר, מה איתך? אחרי איזה חודש שלא התאמנתי וירדתי הרבה במשקל עשיתי אתמול אימון ראשון בבית(יש לי פלטות ומוט וכו'), איך הולך אצלך?מוטי, מה נשמע אחי?
דרך אגב עוד חודש וחצי אני עובר כנראה למכון ליפטינג/קרוספיט עם באמפר פלייטס, במה אולימיפית וכו'. פרטים אני אקבל אחרי החג!
רגע אתה לא מעוניין לעשות שם מנוי אם זה יתאפשר? ניראלי אופציה מעולה. גם יהיה אפשר להתאמן בלי שיציקו לנו. אני נשארתי במשקלים פחות או יותר, ועכשיו אני מתחיל לעבוד יותר ברצינות(עליתי קילו וחצי השבוע) וכל הכבוד מוטי מקווה שתחזור להתחזק.בסדר, מה איתך? אחרי איזה חודש שלא התאמנתי וירדתי הרבה במשקל עשיתי אתמול אימון ראשון בבית(יש לי פלטות ומוט וכו'), איך הולך אצלך?
יפה מאוד, בהצלחה!!! אתחזק קצת בסקוואט ובדלליפט ואעשה במכון(אם אחזור, נגמר לי המנוי) קצת WL.
חחחחח ליאור הם מתאמנים במכון שאני התאמנתי בו, הפקרתי את יובל(RUD) מזמן :(
אחלה משקלים בחור, תמשיך ככה!
מוטי, מה נשמע אחי?
דרך אגב עוד חודש וחצי אני עובר כנראה למכון ליפטינג/קרוספיט עם באמפר פלייטס, במה אולימיפית וכו'. פרטים אני אקבל אחרי החג!
מה זה הלוואי? זה קיים ראיתי תמונות אחי!!תודה רבה!
תתאם עם יובל בהזדמנות שתגיע איתנו לאימון משותף 😃
אני מגיע פעם-פעמיים בשבוע בערך תלוי במצב שיעורי נהיגה שלי
מחר איך שאתה מקבל את הפרטים שלח הודעה!
לא כל כך הבנתי מה שהסברת לי בפייסבוק הייתי מפלאפון דפוק זה לא שלח הכל....
הלוואי וזה באמת קיים!:sporty019:
מה זה הלוואי? זה קיים ראיתי תמונות אחי!!
מחר אני מדבר איתו או בצאת שבת. אני מה זה להוט ללכת לשם.שלח בפייסבוק.... :D
ואם זה לא אצלך אז נחכה למחר לפרטים
הכי טוב בסוף האימון 5-10 דקות על אופניים/אולפטיקל הזה זה קודם כל נותן הרגשה טובה +מגדיל את התיאבון פי 2 .אימון עייף אבל מלא מוטיבציה!
סקוואט 122.5 קשה אבל היו הרבה יותר קשים ;)
בנץ' 72.5 קשה אבל עלה!
דדליפט 100 קליל ריסט :eek:
מקבילים 15 2X8 (אימון קודם היה כשל בחזרה האחרונה בסט האחרון החלטתי להישאר)
בטן קצת
אני אחרי כמה ימים של חרא תזונה...
חוזרים לשיגרת אכילה טובה :food-and-drink005:
היה הליכה בהליכון מהירות 6 דופק 120~ 10 דקות
למה 10 דקות? כי זה שיעמם אותי לגמרי....
יש הצעות אחרות לאירובי במסה? ואם אפשר גם באיזה אימון להוסיף?
בגדול אימון מעולה אני מרוצה!! :sporty074:
הכי טוב בסוף האימון 5-10 דקות על אופניים/אולפטיקל הזה זה קודם כל נותן הרגשה טובה +מגדיל את התיאבון פי 2 .
ולאחרונה גם שמעתי GPP עוזר להתאוששות.
תשקול את עצמך לפני המתח ותעשה המשקל שיצא + 15 כי אתה במאסה ככה שיכול להיות שנגיד תוריד לפלטה של 10 אבל תעלה 10 קילו ואז זה כמו 20 ובעצם התחזקת
זה סתם אקטיב לא גולצערינו לא חיפאים, אם כן גו אקטיב חיפה..
חחח לא, אבל יצא לי להתאמן בהומלס פלייס חיפה(בשכונת זיו, אם אני לא טועה זה ליד בית האבות).עפולאים והאיזור... ;)
אפחד מאיתנו לא גר בעפולה אבל מושבים/קיבוצים מסביבה
חחח לא, אבל יצא לי להתאמן בהומלס פלייס חיפה(בשכונת זיו, אם אני לא טועה זה ליד בית האבות).
אגב, אני ממגדל העמק(שזאת עיר ולא קיבוץ /מושב 😲 )
חס וחלילה גו אקטיב, חרא של רשת.לצערינו לא חיפאים, אם כן גו אקטיב חיפה..